Madklubben indtager Bornholm i næste uge, og vi har selvfølgelig også tænkt på dig, som er vegetar.
Uanset om du er til gris, kylling eller grøntsager, så har vi lidt af det hele. Vi vil nemlig gerne byde så mange som overhoved muligt velkommen, når vi bruger nogle dage på solskinsøen, under dette års Folkemøde. Men du skal skynde dig – vi har nemlig begrænsede pladser, og har kun ledige billetter onsdag og lørdag tilbage.

Du kan booke bord til din frokost- eller middagsoplevelse via linket her.

Så er du vegetar, så har vi også lækre retter til jer. Vi serverer et vegetarisk alternativ til både frokost og aften, udgjort af farverige favoritter – heriblandt cremet hummus, sprøde radiser, marinerede kikærter og udvalgte sommersalater.

En lille sidenote: hvis du vælger en 3 retters menu til aften, så er der laks til forret. Hvis du ikke spiser fisk, så tag blot fat i din tjener – så vil køkkenchefen trylle lidt, og finde på noget på selve dagen.

Udover den faste menu, til frokost og aftensmad, så har vi også takeaway til jer, som vil have maden med på farten. Gå på opdagelse i vores menuer nedenfor her – vi glæder os til en spændende uge, fyldt med gastronomi, godt selskab og gårdhygge på Slægtsgaarden.

 

Frokost: 200 kr. pr. person
Kl. 11.30 – 14.00

Friskbagt brød med smør

Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

Kaffe og chokolade

 

Aftensmad: 395 kr. pr. person
Kl. 18.00 – 21.30

Friskbagt brød med smør

Bæredygtig røget laks fra Kvarøy
med kinaradise, wasabimayo, citron-“broken gel”, syltet agurk, brøndkarse, yuzu-fløde og dildolie (tag fat i din tjener, hvis du ikke spiser fisk) 

Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

Danske jordbær
med vaniljeis, kammerjunker og hybenrosemarengs

Er du ikke vegetar, så kan du læse en anden menu, lige her