Aftenmenu – Brasserie Royal 


 

VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 


SNACKS

VIOLETTE CHIPS – 35 kr.
med dijonaise

SALTEDE MANDLER – 35 kr.

ØSTERS – 75 kr.
3 stk. med lime, ingefær og chili

 

FORRETTER

RØRT TATAR
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille, jordskok og estragon
Serveret med sprød kartoffel og peberrod

CAVIAR | + 250 kr.
30g. caviar “Royal Selection” serveret med blinis, rødløg og hjemmelavet creme frâiche

CROQUETTES ROYAL
Kroketter med braseret kalveskank
Serveret med lun persillepuré

THAI SALAD
Hjertesalat vendt i yam sauce, rødløg, agurk, koriander, lime og chili

GRAVAD LAKS
Gravad laks, rævesauce, agurk og dild

JORDSKOKKESUPPE (V)
Cremet jordskokkesuppe med æble, saltede mandler, jordskokkeships og trøffel

 

HOVEDRETTER

COQ AU VIN
Braisseret kylling i rødvinssauce med gulerødder, cipolliniløg, svampe, røget bacon og trøffelkartoffelmos

RØRT TATAR
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
Serveret med sprøde kartoffel, peberrod og sprøde pommes frites

THAI BEEF SALAD
Hjertesalat og stegt okse vendt i yam sauce, rødløg, agurk, koriander, lime og chili

STEAK AU FRITES | + 175 kr.
300g stegt rib-eye af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg
sauce béarnaise, beurre Maître d’Hôtel, sprøde pommes frites og grøn salat

CHEESEBURGER
Stegt hakkebøf serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyèreost og dijonnaise
Serveres med varme sprøde pommes frites og chilimayo

FISK | + 50 kr.
Smørstegt kuller med vinterporrer, gulerodspuré, ristede mandler, salturt og sauce nage

 

SIDE ORDERS
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

Onion rings med chilimayo | 30 kr.
Pommes frites med trøffel | 45 kr.
Pommes frites med havsalt | 35 kr.
Trøffelkartoffelmos med urter | 30 kr.
Grøn salat med vinaigrette | 25 kr.

 

DESSERTER

VALRHONA CHOKOLADEMOUSSE
Klassisk intens chokolademousse med appelsin-nougatine

COUPE ROYAL 
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

ÆBLEKAGE
Modne æbler, ristede mandler, mazarin og creme fraiche med vanilje

MONT D’OR
Fransk komælksost med kompot og rugkiks

 

BØRNEMENU

Vælg 1 hovedret for 100 kr. Eller vælg 1 hovedret + 1 dessert for 150 kr.

HOVEDRET

BØRNEBØF
Sprøde fritter og dip

BØRNEBURGER
Hakkebøf serveret i lun briochebolle med sprøde fritter og dip

DESSERT

VALRHONA CHOKOLADEMOUSSE
Klassisk intens chokolademousse med appelsin-nougatine

COUPE ROYAL
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste oreos

 


Har du fødevareallergi(er)? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.