Det er blevet tid til en udskiftning i menuen på Madklubben Bistro-de-Luxe! Glæd jer til en ny menu med smagen af efterår.

Bistro-de-Luxe er vores første spisested, og har i vores 11 år haft utrolig mange menuskift. Og ligesom vi plejer, skifter vi menuen efter årstiden, og vi glæder os til I kommer forbi og smager de nye lækkerheder!

Prøv vores nye forret med rimmet torsk, peberrodsfløde, asier og ristet rugbrød. Eller hvad med sand efterårs-klassiker? Prøv vores nye kartoffelporresuppe med syltede løg, tørsaltet bacon og karse. Helt perfekt til efteråret.

Til hovedretten har vi også et par nye tilføjelser. Her har vi blandt andet en svampetærte på menuen. Tærten egner sig perfekt til vegetaren og bliver serveret med syltede svampe, stegte svampe og persillesovs. Derudover er der også noget for kødelskere – prøv vores 300g ribeye med karamelliseret blomkål, syltede shitake svampe og veterhavsost.

Til sidste er der også mulighed for at runde aftenen af med lidt sødt. Her har vi hele tre nye tilføjelser på efterårsmenuen! Prøv enten vores karamelliseret øllebrød med vaniljeis og kvæder, en lækker pæretærte med marcipan & creme fraiche, eller en chokolade-iscreme med saltkaramel, crumble & hasselnød. Vi bliver helt sultne!

Blev du fristet af de nye lækre retter? Se resten af menuen, samt book dit bord lige her. Vi glæder os til at se jer!

RIMMET TORSK – peberrodsfløde, asier og ristet rugbrød

RISTET HOTDOG – med svampe, sennepsmayo og røget ketchup

KARTOFFELPORRESUPPE – med syltede løg, tørsaltet bacon og karse

SVAMPETÆRTE – med syltede svampe, stegte svampe og persillesovs

300g RIBYE – karamelliseret blomkål, syltede shitake svampe og veterhavsost +125

FARSERET VAGTEL – æblekompot, ristet grønkål og sauce med lang peber

LETSALTET KALVEBRYST – syltede beder, pastinakcreme og sauce med sennep

KARAMELLISERET ØLLEBRØD – med vaniljeis og kvæder

PÆRETÆRTE – med marcipan og cremefraiche

CHOKOLADE ISCREME – saltet karamel og crumble med hasselnød