”I vores trendbrief 2018 arbejder vi med fire trends: 1. Smart shopping, 2. Interaction, 3. Emotional food service samt 4. Responsibility, og i den anledning har vi valgt FOOD CLUB som et af de bedste eksempler på, hvordan man som virksomhed kan interagere med de besøgende, personliggøre kundeoplevelsen og skabe et form for madfællesskab.”

Wow. På FOOD CLUB kan vi ikke få hænderne ned over den dejlige anerkendelse, vi har modtaget fra Retail Institute Scandinavia i forbindelse med deres trendbrief anno 2018. I år er FOOD CLUB nemlig blevet udvalgt som et best practice-eksempel i forbindelse med trend nr. 2 i guiden – nemlig interaction.

”Når forbrugerne vælger at spise på en restaurant, søger de oplevelser med sociale dimensioner gennem interaktionen med andre gæster og medarbejdere. Netop gennem den sociale dimension er der mulighed for at give kunderne en ekstraordinær oplevelse,” lyder det fra Retail Institute Scandinavia.

Helt konkret har anerkendelsen stort fokus på fællesspining (social dining), og hvordan vi på FOOD CLUB er gode til at invitere indenfor til et koncept og events med det sociale i fokus. Retail Institute Scandinavia fortsætter: ”Den form for udespisning skaber et madfællesskab og understreger netop det ekstraordinære sociale element, som forbrugerne søger.”

Anerkendelsen tager vi til os med et stort tak samt en særlig tanke til vores skønne (og sultne) gæster, der gør den sociale oplevelse på FOOD CLUB en realitet. Som trenden anslår, er det sociale aspekt af spiseoplevelser i dagens Danmark et øget og efterspurgt fokus, og vi nyder i allerhøjeste grad at tilsætte velsmag, højt humør, god stemning og personlig service til din middagsoplevelse på FOOD CLUB.

Trendbriefen er en del af Retail Institue Scandinavias årlige brancherapport: ”Food Serviceguide”, der belyser det danske marked for restauranter, catering, hoteller og beværtninger. Er du nysgerrig på, hvad trendbriefet ellers fremhæver i år? Så sving forbi Retail Institue Scandinavias hjemmeside og se, hvordan du kan få fingrene i publikationen.

Som altid glæder vi os til at se dig til en social og velsmagende spiseoplevelse på FOOD CLUB!

food food food