Gran Torino er vi pizzalovers med stort P. Om du er til den ukomplicerede med tomat, basilikum og mozzarella, eller om du går all in med italienske pølser, udvalgte oste og frisk grønt, så har vi noget for dig. Kan du identificere dig med følgende? 1. Jeg elsker pizza. 2. En god dej og afbagning betyder meget for en pizza. 3. Pizzatoppings trumfer skorperne. Ja? Så vil du kunne lide, hvad vi har at sige!

Noget som er ens for alle pizzaer, er de skønne surdejsskorper, der omkranser den bløde midte af din napolitanske nydelse (i hvert fald på Gran Torino!). Det er her, at det evige kompleks opstår. For når al fyld er forsvundet ned i maven, er den dejlige pizzadej ikke helt det samme uden noget til at gøre den selskab – indtil nu. På Gran Torino har vi leget matchmakers og indført et genialt koncept, hvis vi selv skal sige det – og det skal vi jo!

Lad os præsentere: ”Crustdippers”. Åh ja. Chilimascarpone. Hvidløgsmascarpone. Pisctachiecreme. Lyder det ikke som noget, du ville nyde at dyppe dine overskudsskorper i? Vi lover dig – don’t judge it until you’ve tried it. Den geniale dip bliver din for blot 15 kr, og du bestemmer naturligvis selv, hvilke og hvor mange soulmates du ønsker at teste af til dine skorper.

Ses vi til en dip-date på Gran Torino? Du kan booke et bord nemt og hurtigt online lige her.