Når man er et af de bedste steakhouses i København, er der ikke så meget at rutte med, når det kommer til udvalget af hovedretter: Her står den på bøf, bøf og mere bøf. Der er dog også altid fisk og skaldyr på menuen, hvis du har fået en havglad ledsager med i byen.

Til gengæld skifter forretter og desserter på Madklubben Steak i takt med sæsonen, og forårsmenuen anno 2017 har netop ramt Pilestræde. Her finder du uundgåelige klassikere som tatar, hummer og en syndig sundae. Men der er også blevet plads til smagsspændte lækkerier som cremet porrebisque, røget laks med rygeost, rabarberfromage og chokoladekage med solbær. Se flere af retterne i galleriet længere nede.

Som altid kan du sammensætte din helt personlige 3-retters steakmiddag fra kun 300 kr., og restauranten har aftenåbent fra mandag til lørdag allerede fra kl. 17. Perfekt hvis turen går i biffen eller teatret efterfølgende.

Gå på opdagelse i hele den nye forårsmenu fra Madklubben Steak her. (Pssst! Nu kan du også vælge trøffelsauce til din bøf!). Vi anbefaler, at du booker bord til middagen i forvejen – der er nemlig rift om pladserne på Madklubbens prisvenlige kødfavorit.

Røget laks med radiser, fynsk rygeost & dild:Røget laks på Madklubben Steak
1/2 stegt hummer med grillet citron & estragonmayo:Hummer på Madklubben Steak
Kalvetatar med pimento-emulsion, persillechips & syltede løg:Tatar på Madklubben Steak
Porrebisque med spinat, croutoner & grillet porre – jomfruhummer kan tilkøbes for 25 kr. ekstra:Porresuppe på Madklubben Steak
Rabarberfromage med lakridsis & citronsne:
Rabarbarfromage på Madklubben Steak
“Broken Chocolate Cake” med karamelliseret chokoladesauce & solbæris:Chokoladekage på Madklubben Steak