Så er der kun én uge tilbage, til at Madklubben slår dørene op for den første af de tre restauranter: FRANKIES!
På vores nye pizza joint bliver der plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl, samt kander med cocktails. Og hvem elsker ikke det?

Frankies på Østerbro er den første af sin slags, og kommer til at ligge hvor Tony’s Østerbro før lå, på Østerbrogade 79. Så hvis du var fast stamgæst på Tony’s så frygt ej, vi har stadig italiensk mad på menuen! På Frankies Østerbro vil vi holde åbent alle ugens 7 dage, og vi glæder os til at lange pizzaer ud til jer – i massevis!

Hvad kan du så forventet af menuen?

Vores koncept er fristende og favorabelt, med et bredt udvalg pizzaer såvel som syndige side orders og delikate drikkevarer. Derudover har vi også den komplette pakke til de helt sultne: ”Frankies feast”. Her kan du nyde al den pizza, og drikke al den vin du kan for blot 300 kr!
Vi har både de klassiske og de mere specielle pizzaer. Prøv for eksempel vores “FRANKIE” med burrata, trøffelmascarpone, svampe, frisk oregano. Eller hvad med en “NOTORIOUS P.I.G.” med tomat, mozzarella, ventricina salami, nürnberg-pølse, grøn peber. Lyder det ikke lækkert? Tag endelig et kig på menukortet ved at klikke her.

Den 5 oktober bliver en fantastisk dag, og vi håber du vil deltage på vores første aften! Glæd jer til en fantastisk aften, og mange flere af sin slags! Vi holder jer naturligvis opdateret, i forhold til de to andre Frankies Pizza. Disse åbner på Nørrebro og Vesterbro i den kommende tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro! Følg dette link, for at booke bord.

Mens vi venter på, at åbningsdagen nærmer sig, kan du følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Frankies