Madklubben Nørrebro er et vaskeægte “neighborhood spot” med sitrende juleatmosfære, cool indretning og god mad til sympatiske priser. I køkkenet buldrer den store grill derudaf fyldt med herlige smagsoplevelser.

På Madklubben Nørrebro ved vi, at en julefrokost ej må gå stille for sig! Jul er mere end salmer og søndagskirke, og i det pulserende Nørrebro-kvarter byder vi indenfor med en farverig, moderne julestemning. Med streetart på væggene, knaldrøde Børge Mogensen-stole og industrielle detaljer er rammerne sat for en jul uden regler (næsten da!).

Julemenuen er skabt ud fra vores fortolkning af ”klassisk jul”. Gå på opdagelse i lun jordskoksuppe med ristet panchetta, confiteret svinebryst med trøffelkartoffelmos og ris á la mande tilsat safran og pistachienødder. I sand juleånd tilbyder vi en speciel edition af vores signaturret der på bedste vis mixer Nørrebros etniske gastrokultur med danske traditioner i form af en andesharwama!

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.

PS. Husk at I har mulighed for at fortsætte festlighederne på Madklubbens cocktailbar Bar Next Door efter julemiddagen.