Gratis øl. Dejlige damer. Skønt selskab. Lyder det godt?
Sidste år delte vi i anledningen af kvindernes internationale kampdag vores opfordring til en mere ensartet kønsfordeling i de travle restaurantkøkkener. – I år deler vi en fælles skål i Crafted Bys, Gastromand.dks og De Ølglade Damers Klubs nye specialøl, udviklet til at hylde vores kære kvinder og med en farve og smag, der binder bro mellem det søde og det stærke (som vi kender vores kvinder bedst!).

Så! Saml dine lækreste ladyfriends, og sving forbi Bar Next Door i dag klokken 17, og slurk en gratis smagsoplevelse af den behagelig bryg ved navn: K Vinder øl. Og på Bar Next Door diskriminerer vi ikke – hverken mænd eller kvinder – så hvis du har et herrebekendtskab, du ønsker at bring to the party, så tøv endelig ikke.

Skænken finder sted i vores hyggelige barlokaler på Sortedam Dossering 3A i dag d. 8. marts. I tidsrummet 17 – 19 vil de gratis øl blive langet over disken, men du kan naturligvis fortsætte fejringen med delikate drinks og kreative cocktails aftenen ud! Du finder mere information om eventet på Facebook lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Bar Next Door!