Madklubbens Buffet

Madklubbens Buffet - Fra 250 kr.

Med i prisen på 250 kr. følger valgfri 2 dip, 2 salater, 1 garni, 1 kød, 1 sauce samt 1 dessert. I har dog altid mulighed for at tilkøbe ekstra. 

  • Friskbagt surdejsbrød. Pisket smør. (medfølger altid)
 Dips (25 kr./stk.)
  • Cremet hummus med paprika & sesam.
  • Tzatziki med saltet agurk & mynte.
  • Arabisk pesto (Zhug) med grøn chili, persille & koriander.
Salater (30 kr./stk.)
  • Hjertesalat, syrnet creme fraiche med urteolie, syltede løg & tørrede blomster.
  • Forårssalat med pistaciekerner, pomelo & pære vinaigrette.
  • Bagte rødbeder, feta, mynte, solbær vinaigrette & sennepssalat.
  • Tabouleh med cous cous, persille, mynte, mandler, granatæble, abrikoser, tomat & agurk.
  • Kartofler med sennepsvinaigrette, saltristede kerner, kapers & radiser.
  • Tomater, basilikum, marineret mozzarellaer, piment d’espelette & tørrede oliven
Garni (30 kr./stk.)
  • Ovnbagte kartofler med citroner & rosmarin.
  • Stegt spidskål, olivenolie, parmesan, dild & kørvel.
  • Bagt blomkål med tahini & granatæble.
  • Rodfrugter med chili, brunet smør & honning vinaigrette.
Kød (65 kr./stk.)
  • Rosa stegt oksecuvette med mild hvidløg
  • Confiteret frilandskylling med salvie & rosmarin.
  • Langtidstilberedt svinenakke med blomme BBQ.
  • Marokkansk lam med kikærter, abrikos, koriander & mandler
Saucer (35 kr./stk.)
  • Rødvinssauce.
  • Hønsesky med urter & hvidvin.
Desserter (35 kr./stk.)
  • Trifli af blomme, rabarber eller æbler afhængigt af sæson. Dertil hvid chokoladecreme & honningristet sprødt.
  • Nougatmousse pocherede rabarber med hybenrose, sprød crumble & rødsyre.
 (min. 10 personer)

Allergener:

  • Dips 
    • Cremet hummus med paprika & sesam. (sesam)
    • Tzatziki med saltet agurk & mynte. (mælk)
    • Arabisk pesto (Zhug) med grøn chili, persille & koriander.
    Salater
    • Hjertesalat, syrnet creme fraiche med urteolie, syltede løg & tørrede blomster. (mælk)
    • Forårssalat med pistaciekerner, pomelo & pære vinaigrette. (nødder)
    • Bagte rødbeder, feta, mynte, solbær vinaigrette & sennepssalat. (mælk)
    • Tabouleh med cous cous, persille, mynte, mandler, granatæble, abrikoser, tomat & agurk. (gluten)
    • Kartofler med sennepsvinaigrette, saltristede kerner, kapers & radiser. (sennep, nødder)
    • Tomater, basilikum, marineret mozzarellaer, piment d’espelette & tørrede oliven (mælk)
    Garni
    • Ovnbagte kartofler med citroner & rosmarin. 
    • Stegt spidskål, olivenolie, parmesan, dild & kørvel. (mælk)
    • Bagt blomkål med tahini & granatæble. (sesam)
    • Rodfrugter med chili, brunet smør & honning vinaigrette. (mælk)
    Kød
    • Rosa stegt oksecuvette med mild hvidløg
    • Confiteret frilandskylling med salvie & rosmarin.
    • Langtidstilberedt svinenakke med blomme BBQ.
    • Marokkansk lam med kikærter, abrikos, koriander & mandler (nødder)
    Saucer
    • Rødvinssauce. (svovldioxid)
    • Hønsesky med urter & hvidvin. (svovldioxid).
    Desserter
    • Trifli af blomme, rabarber eller æbler afhængigt af sæson. Dertil hvid chokoladecreme & honningristet sprødt. (mælk, gluten samt spor af nødder)
    • Nougatmousse pocherede rabarber med hybenrose, sprød crumble & rødsyre. (mælk, nødder samt gluten)

 

Text Example

Bestilling skal afgives senest 5 dage inden arrangementet. Ønskes det hurtigere, kontakt os da venligst på 38 42 42 65.

*Pris for levering samt efterfølgende afhentning af service m.m. er 500 kr.
Bestilles der vin eller bobler, så regner vi med at 2 personer deler 1 flaske. Fortæl os gerne hvis i ønsker det anderledes. Eller hvis i kun ønsker vin til en del af selskabet.
*Salgs- og leveringsbetingelser
Text Example

Bemærk venligst. Vi ringer og bekræfter din bestilling, så frygt ikke hvis der er noget du er i tvivl om