Søndag er for nogen ugens hviledag. For andre er ”Sunday = funday”. For nogle helt tredje står søndag måske i vasketøjets tegn. På FOOD CLUB er søndag lig med familiemiddag i flotte rammer og med god mad i maverne.

Vi har ladet os inspirere af ”Sunday roast”-konceptet, som vinder frem på madscenen i bl.a. London, hvor restauranter inviterer indenfor til søndagshygge og middagsmad på den nemme (og lækre!) måde. Dét er en idé, vi kan lide på FOOD CLUB. Og at det så oven i hatten er en indsats, der er med til at mindske madspild, gør os kun endnu gladere for konceptet!

Hvad kan du glæde dig til?

Til søndagsmiddag på FOOD CLUB har du dit bord i hele 2 timer til den favorable pris af 225 kr. Vi dækker op til et farverigt tag-selv-bord i en søndagsversion, hvor du kan nyde en række af salater, udvalgt varmt og grønt tilbehør, saucer, søndagssteg og masser af vores økologiske softice med toppings – selvfølgelig! Altså vil tag-selv-bordet være lidt simplere på disse søndage, men det betyder bestemt ikke, at vi går på kompromis med velbehag og vores vision om et bæredygtigt tag-selv-bord. ”In the spirit of the season” serverer vi naturligvis også FOOD CLUB’s fristende risalamande med dertilhørende kirsebær sauce som en ekstra dessert, og du vil (som altid) kunne nyde både kaffe, te, øl, vin, vand, sodavand og limonade som en del af dit måltid.

Hvornår?

FOOD CLUB byder indenfor til søndagsmiddag allerede fra nu på søndag d. 18. november. Vi lukker dørene op lidt tidligere – nemlig allerede fra kl. 16.00 – og du kan booke bord frem til kl. 19.30. Således kan søndagshyggen både nås og nydes, før at ulvetimen slår ind og inden at ungerne skal puttes. Buffeten lukker kl. 20.

Hvordan?

Skal din søndag være lidt ekstra skøn? Skal du slappe lidt mere af? Og skal maden være spækket med smag? Så har vi allerede nu åbnet op for vores onlinebooking, så du kan booke bord til din næste søndagsmiddag – du skal bare klikke lige her. Middag og 2 timers seatingtid kan du nyde for blot 225 kr. Børn under 6 år spiser gratis, mens børn mellem 6 og 11 år spiser for blot 100 kr.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen til middag på FOOD CLUB! Ses vi på søndag?

FOOD CLUB