Er du parat til lidt godt fra grillen? Alle tiders. Vi har nemlig udvidet sortimentet betragteligt på Madklubben Grill, som tidligere hed Madklubben Steak. Adressen er dog den samme, men vi følte, at det var på tide at diske op med et mere korrekt navn til den hyggelig restaurant, for vi er nemlig meget mere end kød. Og det har vi faktisk været i to år.

Vi er godt klar over, at oksekød og kæmpe steaks ikke er så hipt for tiden, og vi har også et ansvar for, hvordan kloden tegner sig, hvorfor det er har været ganske naturligt at finde andre lækkerier, der egner sig mindst lige så godt til en tur på grillen. For et år siden fik kortet tilført andet og mere klimavenligt kød, og netop nu kan grillen også friste med grillet pighvar, laks og unghane. Derfor er skiftet af navn også et naturligt tiltag, som appelerer bredere.

“Det her er kun begyndelsen – vi kommer til at tilbyde grillet grønt såsom asparges og spidskål, men også friske lækkerier fra havet a la hummer, jomfruhummer og kammuslinger. Vores forårskort lander på bordene primo april, og her vil kortet friste endnu grønnere og bredere”, lyder det fra partner i Madklubben Grill, Kenn Meier.

Du kommer dog ikke til at gå forgæves, hvis du har hang til velhængt og velgrillet oksekød. Madklubben Grill har stadig oksekødsbøffer på menuen – både som førhen, men også som mindre stykker eller blot som et “uartigt” tilbehør.

Forandringen finder sted i dag d. 11. marts, hvor også forandringen vil ske på alle vores online platformer. Vi glæder os sådan til at byde dig indenfor på Madklubben Grill! Følg med på www.madklubben.dk.