Bind dine snørebånd, og lad os tage dig med en tur til Støvlelandet – vi har nemlig to nye fristelser på menuen hos Tony’s Havnegade, som er vores italienske “signore”, hvor kvinderne selvsagt er mere end velkomne. Og børn.

Første nyhed er en hovedret, som er en nyfortolkning af den klassiske kalve-saltimbocca. Kalven er erstattet af af kylling, og således er vi klar til at servere en virkelig lækker kylling saltimbocca i form af confiteret kyllingeoverlår, som serveres med prosciutto (en tørsaltet og lufttørret italienske skinke) , grønne bønner og friteret salvie.

Næste spiselig billede går på en fræk side order i form af trøffelmakaroni. Vi kalder den en mac ‘n’ cheese med trøffel – og du kunne jo gå all in og vælge en omgang nyt med nyt på, da de to beskrevne retter går flot hånd i hånd.

Du kan se flere retter og booke bord på Tony’s Havnegade på hjemmesiden her.

menuen

KYLLING SALTIMBOCCA
confiteret kyllingeoverlår serveret med prosciutto, grønne bønner og friteret salvie

menuen

Trøffelmakaroni, mac ‘n’ cheese med trøffel