Velkommen til Brasserie Royal

Steak Royal har i sommeren 2018 fået nyt liv som Brasserie Royal: Et smukt og indbydende spisested, der hylder det franske køkken og serverer vores bud på et ægte ”Pariserie”. Vi ligger lige ved siden af Københavns Rådhus på Regnbuepladsen, som folder sig ud med sine brosten for foden af klokketårnet.

Som navnet antyder, spiller franske specialiteter hovedrollen på Brasserie Royals menukort med selskab fra også grønne islæt samt lettere anretninger med fisk og skaldyr. Spis i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Smiley: Se Brasserie Royals seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Stort interview: Hvilken spiseoplevelse kan du glæde dig til at opleve på Brasserie Royal?

Stort interview: Hvilken spiseoplevelse kan du glæde dig til at opleve på Brasserie Royal?

Steak Royal har i sommeren 2018 fået nyt liv som Brasserie Royal. Hvorfor konceptændringen? Hvad betyder “brasserie”? Og hvad er drømmen med vores nye restaurant? Vi tog en snak i solen med køkkenchef Dennis og partner Lars og gik i dybden med, hvad du kan glæde dig til som gæst i fremtiden, samt hvorfor og hvordan Brasserie Royal melder sin ankomst på den københavnske madscene.

Velkommen til Brasserie Royal! Hvad er det, vores nye spisehus her bringer på banen?

Lars: Det er ideen om at lave noget, der er let tilgængeligt og forståeligt, og som appelerer til bredden. Her laver vi franske klassikere anno 2018 – tilsat vores helt eget twist – og du bestemmer selv, om du ønsker en enkelt ret eller to, eller går all in på spiseoplevelsen.

Spændende! Men hvorfor navneskiftet fra Steak Royal til Brasserie Royal?

Lars: ”Brasserie” betyder ”spisehus”, og vi har valgt navnet grundet vores forkærlighed til det franske og europæiske køkken. Da vi havde Steak Royal, var det lidt en hæmsko, at der stod ”STEAK ROYAL” hen over døren. Vi blev nødt til at servere et element af bøf, og vi synes egentlig, at det var sjovere at lege med kogekunsten og udvikle på vores forretter og side orders i stedet.

Dennis: Et brasserie er også betegnelsen for et gammelt landkøkken med lækre, billige retter – lidt i kontrast til bistroer og mere fancy, franske cafeer. Så for mig er det en gylden mulighed, for at gøre lige hvad jeg vil – i køkkenet vel og mærke!

Det lyder lækkert! Dennis – hvilken ”DNA” sørger du for at tilføre din mad her på Brasserie Royal?

Dennis: Håndværk. I min madlavning har jeg mange lag. En masse tilføjelser. Detaljer. Og kærligheden skal være der! Både til det franske køkken, men også til de specifikke råvarer. Uanset om det er en rå gulerod eller levende østers, så fortjener begge respekt, grundighed og opmærksomhed. Tag f.eks. bare vores pomfritter, der steges i andefedt i stedet for almen friture. Det er håndværket, der sikrer kvaliteten.

Tror I på, at kærligheden til det franske køkken kommer til udtryk i gæstens spiseoplevelse? 

Lars: Helt sikkert! Jeg vidste bare, at det var Dennis, jeg skulle have fat i, da vi skulle skyde Brasserie Royal af stablen. Dennis er en old timer, og har været med i Madklubben on and off i mange år. Dennis og jeg har altid holdt kontaktet og altid haft en form for et ”yummi-kompas”. Vi er ret meget in sync om, hvad vi synes er frådern, og derfor har det været en leg at udvikle menuen her på Brasserie Royal!

Dennis: Haha ja! Og derudover besidder vi begge en egenskab – jeg tror, at man vil kalde den god? – som er, at vi fanme er kede af det, hvis ikke gæsten er glad. Dér er vi altså nogle følsomme fyre.

Hvordan er der så blevet taget imod dette nye, franske spisehus?

Dennis: Som en håndgranat! Med åbningen har vi fået lige, hvad vi ønskede: Fuld gang i den. Så nu skal vi bare kunne følge med – det er nok, hvad man vil kalde et luksusproblem?

Lars: Derudover så tror jeg, at gæsterne synes, det er rart, at de bare kan gå ind og få en burger nu i stedet for en fuld 3-retters middag med steak som hovedrollen. Og så tror jeg, at de bliver endnu gladere, når de finder ud af, at det ikke bare er en hamburger som den længere nede ad gaden. Det er en fransk brasserie-burger, hvis tilberedning tager 24 timer fra start til slut. Og så til blot 125 kr. inkl. mineralvand.

Det lyder da skønt! Oplever I så nogle udfordringer med Brasserie Royal?

Dennis: Flowet i køkkenet er et andet nu grundet det nye koncept, hvor du selv kan vælge, om du ønsker 1, 2 eller 3 retter. Det skal vi vænne os til. Ligeledes er vi et team, der skal lære hinanden at kende og finde plads i et nyt fællesskab. Der skal nemlig ikke kun være kærlighed ud til gæsterne. Der skal i lige så høj grad være kærlighed i kabyssen.

Det skal der nemlig. Men det er ikke kun i køkkenet, at der er sket forandringer, vel Lars?

Lars: Nej, indretningen har også været hele møllen igennem! Da vi åbnede Steak Royal i sin tid, gik vi meget op i at vise en masse lækkert dansk design frem til de mange turister, der er her i området ved Københavns Rådhus. I stedet for datidens stole fra Børge Mogensen, lamper fra PH og stel fra Royal Copenhagen, har vi nu blandt andet franske bistrostole og arbejdslamper fra Christian Dell.

Dennis: Ja præcis. Nu er her meget mere intimt. Hyggeligt. Og grønt med vores nye palmer og planter. Udenfor har vi puder, varmelamper og liggestole, som vi også håber, vil byde folk mere til.

Hvem er det så, I ønsker at tiltrække som gæst her på Regnbuepladsen?

Lars: Jamen, Regnbuepladsen er jo mangfoldighedens plads. Og det vil vi hylde. Brasserie Royal er et social house. Her er plads til alle. Uanset om du er på SU, er turist, ung, gammel, høj eller lav. Brasserie Royal har højt til loftet og rummer enhver.

Hvordan adskiller Brasserie Royal sig  fra søsterrestauranten Bistro Royal på Kongens Nytorv?

Lars: For mig er det vigtigt, at den fysiske genkendelighed mellem vores to restauranter kommer stærkt til udtryk. ”Bystro” betyder hurtig, så hvor Bistro Royal er mere en up-beat all-day café, er Brasserie Royal mere en restaurant med fokus på aftenservering og en mindre frokost. Og så er vi nok en anelse mere franske her på Regnbuepladsen, end vi er på Kongens Nytorv. Der kan vi i højere grad kan stemples som et europæisk verdenskøkken med bl.a. en bøfsandwich på menuen, som nok aldrig når køkkenet på Brasserie Royal.

Dennis: Aaarh. Man skal jo aldrig sige aldrig!

Lars: Haha. Noget som du til gengæld finder begge steder er vores ”coupe royal”. Vores hjertebarn. Den er altså bare legendarisk!

Lad os runde af med en kort opsummering. Hvis I sammen skal vælge 3 ord om Brasserie Royal. Hvilke vælger I så?

Dennis: Håndværk. Den går igen hele vejen. Og så har jeg lyst til at sige velsmag?

Lars: Ja, helt sikkert. Håndværk, smag og stemning. Og så passion. Den bliver altså også nødt til at være med!

Brasserie Royal Brasserie Royal Brasserie Royal Brasserie Royal

Test dig selv: Hvilken Madklubben-restaurant er dit match?

Test dig selv: Hvilken Madklubben-restaurant er dit match?

Det kan ikke altid være nemt at træffe en beslutning. Specielt ikke når det gælder, hvor, hvornår og hvad du egentlig har lyst til at spise! Lad os gøre det hele lidt nemmere for dig.
Vi præsenterer nemlig her Madklubbens test, der hurtigt og nemt kan fortælle dig, hvor du helt sikkert vil nyde en middag denne sommer! Test dig selv her:

Hvilket ord beskriver dig bedst?

A. Hyggemoster
B. Festabe
C. Livsnyder
D. Traditionalisten
E. Kvalitetskender

Hvilken stemning søger du til din spiseoplevelse?

A. Intim, stemningsfuld og varm
B. Gang i den, højt til løftet og med lækker baggrundsmusik
C. Tilbagelænet atmosfære, masser af latter og glade skåle
D. Hyggelig, ophøjet og hjemligt
E. Saftig, velsmagende og mættende

Hvilket køkken tiltaler dig mest?

A. Det italienske køkken
B. Lige meget – bare der er godt med krydderier og smag!
C. Jeg kigger oftere efter baren end køkkenet
D. Det europæiske køkken
E. Glem køkkenet – frem med grillen!

Hvordan skal omgivelserne tage sig ud?

A. Hyggelige, sydlige og gerne med kig til køkkenet
B. Storslåede, detaljerige og indbydende
C. Gennemførte, stilfulde og oplyste
D. Klassiske, personlige og med hjemlige detaljer
E. Moderne, steakhouse-inspirerede og afdæmpede

Hvilken mulighed er væsentligst for dig?

A. At køkkenet er inspireret af nationens traditioner
B. Mulighed for at smage på en masse lækre retter – gerne til deling
C. Barkortet skal være gennemført og bredt
D. Konceptet skal være gennemskueligt, favorabelt og prisvenligt
E. Mine cravings skal være i højsædet på menuen

Hvad craver du mest?

A. Pasta eller pizza med meatballs, jomfruhummer, tomatsauce – you name it!
B. Spændende nye retter der udfordrer mine smagsløg
C. En skøn cocktail – måske med lidt snacks på siden?
D. Noget klassisk – gerne en burger eller en hotdog
E. En god bøf med skønt tilbehør

 

Resultat?

Flest A’er: Tillykke – du er italieneren!
Til dig der dømmer om linguine, tagliatelle, lasagne, pizza og ren ”amore”, er Tony’s Havnegade, Tony’s Østerbro og Gran Torino et sikkert valg. Alle tre er restauranter, der hylder det italienske køkken, men tilsætter Madklubbens eget twist herpå. Stemningen hos italienerne er varm, intim og lige som du finder den i støvlelandet selv. Sommerenes menuer byder på alt lige fra lobster spaghetti, grillede asparges, et væld af antipasti, panna cotta, tiramisu til selvfølgelig: Pizza!

Flest B’er: De skæve, de spændende og de spicy
Du skal have det hele med – småt som stort – og oplevelsen skal deles i godt selskab. På Bazaar, Hanzō og FOOD CLUB møder du Madklubbens restauranter, der adskiller sig fra det velkendte Madklubben-koncept med 1, 2 eller 3 retter for en fast pris. De tre restauranter her er hver meget unikke, forskellige og livlige. Du kan vælge at gå all ind og smage på alt, hvad de har at tilbyde, eller du kan nøjes med at nyde dine favoritter fra menukortet. Bazaar er det festlige, mellemøstlige og krydrede bud. Hanzō er gastrobastarden fra Asien, der gør som han passer sig. FOOD CLUB er vores socialt bevidste, økologiske og grønne fætter. Alle med en indbydende stemning og smukke omgivelser fyldt med smukt design.

Flest C’er: Skål for livsnyderen
Maden er vigtig. Så klart! Men ligeledes er det flydende element til måltidet. Madklubben Østerbro, Brasserie Royal og Bar Next Door har alle en ting til fælles: En skøn, stor cocktailbar, der rummer alle dine drinks-drømme. For hvad er et godt måltid uden noget at skåle i? Uanset om du er til lidt snacks på siden eller den komplette spiseoplevelse, tror vi, at du vil finde dig godt tilpas i disse rammer. Og nu hvor du er en ægte livsnyder, gør det vel heller ikke noget, hvis vi lige tilføjer, at alle tre destinationer har en skøn udeservering tilknyttet? 

Flest D’er: It’s a classic!
Klassikerne holder hele vejen, og tro os – dem finder du på Madklubben Bistro-de-Luxe, Madklubben Vesterbro, Madklubben Frederiksberg og Madklubben Aarhus. Alle restauranter har et bredt menukort, der på hver sin hvis fortolker på dine favoritter. Glæd dig til alt lige fra tarteletter, burger, risotto, tatar, hotdog til sundae, brownie og koldskål. Restauranterne er alle unikke i forhold til stemning, udtryk og tempo, men gennemgående er, hvad Madklubben værner helt specielt om: Lækkert design og Madklubbens koncept, hvor du kan få 1, 2 eller 3 retter for henholdsvis 125 kr., 200 kr. og 225 kr.

Flest E’er: En god bøf er altid en sikker vinder!
Det skal være saftigt. Fyldt med smag. Og så skal der være (masser af) sovs på siden! Dét er et mantra, du lever efter. Madklubben Steak, Alabama Social og Bistro Royal gør det samme. Her finder du Madklubbens skarpeste bud på godt kød, store bøffer og skønne udskæringer. Skal der være bearnaise til? Rødvinssauce? Eller måske en klassisk brun sovs? We got you. Tilbehør har vi naturligvis også, og som hver af vores restauranter er sin egen, vil du kunne smage deres unikke indtryk, hvor end du ender. Om det sydstaternes soulfood, det moderne steakhouse eller den hurtige bistro. Glæd dig – det gør vi i hvert fald!

 

test

Så skete det! Vores nye franske spisehus Brasserie Royal er åbent!

Så skete det! Vores nye franske spisehus Brasserie Royal er åbent!

Dørene er åbne på vores nye restaurant Brasserie Royal – et smukt og indbydende spisested, der hylder det franske køkken. Her spiller franske specialiteter hovedrollen på menuen, med selskab fra også grønne islæt, samt lettere anretninger med fisk og skaldyr. Du kan både spise i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder, komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Brasserie Royal er en smagfuld forlængelse af vores populære univers fra Bistro Royal. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, er Brasserie Royal Madklubbens bud på et fransk spisehus. Et ægte ”Pariserie”, der emmer af liv dagen igennem og ud på de sene nattetimer.

Madoplevelsen såvel som indretningen er autentisk fra ende til anden. Stedet for de frankofile såvel som familien, turisten, singlen på tur, kæresteparret på date eller venneflokken, der skal samles. Når solen kigger frem, og København varmes op til forår og sommer, finder du byens lækreste udendørsservering på pladsens toppede brosten, mens Rådhustårnet klinger fra oven.

Du kender måske allerede lokationen i forvejen – det er nemlig Steak Royal på Regnbuepladsen, som har fået navne – og konceptforandring. Fra idag er der ingen krav om en aftenmenu med minimum tre retter. Nu kan du vælge en enkelt hovedret fra så lidt som 125 kr, eller komponere din helt egen middag! Det lyder da ik’ helt skidt var?

Vi glæder os utrolig meget til at byde jer indenfor i vores nye franske spisehus, og netop nu kan du se det nye menukort! Bon appétit!

Book bord til din næste madoplevelse på Brasserie Royal lige her. Vi glæder os til at se dig!

  Brasserie Royal

Mon dieu! Her er hele menukortet til vores nye restaurant Brasserie Royal

Mon dieu! Her er hele menukortet til vores nye restaurant Brasserie Royal

Imorgen den 26 juni, åbner vi dørene op for vores nye restaurant Brasserie Royal. Du kender måske allerede lokationen i forvejen – det er nemlig Steak Royal på Regnbuepladsen, som har fået navne – og konceptforandring. Fra imorgen er der ingen krav om en aftenmenu med minimum tre retter. Nu kan du vælge en enkelt hovedret fra så lidt som 125 kr, eller komponere din helt egen middag! Det lyder da ik’ helt skidt var?

Brasserie Royal er blevet til et smukt og indbydende spisested, der hylder det franske køkken. Her spiller franske specialiteter hovedrollen på menuen, med selskab fra også grønne islæt, samt lettere anretninger med fisk og skaldyr. Du kan både spise i den lyse stueetage med udsigt til pladsen, eller tag trappen ned i den stemningsfulde kælder, komplet med semiprivate spisebåse og en stor cocktailbar.

Vi glæder os utrolig meget til at byde jer indenfor i vores nye franske spisehus, og netop nu kan du se det nye menukort! Bon appétit!

Se det fulde menukort lige her, og lad dig friste af de lækre billeder herunder.

   Brasserie Royal Brasserie Royal

Book bord til din næste madoplevelse på Brasserie Royal lige her .

Åbner 26. juni: Populært Madklubben-steakhouse får nyt liv som frankofilt brasserie

Åbner 26. juni: Populært Madklubben-steakhouse får nyt liv som frankofilt brasserie

Brasserie Royal åbner! I foråret 2016 fik Bistro Royal på Kongens Nytorv en proteinglad søsterrestaurant på Regnbuepladsen for foden af Københavns rådhustårn. Steak Royal har været en bragende succes, men det stærke fokus på store bøffer har lagt bånd på drømmen om at skabe et uformelt spisested, hvor både kød, fisk, skaldyr og grønt skulle hyldes på lige fod.

Det laver vi om på nu. Fra tirsdag den 26. juni forvandler vi Steak Royal til Brasserie Royal: Et vaskeægte fransk spisehus, hvor der både er plads til traditionerne og de ”royale” twists, som gør maden, indretningen og stemningen til noget særligt. Her er der ingen krav om en aftenmenu med minimum tre retter. Næh, du kan vælge en enkelt hovedret fra så lidt som 125 kr, eller komponere din egen middag ud fra et skarpt udvalgt af frankofilt fristende forretter og ditto desserter. Frokosten har vi allerede skudt i gang, og den kan du tjekke ud ved at klikke her.

Glæd dig f.eks. cremet krabbebisque, Salade Niçoise med lynstegt tun, sprøde trøffelfritter, moules marinières, steak au frites, crème brûlée og naturligvis vores udødelige ”Coupe Royal”. Det fulde menukort lander på vores hjemmeside mandag, men allerede nu kan du booke bord på Brasserie Royal ved at klikke her. Navnet skifter officielt i starten af næste uge, men bare rolig: Selv om der stadig står Steak Royal i online-bookingen, er det altså Brasserie Royal, der står klar til at tage i mod dig fra tirsdag den 26. juni.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores nye, toptunede restaurant på Regnbuepladsen.

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Skal du ud at hygge med familien? Madklubben byder alle aldre velkommen!

Hos Madklubben sætter vi ikke en alder på – alle er nemlig velkommen hos os! Så om du er oppe i den ældre klasse, i 40’erne, teenager eller helt nede i klapstolen, så svinger du bare forbi os.

Vi elsker vores blandede publikum, og ser også at nogle af vores steder tiltrækker flere børn end andre. Det er for eksempel Tony’s Østerbro, Madklubben Østerbro, samt FOOD CLUB på Nørrebro, som især trækker det yngre publikum. Vi er ret sikre på, at det skyldes vores børnemenu som vi har på Østerbro, samt tag-selv-bordet på FOOD CLUB, som også har små legomænd på buffeten.

Så gider du ikke rigtig stå med opvasken idag – så skal du være hjertelig velkommen til at svinge forbi os. Måske i trænger til lidt ekstra luksus, i en hverdag fyldt med skoleafhentning, beskidt vasketøj og hvad der ellers hører med, i hverdagen med børn. Vi vi i hvert fald bestræbe os på at i får en lækker aften, samt kokkerere & vaske op for jer!

Du kan se de forskellige børnemenuer, samt vores tag-selv-bord lige herunder; 

Tony’s Østerbro – Børnemenu

På Tony’s Østerbro kan ungerne vælge en hovedret til 75 kr., eller en hovedret + dessert til 100 kr. Menuen byder på klassisk italiensk smovse mad, og noget vi er sikre på, vil falde i god jord hos dem, og også jer som forældre! Der er blandt andet saftige meatballs, risotto, samt en pasta med smør & urter. Og hvis der også skal lidt dessert til, så er der både Tony’s  is, cheesecake og tiramisu på menuen.

Læs hele menuen lige her

Madklubben Østerbro – Børnemenu

På Madklubben Østerbro er vores koncept simpel: 1-3 retter fra 125 – 225 kr. Her får børn, til og med 11 år, halve retter til 1/2 pris (markeret med en stjerne på menukortet). De kan vælge alt fra 1/2 kylling, til oksecuvette, blåmuslinger og meget mere! Der er jo også desserter på kortet, som vi især ved er populære hos de små. Her kunne det være en lækker hindbærsnitte, eller hvad med en klassisk Østerbro Sundae?

Dette var blot nogle retterne, og du kan læse hele menuen lige her

FOOD CLUB – Tag selv bordet

FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med god mad og dejlige drikkevarer til en fast, lav pris. Tag-selv-bordet byder på retter, med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Ønsker du at tage ungerne med til blandet tag-selv-bord, så er der selvfølgelig et nedslag i prisen for dem. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn fra 6-11 år kan tages med for kun 100 kr. uanset ugedag og tidslængde.

Læs hele menuen her – menuen kan variere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER PÅ MADKLUBBEN!

Se billederne: Her er alle de nye skønne frokostretter på Regnbuepladsen

Se billederne: Her er alle de nye skønne frokostretter på Regnbuepladsen

Vi har en dejlig nyhed jer: Brasserie Royal er åbnet op for frokost på Regnbuepladsen! Vi har allerede fået en fantastisk modtagelse, og vi ser frem til en lang og varm sommer med dig som gæst.

Solen brager derudaf og det var da kun oplagt at åbne op for frokost, med alt den sol, som vi får på Regnbuepladsen. Det er dog også muligt at skygge-hygge, under nogle af vores mange parasoller. Lad os satse på mange flere solrige dage endnu, og selvfølgelig sammen med en frokost på Steak Royal.

Vores frokostkort

Vores frokostkort er for alle – så om du bare skal snacke lidt, eller om du har den store appetit med dig, så sørger vi for dig. Nyd en snack af enten asian cashews, tomatsalat med blød buratta, San Daniele skinke fra Norditalien eller franske østers. Vi har naturligvis vin på køl, så du kan holde væskebalancen ved lige i det varme vejr.

Om du har den store eller lille sult med dig, så byder vores frokostkort på nogle famøse og klassiske retter. Som altid prøver vi at gøre retterne til vores egne, og det er bestemt ikke en undtagelse på Brasserie Royal. Prøv vores fish & chips med pankopaneret torskeryg, og krydret med eddikesalt. Dertil får du varme, sprøde pommes frites, brændt citron og tatarsauce.
Vi har også vores egen grillede Club Sandwich Royal, som vi især er stolte af. Sandwichen er med baguette, karrystegt kyllingebryst, frissésalat, sprødt kyllingeskind, bacon, tomat, aspargescreme og syltede løg.

menuen finder du vores fulde udvalg af både snacks, side orders, frokostfavoritter, samt dejlige desserter udgjort af både vores Coupe Royal eller sommerskøn rødgrød med fløde á la Brasserie Royal. Vores frokost er allerede igang, og serveres på alle åbningsdage i tidsrummet 12.00 til 15.30.

Så uanset hvad du er til, så håber vi, at den nye menu, falder i god jord hos jer. Book dit frokostbord på Regnbuepladsen lige her! Vi ses! 

Vi løfter sløret: Nu lander der sommerfrokost i solen på Regnbuepladsen

Vi løfter sløret: Nu lander der sommerfrokost i solen på Regnbuepladsen

Hvordan sommeren dog ikke pryder København! Flere mennesker på gaden. Mere fuglesang fra oven. Gademusikerne spiller op. Og jagten sættes ind efter byens bedste solspots. Her er Regnbuepladsen ingen undtagelse – i skyggen fra Københavns Rådhus (faktisk er her fuld sol, men du kender ordsproget!) finder du vores lejr af caféborde, parasoller, grønne planter og rådhustårnets højtidelige klokkespil, der sætter prikken over i’et ved Brasserie Royals hyggelige udeservering. Og hvorfor ikke udnytte solen i de lune frokoststimer? Dette spørgsmål har vi netop stillet os selv, hvorfor vi nu glædeligt åbner op til frokostservering!

Byd velkommen til en frokostmenu spækket med sides, snacks og sommersmag. Er du ”damesulten”, men livsnyder med stort L? Nyd da en snack af enten asian cashews, San Daniele skinke fra Norditalien eller franske østers. Gerne i selskab af et glas vin, for det er vigtigt at efterleve sundhedseksperternes bedste råd: ”Stay hydrated!”. Og hvad er et frokostkort uden de famøse favoritter? Prøv vores fish & chips for en flad ”hund”, hvor du får pankopaneret torskeryg krydret med eddikesalt og serveret med varme, sprøde pommes frites, brændt citron og tatarsauce. Alternativt udgør vores grillede Club Sandwich Royal med demi-baguette, karrystegt kyllingebryst, frissésalat, sprødt kyllingeskind, bacon, tomat, aspargescreme og syltede løg også et smagfuldt alternativ til samme favorable pris.

menuen finder du vores fulde udvalg af både snacks, side orders, frokostfavoritter samt dejlige desserter udgjort af både vores Coupe Royal eller sommerskøn rødgrød med fløde á la Brasserie Royal. Vores frokost træder i kraft mandag d. 4. juni, og serveres på alle åbningsdage i tidsrummet 12.00 til 15.30. Tag del i madglæden og book dit frokostbord på Regnbuepladsen lige her!

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Tidens vækst sætter større krav. Krav til at tilfredsstille vores gæster. Tilbyde gode forhold for vores medarbejder. Håndtere vores betydning for turismen. Og være obs. på den danske eksport. Krav vi naturligvis nyder at imødekomme og opfylde, men vores ambitioner rækker videre ud. For som du jo nok allerede ved, er samfundet ikke en ”one way street”, og selvom du på arbejdsmarkedet tilhører én branche eller virksomhed, er vi alle bundet op til vores allesammens fællesnævner: Samfundet. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Så det har vi gjort.

Madklubben er en ud af 15 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Ideen bag REGA udspringer fra FN’s såkaldte Global Compact-initiativ, der medfører, at vi fremover (i højere grad end vi allerede gør) vil værne om menneskerettighederne ift. vores medarbejdere og leverandører. Om vores allesammens fælles jordklode. Og rent økonomisk at drive en fair forretning for alle parter.

Læs mere i Berlingske Business: “Det er ikke kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde.”

REGA er et helt nyt projekt, som kun akkurat er startet, og som skal munde ud i en konkret politik for ansvarlig virksomhedsledelse i 2020. Derfor skal initiativet i skrivende stund ikke opfattes som en færdig løsning, men en gylden mulighed for Madklubben til at udnytte tiden frem mod 2020 til at kigge indad og se, hvor vi kan forbedre og forny os. Samtidig forpligter vi os til at forsøge at få øje på den negative impact på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, der muligvis og ubevidst er at grave frem i virksomheden. Ligesom at vi åbner op for input fra vores medarbejdere og folk, som mener, at de kan hjælpe os med at udpege denne negative impact, der i så fald skal rettes op på. Og hvordan sikrer vi os, at vi er på rette vej? Ved uden undtagelser at måle og analysere på indsatsen ”every step of the way”.

Det er vigtigt for os, at du forstår, at vi ikke opfatter REGA som et sæt af regler, men derimod et værdisæt, som vi nyder at være med til at skabe. Et værdisæt der skal sikre os gladere medarbejdere, bedre samarbejder og endnu mere tilfredse gæster på vores restauranter. Er du nysgerrig på at dykke dybere ned i REGAs visioner om at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar? Så kan du besøge REGAS hjemmeside på: www.regadk.dk

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!