Det er officielt blevet efterår og Madklubben Frederiksberg har netop fået ny menu, som passer til den lidt koldere årstid. Vi har skiftet lidt ud, og selvfølgelig også tilføjet lidt nyt på kortet. Vi tilpasser altid vores menuer efter sæson, og eftersom det koldere vejr har meldt sin ankomst, betyder det mere comfort food på spisekortet!

Vores nye menu byder på nye forretter, hovedretter og desserter. Til forret har vi ændret lidt i oksetataren, som nu er med rygeost, rødbede og råsyltede solbær. Derudover har vi fået en terrine af kalveskank med løvstikkemayo, syltede stikkelsbær & maltchips på kortet. Herefter går vi videre til hovedretten som nu indeholder to nye retter. Prøv vores nye svinekotelet med majs, kantareller, hønsesky & citrontimian. Eller hvad med nogle lækre kyllingelår & stegte persillerødder, persillerodscreme & sauce med syltede sennepskorn. Mums!

Aftenen skal naturligvis rundes af med lidt sødt, og her har vi også to nye tilføjelser på menuen. Her kan du nyde en chokoladebar med saltede peanuts, marengs & karamel, og derudover er der også en ny dessert med syltet pære, dulce de leche iscreme & crumble. Lyder det ik’ lækkert?

Du kan se alle de nye retter herunder i vores lille galleri. Og hvis du bliver fristet er du naturligvis velkommen til at booke bord til en middag på Madklubben Frederiksberg. Ses vi?

OKSETATAR: Rygeost, rødbede & råsyltede solbær

RISTET HOT DOG: Syltede løg, chipolata pølse, karsemayo & ristede løg

TUNTATAR: Sauce med brunet smør, lime, hasselnødder, daikon & koriander

TERRINE AF KALVESKANK: Løvstikkemayo, syltede stikkelsbær & maltchips

SVINEKOTELET: Majs, kantareller, hønsesky & citrontimian

STEGT KYLLINGEOVERLÅR: Stegte persillerødder, persillerodscreme & Sauce med syltede sennepskorn

CHOKOLADEBAR: Saltede peanuts, marengs & karamel

SYLTET PÆRE: Dulce de leche iscreme & crumble