”Restaurationsbranchen er jo for vild i København og alting går MEGA hurtigt. For at være med på beatet og have fingeren på pulsen, er det nærmest nødvendigt at prøvesmage en restaurant om dagen. Desværre synes jeg, at jeg bliver mere og mere skuffet end mere og mere overrasket… Men én ting jeg ikke forstår: Hvorfor holder man op med at gå de steder, der leverer varen HVER gang, bare fordi der åbner andre steder, der pludselig er smartere fordi det er nyt?”

Sådan skriver blogger Laura Schrøder på sin hjemmeside laulaubaubau.dk og fortsætter:

”Jeg fik i hvert fald flashback da vi kom ned på Madklubben Bistro De Luxe. Ikke fordi det ligner sig selv. SLET ikke faktisk. Men fordi der har været så mange gode stunder dernede. Men familien, gamle kærester, nye kærester og naturligvis veninderne.”

Laura og tre gode veninder var i den forgange weekend forbi og spise på vores oprindelige restaurant i Store Kongensgade, som netop har fejret sin 10-års fødselsdag. Her bed de også mærke i kombinationen af god mad og service til ualmindelig sympatiske priser, som har været restaurantens varemærke lige siden åbningen i 2007:

”Deres priser og service! Det er lige før, at det FOR fair! 3 retter for 200 kr… og en eminent service. Jeg håber I får Christian som tjener – ham var der ild i. Det var bare en rigtig, rigtig hyggelig aften.”

Tjek de appetitvækkende billeder fra Laura og Co’s besøg ud ovre på laulaubaubau.dk. Du finder også flere indtryk fra aftenen ovre på Instagram. Fristet til selv at lægge vejen forbi? Læs alt om vores lækre sommermenu for 2017 lige her, og book bord til jeres næste middag nemt og hurtigt online.

Laura og hendes gæster var inviteret ud at spise af Madklubben.