Indtag årets sidste middag hos en af byens cooleste restauranter. Madklubben Nørrebro er et vaskeægte “neighborhood spot” med højt til loftet, lækkert design og rå detaljer, som gemmer sig i en baggård ved Søerne.  Den særligt komponerede 4-retters menu byder både på ceviche, hummer, oksefilet og en syndig chokoladedessert.

Velkommen til Nørrebro – her går det aldrig stille for sig, og bestemt heller ikke på årets sidste aften! Lad os sætte fut under jeres nytårsfejring anno 2017.

Smagen af Nørrebros kulturmix finder I i vores ceviche på torsk serveret med søde kartofler, chili, koriander og lime. Vores prægtige kulgrill kommer til sin ret i jeres hovedret, hvor vi serverer jer grillet oksefilet med gnocchi tilberedt med trøffelpecorino, perleløg og madeirasauce med foie-gras. Til dessert kan du se frem til chokoladeterrin med citrussalat, mynte, chili og letpisket vaniljeflødeskum.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for kun 500 kr. ved at klikke her. Pift aftenen op med et tilkøb af vores vinmenu her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til den halve pris lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!