De fleste, der har studeret, kender det godt. Som studerende kan det nogle gange være svært at få råd til at gå ud at forkæle sig selv, for eksempel med et godt måltid. Men det vil Madklubben gerne være med til at ændre. Studierabat, studierabat. 

Derfor har Madklubben Frederiksberg besluttet sig for at forkæle byens mange hårdtarbejdende studerende med et godt tilbud til frokost, der ikke vælter hele budgettet. Du kan nemlig få studierabat på vores skønne Frederiksbergburger alle ugens dage til frokost!

Det vil sige, at du hver eneste dag mellem klokken 11.30 og 14.30 kan sætte tænderne i en saftig burger med kvalitetsokseskød, smagfuld cheddar, frisk salat, pickles og chilimayonnaise til kun 75 kr. Det eneste, det kræver, er et gyldigt studiekort. Det’ da et godt tilbud, ikke?

Så sving vejen forbi Solbjerg Plads, når du får lyst til at forkæle dig selv med en fremragende burger til en skarp pris – og hvis du har lyst til andet end burger, så kan du se hele vores lækre frokostkort med smørrebrød, salater og meget mere til sympatiske priser lige her.