Vi ved det godt. Vi skriver det, uanset om det er vinter, forår eller sommer, men der ER altså noget særligt over efteråret i København. De gyldne træer, den sprøde klare luft og det uventede regnskyl, der får en til at snurre halsklædet endnu tættere, knappe regnjakken op og drømme om varm suppe, svampetoast og søde sager i hyggelige omgivelser.
Lige præcis den stemning og de retter kan du få på Bistro Royal på Kongens Nytorv, der har sat masser af efterårssmovs på menuen. I den elegante restaurant kan du til aftentid indtage lækkerier som svampe på grillet surdejsbrød, Manhattan Clam Chowder med chorizo og klassikeren ”Pêche Melba”, hvor karamelliserede ferskner får selskab af ristede mandler, hindbær og vaniljeis.
Se et udpluk af aftenmenuen fra Bistro Royal i billeder herunder, og tjek det fulde udvalg ud ved at klikke her. Sulten? Så booker du nemt og hurtigt dit bord online lige her.
Klassisk rørt tatar med svampechips, grillet løg og purløgsemulsion – 75 kr. Grillet surdejsbrød med efterårssvampe, skalotteløg og timian – 100 kr. Friskrevet sommertrøffel kan tilkøbes for 50 kr.
Manhattan Clam Chowder: Cremet muslingesuppe med små kartofler, chorizo og persille – 75 kr.
Bagt helleflynder med stegt jomfruhummer, bønnecassoulet, kartoffelpuré, spidskål og bacon – 275 kr.
Pêche Melba: Karamelliseret fersken, ristede mandler, hindbærcoulis & vaniljeis – 50 kr.
Crème Brûlée med brombærsorbet – 65 kr.