Har I set at FOOD CLUB har fået ny menu? Eller måske har i allerede været forbi og smage de nye retter? Uanset hvad, så skal I ikke snydes for nyheden!

FOOD CLUB, det overdådige tag-selv-bord med plads til børn & voksne, har opdateret menuen med nye sommerlige retter. Her er der både kommet nye varme og kolde retter til bordet – og vi er sikre på, at de vil falde i god jord hos jer!

Glæd jer til nye smage, nye råvarer og masser af farver. Vi har blandt andet tilføjet en frisk nyhed som: grillede forårsløg drysset med feta, persille & vinaigrette af citron & olivenolie. Virkelig en sommerlig ret, som ligger let i maven. Eller hvad med at spice middagen lidt op med nogle saftige hotwings i sur & sød chili-sauce, drysset med sesamfrø & forårsløg?

Du behøver heldigvis ikke kun at nøjes med disse to retter – Vi har jo tag-selv-bord, så du kan vælge lidt af det hele. Er det ikke lækkert?

Tag et kig på vores fulde menukort lige her, eller skynd dig ind og book bord til din næste spiseoplevelse ved at klikke her. Vi glæder os til at byde dig velkommen.