Er du en af de heldige sjæle, der skal grine med, når der i de næste par dage er stand-up-show i Ørestaden? Sådan en oplevelse bør ikke ske på tom mave, og derfor foreslår vi, at du kigger forbi til en spektakulær stand-up-middag på Tony’s i Havnegade. Her kan du varme op til en aften i grineflippets tegn, alt imens du nyder italienske fornøjelser udgjort af alt lige fra fristende risotto, tagliatelle og lasagne til skønne sides, cocktails og en ”frådern” tiramisu. Og skulle du i stedet være en af dem, der skal til  show kl. 15.00 nu på lørdag d. 27. oktober? Så skal det da heller ikke afholde dig fra at spise en middag på Tony’s efterfølgende, når latteren har lagt sig og sulten kicker ind!

”Men Havnegade? Jeg skal jo til Ørestaden,” tænker du måske? Her minder vi dig om, at Tony’s Havnegade har adresse blot et smut fra metroen på Kongens Nytorv, hvorfor grineflip, latterbomber og mavekramper kun er en metrotur på 10 minutter væk. Med andre ord: Du kan snildt nå både det ene og det andet, din yndlingskomiker!

Du kan booke et bord nemt og hurtigt online ved at klikke her. Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til en munter og mundvandsdrivende middag i Havnegade!

Psst! Kan du ikke få nok af comedy? Så se Anders Matthesen til Madklubbens store julefrokoster på Østerbro, hvor vi byder indenfor til middag, show, drinks, DJ og dansegulv en række lørdage i de kommende julemåneder. Du kan læse meget mere om Madklubbens julefrokoster på Østerbro lige her.

Anden Anden Anden