”Kan du lide store bøffer, der ikke koster en formue, er Madklubben Steak STEDET.” Sådan lyder konklusionen i en ny, detaljeret anmeldelse fra det madglade onlinemedie bord1.dk.

Her har tre friske fyre i 30’erne kickstartet en polterabendrejse til selveste Las Vegas med et besøg på vores restaurant i Pilestræde i hjertet af København. Som det første bider anmelderen mærke i stemningen i lokalet:

”Der var helt pakket, uden at man sad klemt. Der var god plads mellem bordene. Dog virker det alligevel lidt social dining-agtigt, selvom konceptet i sin enkelhed går ud på, at man spiser det samme – hvilket man ikke gør på Madklubben. Ikke nødvendigvis. Men der er nok en grund til, at det kaldes en klub. Uden at tænke yderligere over det nød vi de varme omgivelser i fulde drag.”

Herefter går turen gennem ”en godt tilberedt hummer” og ”en laks, der ramte plet” videre til aftenens hovedrolle:

”Aldrig har jeg fået et stykke kød, der er så mørt. Det var som at køre kniven igennem et pund smør, der havde ligget direkte i solen. Det smeltede på tungen og pirrede omgående mine smagsløg med en drilsk længsel efter at ville have mere.”

I anmeldelsen gennemgås også detaljer som cocktails, side orders og indretningen af restauranten. Men det skal du næsten have lov til at læse selv ovre hos bord1.dk – alt vi kan sige herfra er, at vi er pivstolte over den flotte anmeldelse, som virkelig rammer hovedret på sømmet i forhold til den oplevelse, vi ønsker at skabe på Madklubben Steak.

Fristet til selv at besøge restauranten? Gå på opdagelse i hele menukortet her, og book bord nemt og hurtigt online. Vi ses i Pilestræde 23.