Du rækker ud. Trækker ned i det store håndtag. Hvid, blød og perfekt tempereret iscreme. En duft af sødme og vanilje. Ah ja. Softice. Den nostalgiske trend som vi ikke helt kan lade være med at elske. Tænker du også straks tilbage på tivoliture, solrige sommerdage, børnefødselsdage, tivolikrymmel og knasende isvafler? Snart vil den dejlige dessert (forhåbentlig) også skabe skønne associationer til din middagsoplevelse på FOOD CLUB.

For at lykkedes med dette, har vi indgået et samarbejde med Hansen Flødeis, der ligesom os deler passionen for at servere softice, som det er meant to be. ”Vores idé er at give softice et nyt og bedre liv, for siden den kom til Danmark i 60’erne, er det gået støt ned ad bakke,” skriver Hansens Flødeis på deres hjemmeside. Deres softice er lavet af mælk frisk fra mejeriet og med en stor portion kærlighed. Så glem pulver- og erstatningsprodukter, for ægte fløde og vanilje er vejen frem. Og fik vi nævnt, at softicen oven i købet er økologisk? – Det er noget, vi kan lide på FOOD CLUB!

Løber munden i vand? Så bare vent til at du ser vores udvalg af lækre toppings og saucer, der sætter prikken over i’et i din ideale isdessert. Er du veganer? Eller måske bare ikke så glad for softice? No problem. Hiv fat I kokken, og han vil guide dig igennem vores udvalg af dessert-alternativer. Book et bord til din næste softicefest nemt og hurtigt lige her. Vi glæder os til at se dig på FOOD CLUB!