Aftenmenu – Brasserie Royal 


 

Vores koncept:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

prisen inkluderer vand m/u brus ad libitum

 


SNACKS:

VIOLETTE CHIPS – 35 kr.
med dijonaise

SALTEDE MANDLER – 35 kr.

ØSTERS – 75 kr.
3 stk. med lime, ingefær og chili

SERRANOSKINKE – 75 kr.
med olivenolie

 

FORRETTER:

RØRT TATAR
Klassisk rørt tatar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
Serveret med sprød kartoffel og peberrod

CAVIAR + 250 kr.
30g. caviar “Royal Selection” serveret med blinis, rødløg og creme frâiche

CAESAR SALAD
Hjertesalat vendt i cæsar dressing, croûtons og moden parmesan

GRAVAD LAKS
Gravad laks, rævesauce, agurk og dild

HUMMERBISQUE + 25 kr.
Cremet bisque på jomfruhummer, serveret med æble, hasselnødder og cognac

FOIE GRAS + 25 kr.
Foie gras terrin serveret på ristet brioche med kompot på kvæde

 

HOVEDRETTER:

COQ AU VIN
Braisseret kylling i rødvinssauce med gulerødder, cipolliniløg, svampe, røget bacon og trøffelkartoffelmos

RØRT TATAR
Klassisk rørt tartar med sennep, æggeblomme, løg, tomat, persille og estragon
serveret med sprøde kartoffel, peberrod og sprøde pommes frites

CAESAR SALAD
Hjertesalat vendt i cæsar dressing, croûtons og moden parmesan

STEAK AU FRITES + 175 kr.
300g stegt rib-eye af kornfodret, sydamerikansk kødkvæg
sauce béarnaise, beurre Maître d’Hôtel, sprøde pommes frites og grøn salat

HAMBURGER
Stegt hakkebøf serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyère og dijonnaise
serveres med varme sprøde pommes frites og chilimayo

TORSK + 50 kr. 
Torsk med vinterporrer, gulerodspuré, ristede mandler, salturt og sauce nâge

BBQ SPARE RIBS “velfærdsgris”
Stegte spare ribs med pikant bbq sauce og kompot på søde kartofler

CONFITERET AND
Stegt confiteret and serveret med kartoffelmos, rødkål og julesauce

 

SIDE ORDERS:

ONION RINGS MED CHILIMAYO – 30 kr.
POMMES FRITES MED TRØFFEL – 45 kr.
POMMES FRITES MED HAVSALT – 35 kr.
KNUSTE KARTOFLER MED URTER – 30 kr.
GRØN SALAT MED VINAIGRETTE – 25 kr.

 

DESSERTER:

CREME BRÛLEE 
Karamelliseret vaniljecreme

COUPE ROYAL 
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste Oreos

“CHEESECAKE”
Kirsebærsauce, amaretto, bastognekiks, mandler og puffede ris

MONT D’OR
Fransk komælksost med kompot og rugkiks

 

BØRNEMENU:

Vælg 1 hovedret for 100 kr. Eller vælg 1 hovedret + 1 dessert for 150 kr.

HOVEDRET:

BØRNE BØF
Sprøde fritter og dip

BØRNEBURGER
Hakkebøf serveret i lun briochebolle med sprøde fritter og dip

DESSERT:

CRÈME BRÛLÉE
Karamelliseret vaniljecreme med driske hindbær og verbena

COUPE ROYAL
Karamelis med saltet karamel, nødder og knuste oreos

 


Har du fødevareallergi(er)? Tag fat i din tjener, så vi kan guide dig sikkert gennem menuen.

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.