Alle dessertelskere kender problemstillingen: Hvordan pokker skal du kunne comitte til bare én enkelt ret fra den søde del af menukortet? Hos Tony’s har de den perfekte løsning: Få alle husets tre desserter for kun 50 kr. i tillæg til din byg-selv-menu, som i forvejen kun koster 200 kr. for 3 retter. Oplagt til dig, der lever med en ekstra dominerende sød tand!

Billedet ovenfor er lagt op på Instagram af vores søde gæst, @camillanaehr, og her har både Camilla og sin ledsager kastet sig ud i tre desserter. We approve! På billedet ses desserterne fra vintermenukortet, som løber frem til og med den 6. marts 2017. Men tilbuddet fortsætter naturligvis på det nye forårskort, der lander tirsdag den 7. marts.

Tilbuddet med 3 desserter for en flad halvtredser oven i menuprisen gælder ikke kun på Tony’s, men findes faktisk flere steder i vores store Madklubben-familie. På Madklubben Vesterbro, Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade og Madklubben Nørrebro under Irmahønen kan du også lader sukkertrangen få frit løb. Velbekomme!