Familietid, fællesskab, flydende fornøjelser og fabelagtig mad. De Ølglade Damers Klub inviterer til en selskabelig aften i vores hjemlige rammer på FOOD CLUB spækket med nærvær, nydelse og øl – naturligvis! Hvad er anledningen? Hvem siger, at vi behøver en anledning? De Ølglade Damers Klub ved, at den korteste vej mellem mennesker er en skål. Derfor tænkte vi, at vi sammen vil udbringe en stor skål for fællesskabet!

Medbring din far, din mor, din svigerinde, sin søster, din underbo, dine børn eller hvem end, du har lyst til skal gøre dig selskab på aftenen. Vores hold på FOOD CLUB disker op med et udvalg af farverige fornøjelser på tag-selv-bordet, og De Ølglade Damers Klub sørger for, at der vil være nøje udvalgte økologiske øl at nyde hertil – og selvfølgelig også alkoholfri alternativer til både børn og voksne. Er du en ølglad dame (eller mand)? Så kan du nyde godt af vores særlige tilbud, og få smidt en gratis seating-time oven i hatten, så du kan nyde alt det, du kan spise og drikke i 2,5 time for blot 250 kr. for voksne og 100 kr. for børn.

Eventet bliver skudt af stablen onsdag d. 2. maj i FOOD CLUBs lokaler på Sortedam Dossering 7C i baghuset. Vil du være med? Dejligt! Alt hvad du skal gøre, er blot at booke bord lige her til dit ønskede tidspunkt, samt huske at notere ”DØK” i bookingkommentaren for at aktivere tilbuddet. Vi glæder os til godt selskab og en stor skål!