Aftenmenu – Brasserie Royal 


 

PRIX FIXE | 3 retter – 225 kr. 

CAESAR SALAD 
Hjertesalat vendt i cæsar dressing, croutons og moden parmasan

COQ AU VIN 
Braisseret kylling i rødvinssauce med gulerødder, cipolliniløg, svampe, røget bacon og trøffelkartoffelmos

COUPE ROYAL 
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

 


SNACKS:

VIOLETTE CHIPS – 35 kr.
med dijonaise

SALTEDE MANDLER – 35 kr.

ØSTERS – 75 kr.
3 stk. med lime, ingefær og chili

SERRANOSKINKE – 75 kr.
med olivenolie

 

FORRETTER:

RØRT TATAR – 75 kr.
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
Serveret med sprøde løg, kartoffel og peberrod

CAVIAR – 300 kr.
30g. caviar “Royal Selection” serveret med blinis, rødløg og creme frâiche

CAESAR SALAD – 65 kr.
Hjertesalat vendt i cæsar dressing, croûtons og moden parmesan

ASIATISK LAKS – 75 kr.
Laksecarpaccio med sesam, soya, wasabi, ingefær, lime og koriander

KRABBEBISQUE – 95 kr.
Cremet bisque på strandkrabbe serveret med smørstegt kammusling, æble og dild

CHARCUTERIE – 100 kr.
Udvalg af europæiske slagterspecialiteter; Paté de campagne, fransk kogt skinke – Buoncotto og toscansk salami serveret med surt og estragonmayo

 

HOVEDRETTER:

COQ AU VIN – 125 kr.
Braisseret kylling i rødvinssauce med gulerødder, cipolliniløg, svampe, røget bacon og trøffelkartoffelmos

RØRT TATAR – 150 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
serveret med sprøde kartoffel, peberrod og sprøde pommes frites

CAESAR SALAD – 125 kr.
Hjertesalat vendt i cæsar dressing, croûtons og moden parmasan

STEAK AU FRITES – 300 kr.
300g stegt rib-eye af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg
sauce béarnaise, beurre Maître d’Hôtel, sprøde pommes frites og grøn salat

HAMBURGER – 150 kr.
Stegt hakkebøf serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyère og dijonnaise
serveres med varme sprøde pommes frites og chilimayo

HELSTEGT RØDSPÆTTE – 250 kr.
Pandestegt rødspætte med ristede mandler, citrus, stegt spidskål, urter og muslingesauce

MOULES MARINIÈRES – 150 kr.
Hvidvinsdampede blåmuslinger med gulerod, fennikel, radise og urter smagt til med pastis

BBQ SPARE RIBS ” FRILANDSGRIS”  – 150 kr.
Stegte spare ribs med pikant BBQ sauce og majskolbe med timiansmør

 

SIDE ORDERS:

ONION RINGS MED CHILIMAYO – 30 kr.
POMMES FRITES MED TRØFFEL – 45 kr.
POMMES FRITES MED HAVSALT – 35 kr.
TRØFFELKARTOFFELMOS MED URTER – 35 kr.
GRØN SALAT MED VINAIGRETTE – 25 kr.

 

DESSERTER:

CRÈME BRÛLÉE – 65 kr.
Karamelliseret vaniljecreme med friske hindbær og verbena

COUPE ROYAL – 65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

ANANAS & KOKOS – 65 kr.
Syltet ananas serveret med sprød kokos og kokosis

 

BØRNEMENU:

Vælg 1 hovedret for 100 kr. Eller vælg 1 hovedret + 1 dessert for 150 kr.

HOVEDRET:

BØRNE BØF
Sprøde fritter og dip

BØRNEBURGER
Hakkebøf serveret i lun briochebolle med sprøde fritter og dip

DESSERT:

CRÈME BRÛLÉE
Karamelliseret vaniljecreme med driske hindbær og verbena

COUPE ROYAL
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste oreos

 


Har du fødevareallergi(er)? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.