Madklubben Steak er der alt fra vegetarretter til lam og store bøffer. Idag har vi altså lyst til en lækker bøf, og hvad kunne være bedre end at få den serveret? Denne lækre sag er en kornfodret Ribeye på 325 g, og bliver serveret med hvilket som helst tilbehør, som du ønsker!

Ribeye er skåret fra det øverste stykke af oksefileten, som sidder ved koens nakke, og er noget af det kød med mest smag! Du kan derfor forvente et stykke kød fuld af velsmag, som er utrolig mørt. 

På Madklubben Steak kører vi 3 retter for fra 325 kr., hvor du får forret, hovedret (inkl. 1 tilbehør & 1 sauce), samt 1 dessert. Derudover får du filtreret vand m/u brus ad libitum, som naturligvis er inkluderet til din middag. Udover de sides som er inkluderet i middagen, så kan du altid vælge om du vil have ekstra grønt, eller måske en ekstra sauce til din bøf? Mulighederne er mange, og vi er sikre på at du finder noget, der falder i din smag!

Hvis du har lyst til bøf, men hellere foretrækker noget andet end en ribeye, så har vi også; lammeculotte, striploin, oksecuvette & mørbrad. Der er noget for enhver smag på Madklubben Steak, og vi glæder os til at tage imod dig!

Du kan se den fulde menu lige her, samt booke et bord til en lækker aften med saftige bøffer her! Vi ses!