Madklubbens bøfpalads i Pilestræde disker op med velsmag i lange baner, når årets sidste aften skal fejres. I den elegant indrettede restaurant kan I læne jer helt tilbage og nyde en 4-retters menu komplet med velkomstbobler, vinmenu, mineralvand og kaffe eller te.

Der er velvære i højsædet, når vi serverer dette års nytårsmiddag på Madklubben Steak. Københavns centrum er altid en travl affære, og på nytårsaften er der især fart over feltet! I Pilestræde finder I en oase, hvor vi byder den magiske nytårsaften velkommen med lækker mad, ophøjet stemning og flotte rammer. Spis aftenen ind hos os, før I bevæger jer videre ud i det pulserende natteliv og tager hul på 2019 glade, mætte og med nytårsgejst (og måske lidt alkohol) i blodet!

Vi serverer en udsøgt middag bestående af blandt andet bagt helleflynder med syltede bøgehatte, hummerbrud og -glace, helstegt oksemørbrad serveret med jordskokcreme og svamperagout med trøffel samt vores cremede Gateau Marcel-chokoladekage med passionganache, hasselnødiscreme og sprød hasselnød. Skyl maden ned med vores skræddersyede vinmenu og byd 2019 velkommen med en SKÅL!

Læs mere om arrangementet og tag del I vores nytårsfejring for den favorable pris á 1200 kr. ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 300 kr. lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!

steak steak steak