Med Rådhustårnet som genbo finder du Steak Royal midt på Regnbuepladsen på en af byens mest centrale placeringer. En elegant restaurant af internationalt format, hvor en luksuriøs julestemning vil herske på begge etager.

Uanset om julen skåles ind på mande-manér i fadøl og sang eller sippes til i cocktails og smalltalk, garanterer vi ægte julefrokost-stemning med stor cocktailbar, langborde og central beliggenhed! Besøg vores strømlinede stueetage med smukke marmorborde, lækkert lysindfald og stilfulde Børge Mogensen-stole. Glem ej at kigge ned i kælderen, hvor intime spisebåse, dæmpet belysning og kernelæder spiller op til en lækker, luksuriøs og livlig julefrokost.

Drys din jul med trøffel, og dyp den i god sovs – det er et mantra, vi kan relatere til! Vores forretter har smagselementer fra hele verden, og hovedretterne fokuserer på, hvad vi har mest kært: Lækkert kød og saftige bøffer. Vores julemenu er tilberedt med autentisk julestemning, og giver jer mulighed for at sætte tænderne i vores lobster dog med briochebolle, pocheret hummer, citronmayo og puløg, andebryst fra Berberie i Frankrig eller ris à la mande med amerenakirsebær, hvid chokolade og mandler.

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! Restaurantens jule á la carte træder i kraft fra d. 7. november.