Frankies Pizza Østerbro slår dørene op for en luksuriøs og velsmagende nytårsaften. Så kort kan det siges. Men hvad indebærer nytårsaften på Frankies Pizza Østerbro? Jo, faktisk skal du denne aften kigge langt efter pizza. Vores pizza joint bliver nemlig forvandlet til et spisehus med en helt igennem sublim nytårsmenu.

Stemningen bliver et godt mix af den velkendte Frankies-vibe og en speciel nytårsatmosfære, der gennemsyrer hele huset på Østerbrogade, hvor der også er fest på Madklubben Østerbro og i det smukke selskabslokale.

Men tilbage til aftenens menu. For pizza jointen er helt uden pizza! I stedet har vi kreeret en fireretters menu med eksklusive lækkerier og skønne vine til. Vi byder velkommen med et glas champagne, inden middagen starter med en cremet jomfruhummerbisque med rimmet kammusling. Næste indslag er en smagfuld rørt tatar, inden der kommer saftig oksemørbrad med blandt andet knuste kartofler og den klassiske sauce bordelaise på bordet. Desserten er en intens chokoladekage. Som det sig hør og bør.

Retterne er akkompagneret af en forrygende vinmenu, der er tilpasset de skønne retter. Med andre ord, så er der alle ingredienser til en fremragende nytårsaften på Frankies!

Kl. 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner.

Se hele menuen herunder, og klik her for at få fingre i din billet til årets nytårsmiddag på Frankies Østerbro!

Nytårsmenu på Frankies:

VELKOMST
Et glas Veuve Cliquot NV, Champagne, Frankrig

JOMFRUHUMMERBISQUE
Cremet hummersuppe med rimmet kammusling, fennikel, bronzefennikel og hummerolie
Vin: Et glas Riesling, Feinherb, Paulinshof, Mosel, Tyskland

RØRT TATAR
Oksetatar med trøffelcreme, syltede bøgehatte, lilla chips og rød brøndkarse
Vin: Et glas Brothers Pinot Noir, Marlborough, New Zealand

OKSEMØRBRAD
250 g. stegt oksemørbrad med selleripuré, saltbagt selleri, knuste kartofler og sauce bordelaise
Vin: Et glas Hacienda Monasterio, Peter Sisseck, Ribera del Duero, Spanien

CHOKOLADEKAGE
Intens chokoladekage med cremeux-creme, sprød chokolade og hengemte bær
Vin: Et glas Portvin, Burmeister, Portugal

Prisen er inkl. vand ad libitum m/u brus under middagen.