Tony’s Havnegade har fået ny efterårsmenu, og I kan godt glæde jer! Se alle de nye retter herunder, og så glæder vi os til at tage imod jer!

Hos Tony’s har vi tilføjet 4 nye retter på kortet, og bevaret mange af klassikerne – Vi vil nødig skuffe vores stamgæster! Vi har tilføjet 3 nye hovedretter, som du kan glæde dig til at sætte tænderne i. Se hele den nye menu lige her.

Prøv vores nye vegetariske risotto med butternut-squash, syltet græskar, ristede græskarkerner, mascarpone og masser af parmesan! En sand efterårs-klassiker! Eller hvad med en klassisk omgang carbonara med cremet parmesan/æggeblomme-sauce og stegt røget bacon? Derudover har vi selvfølgelig også en Italiensk lasagne på kortet – der er ikke et øje tørt!

Til sidst skal du naturligvis runde af med lidt sødt, og der har vi tilføjet et friskt element til menuen. Her kan du prøve vores helt nye “Limony Snicket”, som er en dessert med citroncreme, mørdej, hvid chokolade og verbena. Det er lige så tænderne løber i vand…

Vi kan godt forstå hvis du blev sulten, og heldigvis kan du booke et bord til Tony’s, så du selv kan prøve de nye retter lige her. Vi ses på Havnegade!

   

RISOTTO – cremet risotto med butternut-squash, syltet græskar, ristede græskarkerner,
mascarpone og masser af parmesan

CARBONARA – Garganelli-pasta med cremet parmesan/æggeblomme-sauce,
stegt røget bacon og knust sort peber

LASAGNE – stegt hakket okse med intens tomatsauce, bechamel og mozzarella

LIMONY SNICKET – med citroncreme, mørdej, hvid chokolade og verbena