I har hørt en masse om vores nye retter, der hver uge finder vej til vores farverige tag-selv-bord på FOOD CLUB. Nu skifter vi fokus for en stund og zoomer helt ind på en vaskeægte FOOD CLUB-favorit, som I har taget godt imod lige fra dag ét: Cæsarsalaten. Den sublime sammenslutning af det søde, salte og sunde. En velkendt klassiker, som, hvis ikke man vidste bedre, hurtigt kunne tro stammer fra en gammel romersk kejser. Men historien er i virkeligheden en helt anden.

Vidste du, at den grønne genialitet faktisk stammer fra den mexicanske by Tijuana i 1920’erne? I denne tid herskede det amerikanske spiritusforbud, hvorfor Tijuana var en populær by at søge druk, damer og delikatesser i. Dette havde den italienske restauratør, Caesar Cardini, regnet ud, og hans lille restaurant, der naturligvis serverede det hele, var yderst populær. En juliaften, hvor køkkenet haltede efter på råvarer, blev cæsarsalaten sat til livs i et forsøg på at udnytte alt fra spisekammeret. Her blandende Caesar Cardini salat, brød, parmesan, æg, olivenolie samt citron i en kreativ kombination, og skabte hermed basen for en servering, der senere skulle vise sig at gå over i historien.

Cæsarsalaten har vi taget til os på FOOD CLUB, og med en portion personlige præferencer har vi skabt vores take på klassikeren. Smag på hjertesalat, croutoner, parmesan, rødløg, ansjoser samt vores unikke cæsardressing som prikken over i’et. Har vi vækket appetitten? – Frygt ej. Vores cæsarsalat er en højtelsket herlighed på tag-selv-bordet, og du kan booke bord lige her til din næste testsmagning på både den og vores brede udvalg af alternative salater, kød, fisk og delikate desserter. Vi glæder os til at byde dig velkommen på FOOD CLUB!