Brasserie Royal bliver til Mamma’s                                                                    

Må vi have lov til at invitere dig hjem til Mamma’s? Lokalerne på Regnbuepladserne vil fra 7. marts huse vores helt nye italienske spisested.

Mamma’s er mor til to velkendte sønner fra Madklubben – de hedder Frankie(’s Pizza) og Tony(’s Havnegade), og Mamma’s tager det bedste fra de to ungersvende og tilsætter løst og fast fra vores andre restauranter. Resultatet? Det bliver en forståelig italienske restaurant med noget til alle – og til fremkommelige priser. Læs mere om Mamma’s her.

Altså vil Brasserie Royal ikke længere være at finde på adressen. Er det ikke Mamma’s du skal besøge i aften, så tag istedet et smut forbi Bistro Royal eller Madklubben Steak.

 


Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

Nyhed: Kom hjem til Mamma’s – Madklubbens nye familieoverhoved!

Nyhed: Kom hjem til Mamma’s – Madklubbens nye familieoverhoved!

Må vi have lov til at invitere dig hjem til Mamma’s? Det er nemlig vores helt nye italienske spisested, som åbner på Regnbuepladsen den 7. marts!

Mamma’s er mor til to velkendte sønner fra Madklubben – de hedder Frankie(’s Pizza) og Tony(’s Havnegade), og Mamma’s tager det bedste fra de to ungersvende og tilsætter løst og fast fra vores andre restauranter. Resultatet? Det bliver en forståelig italienske restaurant med noget til alle – og til fremkommelige priser.

Børn og kærlighedstatoveringer er mere end velkomne

Familien er også i højsædet hos Mamma’s, og det betyder – blandt andet – at børnene selv kan få lov til kompenere deres egen pizza. De får en tegning, designer selv fyldet og dernæst hænger mamma den på køleskabet i køkkenet og går i gang. Er du glad for din egen mor, og har du hyldet hende med en tatovering, så udløser en diskret fremvisning af din mamma eller mor tatovering bobler til dig og hende. Det burde i øvrigt være med til at mildne omstændighederne, hvis din mamma ikke helt har accepteret den permanente kærlighedserklæring til hende.

Bordets glæder

Vi har fået fingre i de bedste italienske råvarer, som blandes med know-how fra Madklubbens andre restauranter. Der er noget for dem med hang til grønt, det klassiske, kød, pasta og pizza. Plus dessert selvfølgelig!

Det betyder – rent konkret – at I kan se frem til italienske klassikere såsom vitello tonnato, risotto, lasagne, costoletta milanese, pizza og tiramisu. Vælg dine favoritter fra á la carte menuen med priser fra 65 kroner – alternativt kan du sammensætte din egen 3-retters menu for 225 kroner eller kaste kærligheden på ’Mamma’s family feast’, hvor vi serverer fire retter (antipasti, pasta, kød eller fisk samt dessert) for 350 kroner.

Tørstig? For 100 kroner ekstra kan du få ad libitum bobler, rødvin og hvidvin, men der findes selvsagt også sodavand, filtreret vand med og uden bobler samt øl på fad og flaske

Lyskæder, Eros Ramazzotti og Aperol Spritz 

Oplevelsen på Mamma’s bliver så italiensk som muligt – og som at komme hjem til mamma med en let twist. Lokalet er indrettet med citrontræer, dæmpede lyskæder og hvid marmor. Der kommer ydermere fart på udeserveringerne, når årstiden tillader det – om dagen i valgfri parasol-skygge og om aftenen i selskab med stearinlys, en klassisk Aperol Spritz og lidt playliste-indslag med blandt andet Eros Ramazotti på det musikalske tapet.

Du kan booke bord lige her, få alle opdateringer på @eatatmammas på Instagram og følge med på www.madklubben.dk/mammas. Vi glæder os! 

Mamma's Mamma's Mamma's

Grønt-guide: Her skal du spise ude, hvis du er vegetar!

Grønt-guide: Her skal du spise ude, hvis du er vegetar!

Uanset om du spiser vegetarisk dagligt eller af og til, kommer vi ikke udenom, at grønne og vegetariske retter smager fantastisk. Vi har fundet et lille udpluk frem fra vores mange restauranter, som med garanti kan friste – enten som en helaftensforestilling eller som en del af et måltid.

Hos Madklubben Grill kører vi to grønne forretter – en grøn salat med sprøde salater med ristede cashewnødder, grape og krydderurter vendt i en cremet yuzu fløde dressing samt en grillet knoldselleri af saltbagt knoldselleri med palmekål, brunet smør, ristede hasselnødder og syltede bøgehatte.

Se mere, og book et bord lige her.

Fluks videre til Frankies Pizza, hvor du kan vælge mellem flere vegetariske pizzaer. En Margherita med tomat, mozzarella og basilikum eller en Marinara (den er faktisk vegansk) med tomat, hvidløg og basilikum. Måske vores ‘Bianca’ – den klassiske kartoffelpizza – også kan friste? Og netop nu er månedens pizza faktisk også en vegetarpizza – den har Stephania Potalivo kreeret og går under navnet “THE POTALIVO PIE” og består af mozzarella, broccolini, rød peber, hvidløg, salvie, parmesan og piment d’espelette.

Se mere, og book et bord her.

Madklubben Aarhus frister med en cremet svampesuppe med syltede svampe, søde tyttebær, frisk karse, citrontimian og grillet brød med havgus. Eller hvad med en cremet perlebygotto af økologisk perlebyg tilberedt med mascarpone, havgus, svampe og citronskal. Toppet med friske æbler og fennikelsalat endda!

Se mere, og book et bord her.

Brasserie Royal har en cremet jordskokkesuppe med æble, saltede mandler, jordskokkeships og trøffel – og er du til noget lidt mere spicy, så prøv vores thai salad af hjertesalat vendt i yam sauce, rødløg, agurk, koriander, lime og chili.

Se mere, og book et bord her.

Restaurant Bazaar er gået all in – de har blandt andet ‘den grønne bazaar’ med hele 10 vegetariske og veganske retter + dessert, som serveres “family style”.

Se mere, og book et bord her.

vegetar vegetar vegetar

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Sidste udkald: Scor vores sidste billetter til Dinner Days og Dining Week her!

Du har sikkert bemærket, at der er i det meste af denne uge er vinterferie – og både Dining Week og Dinner Days. Er det gået din snude forbi, skal du vide, at løbet endnu ikke er kørt, hvis du er på udkig efter en flot middag til en ditto pris. Hvor? Det skal vi fortælle dig!

Lad os begynde med vores bud på en mere end alle tiders omgang tag-selv-bord hos FOOD CLUB – her kan I spise og drikke alt, hvad I måtte lyste til en fast pris – og du må faktisk også gerne tage din egen vin med, og vi beder ikke om proppenge. Det spiselige fokus er i øvrigt frilandskød, økologi og masser af sunde, grønne retter. Book dit bord her.

Hvordan synes du, at hummerbisque med æble, mandler og frisk urtesalat lyder som forret? Og en oksecuvette med frisk salat med syltede tomater, nødder og mozzarella, knust kartoffel med trøffel og rødvinssauce? For slet ikke at nævne en syrlig æblekompot, makroncrumble og vaniljecreme til dessert… De tre retter serveres hos Brasserie Royal på Regnbuepladsen lige ved Københavns Rådhus under Dinner Days for 210 kroner (+ gebyr). Book dit bord her.

Vi har i øvrigt tre restauranter, som også er med på Dining Week på søndag. Var det ikke noget med en omgang ad libitum pizza? Med en tiramisu til dessert? Godt. I så fald skal du smutte forbi Frankies Pizza på Østerbro eller Nørrebro, hvor de runde fristelser venter.  Book bord på Frankies Østerbro her og på Frankies Nørrebro her.

Er du til italiensk? Så skal du et smut forbi Tony’s Havnegade, hvor vi står klar med tre retter (den hurtige beskrivelse går på burrata, meatballs og tiramisu) for 215 kroner (+26 kroner i billetgebyr). Snup et bord via online-bestillingen her.

Vores sidste søndags-tilbud kommer fra vores asiatiske gastrobastard Hanzō, hvor vi står klar med tre retter. Hvilke? Nu skal du høre! Først en frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon. Dernæst videre til stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili samt kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme til dessert. Bordet kan bookes her.

Det er modeuge – vi tænker, at det skal fejres med lidt godt at spise…

Det er modeuge – vi tænker, at det skal fejres med lidt godt at spise…

Omend modeugen kan være en travl affære for nogle, så skal der være tid til at spise et godt måltid mad. Uanset om du skal til shows eller ej, så kan det nemt tænkes, at du kunne have mod på en god bid mad i indeværende uge.

Vi begynder hos Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66, hvor “runwayen” byder på en mægtig 3-retters menu til 350 kroner. Du får:

Forret:
Jordskokkesuppe med grillede løg, jordskokkechips og hytteost

Hovedret:
300g rib eye serveret med braiserede løg, knuste kartofler med smør og persille, hjertesalat med mormordressing og hyldeblomsteddike, sellericreme samt sauce med trøffel

Dessert:
Chokolademousse med creme fraiche og nøddecrumble

Book dit bord her.

 

Et andet – og lettere – bud kunne være nedenstående friske, fristelser fra vores asiatiske gastrolaban, Hanzō, som har til huse på Værnedamsvej 14. 

Omend valget er frit, kunne vi forestille os, at følgende kunne friste:

Forret:
Rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum & sesam

Hovedret:
Rød karry med kylling, kokos, kål, sugar snaps & thai basilikum

Dessert:
Sorbet med marengs

Book dit bord på Hanzō her.

 

Vores tredje bud er “royalt” – stedet hedder Brasserie Royal og ligger tæt på Københavns Rådhus og midt på Regnbuepladsen.

Begynd med tre østers med lime, ingefær og chili, fortsæt med ægte caviar med blinis, rødløg og hjemmelavet creme frâiche og rund af med smørstegt kuller med vinterporrer, gulerodspuré, ristede mandler, salturt og sauce nage. Dessert? Beslut dig bare, når du er færdig med hovedretten – vi har masser af gode bud!

Book dit bord her.

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Klar, parat, DinnerDays – Madklubben inviterer indenfor!

Igen i år har vi valgt at være med i restaurantfestivalen, som løber af stablen fra den 8. til den 17. februar – og i år har vi hele seks restauranter med. Konceptet er praktisk talt ens for alle: Hver person får tre gode retter for 210 kroner (+ gebyr) – og menuen er fast, så du blot skal sætte dig til bords og nyde.

Herunder kan du se hvilke restauranter, vi har med i år – og hvad de har på menuen til DinnerDays.

Brasserie Royal

Regnbuen ender på Brasserie Royal, som har Rådhuset som genbo. Restauranten er elegant og klassisk, og under DinnerDays disker vi op med hummerbisque, oksecuvette og æblekompot.

Komplet menu og booking findes du her.

Alabama Social

Vi har bragt de amerikanske sydstater til Nørrebro i form af Alabama Social. I år giver vi dig mulighed for at vælge mellem tre for- og hovedretter. Fristelserne består blandt andet af Tartare Tostada og ceviche til forret samt Cajun Chicken skewers og fiskesuppe til hovedret. Desserten bliver en bestseller i form af vores Apple crumble.

Se flere fristelser, og book dit bord her.

Go West

På Vesterbrogade 62 kan vi garantere et hyggeligt lebend – og plads til over 300 gæster hos Madklubben Vesterbro. Her lever Madklubben-ånden i allerbedste velgående, og under DinnerDays, står menuen på “alt godt fra hele verden” i form af asiatisk laks, oksecuvette og en Bounty sundae til dessert.

Booking og mere information her.

Midt på Kongens Nytorv

Lige på hjørnet af Gothersgade og Kongens Nytorv finder du endnu et af vores store samlingspunkter: Bistro Royal. Til dette års DinnerDays lyder menuen som følger: Hummerbisque, oksecuvette med rødvinssauce, gyldne sprøde pommes frites og grøn salat samt en delikat chokolademousse til dessert.

Du booker bord lige her.

Have a break – have a steak

Velkommen til Pilestræde 23, hvor du finder Madklubben Steak. Her er den gode smag og det gode kød i fokus, og til DinnerDays kan du se frem til en forret i form af jordskokkesuppe med trøffelolie og hasselnød, som efterfølges af 400 gram kornfodret oksecuvette med bearnaise, fritter og grøn salat, samt en dessert i form af chokolademousse.

Bord og mere information findes her.

Anno 1897 i 8000

I Aarhus har vi til huse i bygning fra 1897, der emmer af historiske vingesus – og nu også Madklubben Aarhus. Under DinnerDays 2019 består menuen af yellowfin tun til forret, helstegt oksecuvette med blandt andet sauce bordelaise til hovedret samt en skøn brownie med mørke bær til dessert.

Mere nyttig information og bord booking finder du her.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til dette års DinnerDays!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Sulten i vinterferien? Kom med til middagsarrangementer hos Madklubben!

Er du en af dem, der bliver i landet, tager kulden til dig og hygger hjemme i vinterferien? Det lyder som en alle tiders idé – og vi har faktisk lidt i (kokke)ærmet til dig. I Madklubben har vi nemlig i år engageret os i både DinnerDays, Dining Week og Gastro Week.

Og hvad betyder det så? Den korte historie går på gode middage og menuer til flotte priser – billigere end normalt. Til gengæld er kvalitet og service helt den samme. Nu er der endnu mere at fejre – og vi håber, at du vil tage del i fejringen!

Få det komplette overblik over vores aktuelle tilbud i vinterferien, hvor du finder dem og hvad du kan glæde dig til på siden her: www.madklubben.dk/vinterferie. Arrangementer er både at finde i Aarhus og i København. Ses vi?

Allersidste chance – Her kan du stadig få bord nytårsaften

Allersidste chance – Her kan du stadig få bord nytårsaften

Så er den søde juletid overstået, og det er samtidig lig med et fokus på årets sidste aften. Har I endnu ikke besluttet jer for et sted at indtage årets sidste festmåltid, så er det ved at være allersidste udkald. Det gælder også for Madklubbens restauranter, men der er stadig mulighed for at få bord til en forrygende nytårsaften.

Flere restauranter er allerede udsolgt, mens nedenstående restauranter endnu har plads til lige præcis dig og dit selskab.

Leder du efter et sted i Aarhus?

Madklubben Grill is the place!Er du til en overdådig 5-retters menu med snacks, laks, tatar, oksemørbrad og chokoladekage, krydret festlig stemning lige midt i smilets by, så er der ingen vej uden om ores nye favorit i Aarhus, Madklubben Grill! Få fat i dine billetter til nytår på Madklubben Grill her

 

Er du på udkig efter en fest på Østerbro, så er der flere muligheder.

Er du til nytårsmiddag ved langborde med fokus på glimrende mad, fri vin og øl, fremragende stemning og nytårsbingo, så skal du og dit selskab lægge vejen forbi Madklubbens selskabslokaler på ØsterbroFå billetter til den særlige langbordsmiddag her

Eller hvad med en forrygende fireretters menu med gode vine, velkomstbobler og en skøn udsigt til byens fyrværkeri fra restaurantens store tagterrasse. Det får du på Madklubben Østerbro. Menuen indeholder lækkerier som en cremet hummersuppe med rimmet kammusling, rørt oksetatar med trøffelcreme, stegt oksemørbrad med behørig garniture og en intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær. Hele herligheden bliver akkompagneret af champagne og fire glas udsøgt vin, der er perfekt tilpasset retterne. Få billetter til herlighederne her

 

I indre by er der også stadig pladser at finde.

Drømmer I om at tilbringe nytårsaften i hjertet af København, hvor der i dén grad er lagt op til et brag af en nytårsfest? Og skal aftenens menu indeholde klassiske nytårsingredienser fra øverste hylde? Så skal nytårsaften fejres på Bistro Royal på Kongens Nytorv! Billetter finder du lige her.

Madklubben Steak i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu med helleflynder, spidsbryst, oksemørbrad og Gateau Marcel. Komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te. Få billetter til nytårsaften på vores steakhouse lige her

Bazaar i Dronningens Tværgade bliver der fyret op under en farverig og festlig nytårsaften med mellemøstlig inspiration. Se frem til 5 serveringer med tilpassede drikkevarer – og så er der en ekstra bonus! Efter middagen fortsætter festen hele natten på Dandy, hvor du får fri entré og garderobe. Billetter til det forrygende arrangement kan fås lige her. 

 

Festligheder på Nørrebro? We’ve got you covered!

Er du til pizza, så har vi det perfekte tilbud til dig på Frankies Pizza Nørrebro. Her kan du slutte året af med bobler, forrygende antipasti med 10 italienske lækkerier, en pizzatasting med både frække kombinationer og klassiske smage, og en perfekt sød afrunding. Det hele går ned lige ved søerne, hvor du kan nyde fyrværkeriet efter den fantastiske middag. Billetter til det vilde pizza party finder du her

FOOD CLUB
Spis og skål på årets sidste dag, når vi fylder tag-selv-bordet og drikkestationerne med nytårsfavoritter samt alt godt til store og små. Som altid er al mad og drikke inkluderet i prisen. De sene pladser er totalt udsolgt, men hvis du gerne vil holde en familievenlig tidlig nytårsaften, så er der stadig pladser ved det skønne tag-selv-bord ved søerne. Få fat i billetter til den familievenlige nytårsaften her

 

Nytår på Værnedamsvej? Selvfølgelig kan du det.

Vil du fejre nytåret med en overdådig asiatisk nytårsmiddag, så har du muligheden hos Hanzō på Værnedamsvej. Restaurantens kærlighed til hele fjernøstens gastronomiske skatkammer – lige fra gadekøkken til gourmet – skinner igennem på en menu med intet mindre end 13 retter serveret ad 4 omgange. Billetter til en asiatisk inspireret nytårsaften er lige her

 

Er du blevet fristet, så skynd dig at booke bord, inden det er for sent – billetterne bliver snuppet som kransekage ved midnatstid!

Få det fulde overblik over vores restauranter og catering til nytår lige her.

Gå ikke forgæves: Se Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Gå ikke forgæves: Se Madklubbens åbningstider til jul og nytår

Julen er lige om hjørnet, og på den anden side af gaden venter 2019. Hos Madklubben glæder vi os til at hygge med venner og familie på helligdagene, ligesom tømmermændene skal soves ud efter årsskiftet. Nogle restauranter har brug for lidt længere hviletid, mens et par stykker slår dørene op igen allerede den 1. januar – både i København og Aarhus.

Nedenfor kan du få det fulde overblik over åbnings- og lukkedage på alle vores 17 restauranter og ene cocktailbar. Så er du sikker på ikke at gå forgæves, hvis sulten pludselig skulle melde sig mellem flæskestegen og ris à l’amanden.

I dagene før og efter nedenstående datoer holdes der åbent som normalt, med mindre andet er angivet.

Fra alle os i Madklubben til alle jer: Glædelig jul og rigtig godt nytår!

Madklubben Bistro-de-Luxe:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Vesterbro:
24. december: Lukket
25. december: Åbent
26. december: Åbent
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Steak:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Frederiksberg:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Grill:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Madklubben Aarhus:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bistro Royal:
24. december: Åbent kl. 10 – 15
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent fra kl. 10
28. december: Åbent fra kl. 10
29. december: Åbent fra kl. 10
30. december: Åbent fra kl. 10
31. december: Åbent fra kl. 8. Herefter nytårsmiddag.
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent fra kl. 8
3. januar: Åbent fra kl. 8
4. januar: Åbent fra kl. 8

Brasserie Royal:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Tony’s Havnegade:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bazaar:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

FOOD CLUB:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Frankies Pizza Østerbro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Åbent
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Frankies Pizza Nørrebro:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Åbent
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Alabama Social:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent

Bar Next Door:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Lukket
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Lukket
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent 

Hanzō:
24. december: Lukket
25. december: Lukket
26. december: Lukket
27. december: Lukket
28. december: Åbent
29. december: Åbent
30. december: Åbent
31. december: Nytårsmiddag
1. januar: Lukket
2. januar: Åbent
3. januar: Åbent
4. januar: Åbent