For nogle uger siden besluttede vi os for at inkludere cocktails i Frankies Feast fredag og lørdag aften på Frankies Pizza. Men hvorfor skal det egentlig kun være en fest i weekenden? Det skal det da heller ikke. Ikke på Frankies!

Derfor har vi nu bestemt, at cocktails altid er inkluderet, når du vælger Frankies Feast. Det betyder, at du kan spise al den pizza, du kan klemme i dig og drikke al den vin og alle de cocktails, du har lyst til i 1,5 time for kun 350 kr. Det er et ægte Frankies Feast.

Tjek vores pizzakort ud her, hvor der både er de klassiske og vilde varianter. Så ved du, hvad der venter dig, hvis du svinger forbi Frankies Pizza på Sortedam Dossering eller Østerbrogade til et vaskeægte FEAST med pizza, cocktails og vin.

Så kig forbi og hæng ud med cocktails og pizza inden byturen, hold et pizza party om onsdagen, eller bliv mæt og tipsy på en tirsdag. Alt er tilladt på Frankies!

Du finder Frankies Pizza Nørrebro på Sortedam Dossering 5, mens Frankies Pizza Østerbro holder til på Østerbrogade 79 i stuen.

Book dit bord her, så ses vi til pizza, vin, cocktails and good times!