Så er det ved at være efterårsferie aka. uge 42, og det betyder DinnerDays! Her er hele ugen fyldt med en masse god mad, og Brasserie Royal deltager naturligvis.

Igen i år deltager Madklubben i fornøjelserne, hvor vi disker op med budgetvenlige DinnerDays-menuer. Vi har hele tre restaurant med i DinnerDays, og vi glæder os til at servere en lækker 3-retters menu for jer. I denne uge kan du spise 3 retter for små 200 kr. på udvalgte restauranter, som er Bistro-de-Luxe, Alabama Social og Brasserie Royal.

Det tidligere Steak Royal fik i sommeren 2018 nyt liv som Brasserie Royal. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, er Brasserie Royal en elegant og klassisk restaurant med kant, hvor du kan nyde mad, der hylder det franske køkken og dets specialiteter – ligesom du også kan nyde en god og saftig bøf.

Men hvad kan du så spise hos os i uge 42? Nu skal vi fortælle dig vores lækre menu: 

Menu

  • Snacks: Violette Chips med dijonaise
  • Forret: Ceasar salad – Hjertesalat vendt i cæsardressing, crûtons og moden parmesan
  • Hovedret: Oksecuvette med løgfondant, syltede løg og sprød kartoffel.  Serveres med rødvinssauce og bønner a la francaise
  • Dessert: Coupe Royal – Karamelis med saltet karamel, nødder og knust oreos

DinnerDays menu per person kr. 200,- ex billetgebyr. Skal du med? Skaf dig en billet lige til Brasserie Royal lige her!

 

Du kan læse mere om vores menuer på de andre to restauranter, mulighed for tilkøb af vinmenu og meget mere ved at klikke på restaurantens navn nedenfor her:

Alabama Social
Bistro-de-Luxe
Vi glæder os til at se jer til en smagfuld spiseoplevelse til dette års DinnerDays!

DinnerDays DinnerDays DinnerDays