Den længe ventede efterårsferieuge, uge 42, er snart ovre os. For nogle betyder det en tur til syden. For andre en tur hjem til familien. For nogle helt tredje er det måske slet ikke ferie. Men uanset hvad, synes vi ikke, at familien skal snydes for lidt forkælelse. Så når du stiller dig selv spørgsmålet: ” Hvad kan jeg give ungerne af oplevelser, som ikke koster det store?”, så har FOOD CLUB svaret!

For hvorfor ikke forkæle de kære små med en sund, sjov og smagfuld oplevelse? På FOOD CLUB kan børn under 12 år nemlig spise gratis i hele uge 42! Og har du endnu ikke stiftet bekendtskab med vores sociale spisekoncept ved Søerne? Så kan vi fortælle dig, at FOOD CLUB er Madklubbens familievenlige tag-selv-bord med fokus på kvalitetsråvarer, økologi, grøntsager og frilandskød. Med andre ord et oplagt spisested for familien, der gerne vil slå mave med god samvittighed. Fik vi nævnt, at alle drikkevarer og den økologiske softice også altid er inkluderet?

Normalt er det kun gratis at spise på FOOD CLUB for børn under 6 år. Men i uge 42 udvider vi tilbuddet, så børn til og med 11 år kan gå om bord i herlighederne og de store smagsoplevelser helt kvit og frit i selskab med en eller flere betalende voksne.

Læs mere om FOOD CLUB og book bord på www.food-club.dk.

gratis gratis gratis gratis