Aftenmenu – Brasserie Royal 

 

FORRETTER:

RØRT TATAR – 65 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
serveret med sprøde løg og revet comté

SALADE NIÇOISE – 75 kr.
Sprøde salater med haricots beurre, røget kartoffel, oliven, pocheret æg, kimchi og lynstegt tun

VARMRØGET LAKS – 75 kr.
Hørøget laks serveret med peberrodsfløde, grønærter, grillet agurk og spæde salater

KRABBEBISQUE – 95 kr.
Cremet bisque på strandkrabbe serveret med smørstegt kammusling, æble og dild

CHARCUTERIE – 100 kr.
Udvalg af europæiske slagterspecialiteter; kaninterin med foie gras, fransk trøffelskinke
og toscansk salami serveret med surt og estragonmayo

 

HOVEDRETTER:

COQ AU VIN – 125 kr.
Stegt kylling i rødvinssauce med små karotter, cipolliniløg, svampe, peberbacon og trøffelkartoffelmos

RØRT TATAR – 150 kr.
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
serveret med sprøde løg, revet comté og gyldne, sprøde pommes frites

STEAK AU FRITES – 300 kr.
250 g stegt entrecôte af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg
sauce béarnaise, beurre Maître d’Hôtel, gyldne, sprøde pommes frites og grøn salat

SHORT RIB BURGER – 150 kr.
Braiseret short rib serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyère og dijonnaise
serveres med sprøde onion rings

HELSTEGT RØDTUNGE – 250 kr.
Pandestegt rødtunge med ristede mandler, citrus, grillet courgette og muslingesauce

MOULES MARINIÈRES – 150 kr.
Hvidvinsdampede blåmuslinger med julienne af gulerod, fennikel, radise og urter smagt til med pastis

BRAISERET LAMMESKANK – 150 kr.
Rødvinsbraiseret lammeskank serveret med grov sommer-ratatouille og calvadossauce

SALADE NIÇOISE – 150 kr.
Sprøde salater med haricots beurre, røget kartoffel, oliven, pocheret æg, kimchi og lynstegt tun

STEGT BLOMKÅL (v) – 125 kr.
Steak af blomkål serveret med ristede pekannødder, revet comté og sauce beurre noisette

 

SIDE ORDERS:

ONION RINGS MED CHILIMAYO – 30 kr.
POMMES FRITES MED TRØFFEL – 45 kr.
POMMES FRITES MED HAVSALT – 35 kr.
KNUSTE KARTOFLER MED URTER – 30 kr.
GRØN SALAT MED VINAIGRETTE – 25 kr.

 

DESSERTER:

CRÈME BRÛLÉE – 65 kr.
Karamelliseret vaniljecreme med friske hindbær og verbena

“KOLDSKÅL” – 65 kr.
Ymerfromage serveret med chokolade, nødder og citronsorbet

COUPE ROYAL – 65 kr.
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

RØDGRØD MED FLØDE – 65 kr.
Sommerens hindbær med dobbel-fløde, hvid chokolade – en dansk klassiker. På vores måde

 


Har du fødevareallergi(er)? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.