Kalenderen viser november måned, og mens vi så småt omstiller os til vintertid og venter på at sneen snart daler i takt med de faldende temperaturer, kan vi glædeligt meddele, at Bar Next Doors barkort til den skønne vintertid allerede er landet. Uanset om du forsøger at sippe dig til den indre varme, søge ly for regnen eller drømme dig til lunere himmelstrøg, sikrer Bar Next Door dig et udvalg af cocktail-kreationer samt hjemlige rammer, der sætter lige den stemning du er ude efter.

Omfavn den kolde vintertid på velsmagende manér og nyd de krydrede, dybe toner i en Rum Old Fashioned lavet på 7 år lagret Havana Club rom med kaffetoner, Plantation Overproof rom, sirup og Angostura Bitters. Alternativt kan du tage på en smagsrejse til sol og sommer med ”the return of a legend”, når vi byder “Fruits, Booze & Bubbles” velkommen tilbage på barkortet. Med et mix af Beefeater gin, ferskenlikør, appelsinlikør, champagne og passionsfrugt mindes vi sidste sommer, hvor den friske og frugtige kombination var en klar vinder på Bar Next Door.

Er julestemningen derimod så småt ved at melde sin ankomst? Smag da på vores take på en ægte klassiker i en “Noble Mai Tai” hvis nuancer af mandelsirup og kirsebær på toppen skaber associationer til juletidens traditionelle desserter og søde smagsnuancer.

Gå på opdagelse i Bar Next Doors nyeste cocktails nedenfor og find det fulde barkort ved at klikke her.

Oriental Express:Oriental Express

Old Cuban:Old Cuban

Fruits, Booze & Bubbles:Fruits, Booze & Bubbles

Noble Mai Tai: Noble Mai Tai

Rum Old Fashioned:Rum Old Fashioned