Hvor blev sommeren med +30 grader og sydens fornemmelser lige af? Efter et par uger med fuld drøn på solskinnet virker det tilnærmelsesvis som sibirisk kulde, så snart skyerne dækker bare den mindste smule for ovenlyset. Men men men. Mon ikke at vi nok skal klare den? Hvis du føler dig udfordret, giver vi dig gerne en hånd med på vejen. Vores bedste tip? Takeaway fra Alabama Social.

For når skyerne kigger frem på himlen, en kølig brise sparker ind og den høje mængde af d-vitamin går på standby, finder vi trøst i selvforkælelse i form af sydstatskærlighed á la Alabama Social. Og hvad er bedre end mad, du kan guffe i sengen, på sofaen eller ved spisebordet med selskab fra både studiegruppen, din søster eller måske ”bare” dig selv?

Hos Alabama Social sender vi glædeligt alt lige fra wings, ribs, cornbread og fritter til vin, dine BBQ-drømme og en sød dessert direkte til din adresse. Så behøver du ikke andet, end at tage stilling til, hvad dagens cravings indebærer! Fisk din smartphone frem fra lommen, og tune ind på WOLT, hvor Albama Social stolt er repræsenteret. Alternativt kan du også følge linket direkte ved at klikke her. Så er der ikke andet for end at glæde dig til, at dine comfort food-cravings lander på dit dørtrin.

Velbekomme!

Alabama Social Alabama Social Alabama Social