Drømmer I om en elegant nytårsmiddag fyldt med klassisk velsmag serveret i herskabelige omgivelser? Så er Bistro Royal på Kongens Nytorv det oplagte valg. Nyd en 4-retters menu med nyfortolket nytårstorsk, hummersalat, rib eye og cremet chokoladeganache. Pakken inkluderer en skræddersyet vinmenu og mineralvand til maden.

Lad året nytårsfejring forløbe på stilet, sofistikeret og smagfuld manér, når vi slår dørene op og byder jer velkommen til en nytårsaften i selskab med jeres nærmeste på Bistro Royal ved Kongens Nytorv.

Hvordan lyder hummersalat tilberedt med fennikelcrudité, friséesalat og croûtons? Eller 350 g rib eye steak af sydamerikansk kvæg med sprøde fritter, sauce béarnaise og grøn salat? For ej at glemme chokoladeganache med ananas, vaniljeis og passionsfrugtmarengs. Vigtigst af alt må næsten være at udbringe en skål for vores skræddersyede vinmenu, som I løbende vil blive serveret ”as you go along”.

Læs mere om vores arrangement, og tag del i nytårsfestlighederne for af 1000 kr. pr. person ved at klikke her. Medbringer I ungerne? No worries – restauranten tilbyder nytårsmenuen i ”børnestørrelse” til blot 250 kr. lige her!

Kl 23.30 siger vi tak for i aften og ønsker godt nytår, så vores dejlige personale kan nå hjem og skåle med familie og venner. Vi glæder os til at sende jer glade og mætte mod det nye år!