Vinteren er kommet til Danmark. Kulden trænger for alvor på, og man har endnu mere lyst til at hænge ud indenfor. Og hvad er bedre end at varme sig på en smagfuld drink i hyggelige omgivelser? Ikke noget, hvis du spørger os. Derfor er der endnu mere grund til at søge tilflugt i vores cocktailhule Bar Next Door.

Og nu er der kommet nye lækre cocktails på kortet på baren. Et mix af det frugtige, det søde, tropiske og det spicy – der er noget for enhver smag! Prøv for eksempel ”Pear with us”. En frisk og sød udgave med gin, citron, chocolate bitters og en pære-timian-sirup. Er du mere til det bittersøde, så skal du smage ”Sloe Charlie”. Bathtub Sloe Gin, Aperol, lime, sød sirup og boblende danskvand, der er et godt mix af det frugtige og det bittersøde.

Drømmer du dig væk til varmere himmelstrøg, så prøv vores ”Calle Caliente”, der har styrke fra tequila, varme og røg fra chili-infuseret mezcal, syrlighed fra lime, sødme fra sirup og friskhed fra mynte. Smagen af Mexico!

Er du mere til det tropiske og frugtige, så er der ingen vej uden om ”Appelton Punch” med rom, falernum, lime og ananas – det kan hurtigt vække minder om sommer. Eller tag til Cuba med ”El Governadora”.Havana Maestro Selection rom, Creme de cacao, appelsinlikør og Dom Benedictine-likør. Stærk, varm og smagfuld.

Se hele kortet her – og se et udvalg af cocktails nedenunder.

Skål og vi ses på Bar Next Door!


SLOE CHARLIE Bathtub Sloe Gin, Aperol, Lime, Simple Syrup & sparkling water


CALLE CALIENTE Calle 23 tequila, Kosch Chilli infused mezcal, Lime, Cynar, Agave syrup & Mint


APPELTON PUNCH Appelton Estate Rum, Velvet Falernum, Lime, Pineapple, simple sirup & Angostura bitters


EL GOVERNADORA Havana maestro selection, Cream De Cacao, Orange Liquor & Dom Benedict


PEAR WITH US Beefeater gin, Pear & Timian syrup, Lemon, & Chocolate bitters