Madklubben Aarhus glæder vi os til at deltage i dette års Food Festival her i smilets by. Vi glæder os til spændende events, at servere jer lækre frokostretter og snacks i vores hyggelige bod og specielt også til at afholde Den Ultimative Aarhusmiddag.

Madklubben er nemlig en ud af de fire Aarhusianske restauranter, der i denne anledning rykker køkkenet ned på Tangkrogen og serverer en middag uden for vores vante rammer. Vi har til middagen ladet os inspirere af vores smukke lokalers – det gamle toldkammer på Hack Kampmanns Plads – fantastiske historie, hvor varer i gamle dage blev sejlet ind fra hele verden for at samles i det smukke Aarhus. Vores sommerskønne menu er derfor inspireret af temaet ”nær og fjern”, hvor du vil få smag på både asiatiske specialiteter, danske sommerfavoritter og nostalgiske smagsnoter.

Den Ultimative Aarhusmiddag afholdes fredag d. 7. september kl. 19.00 og bliver en ekstraordinær gourmetoplevelse i en naturskøn, intim og laid-back atmosfære. Prisen på vores fulde menu inklusiv snacks, 2 retter og et skønt glas vin lyder på favorable 250 kr. Du kan tage et nærmere kig på den fulde menu nedenfor i indlægget her, læse mere om Madklubbens deltagelse her eller smutte direkte ind og sikre dig billetter ved at klikke her. Vi glæder os til at afholde den ultimative Aarhusmiddag i dit selskab!

 

MENU

Snacks: Puffede kyllingchips med tørret eddike og røget torskerogn

Vin: Sauvignon Blanc 2017 – Guy Saget ‘La Petit Perriére’, Frankrig
Tør, hyldeblomst & lime

Forret: Tun med asiatisk fortegn – “fjern”
Tuntatar med yuzu, pomelo, avocado og sprøde ris med vinaigrette på soja, chili, ingefær og brunet smør

Hovedret: Vælg mellem svine- eller unghanebryst.
Efterårsgriseri – “nær”
Konfiteret, grillet svinebryst glaseret med BBQ af blomme og Karl Johan. Hertil blomkålscreme og trøffel-ristet palmekål, syltet æble og estragon, samt svinehalesauce med brunet smør, æblemost og kastanjer
Stegt unghanebryst – “nær”
Konfiteret, grillet unghanebryst glaseret med BBQ af blomme og Karl Johan. Hertil blomkålscreme og trøffel-ristet palmekål, syltet æble og estragon, samt en sauce på stegte kyllingevinger med brunet smør, æblemost og kastanjer