I støvet fra den gamle posthusbygning i Indre By vil vores hyldest til den arabiske/nordafrikanske madkultur snart rejse sig: Bazaar. Her vil vi skabe et rum for varme krydderier, en energiske ånd og krydrede smagsnuancer. – Ikke blot i vores mangfoldige retter, men ligeledes i vores smukke lokaler og omgivelser, der vil sætte rammerne for vores mauriske madmekka.

Lige nu er restauranten fyldt op med stiger, save og slibemaskiner. Alt sammen en del af de første step mod at skabe vores storslåede sanseparadis, hvor farver, dufte og mønstre vil tage dig med på et arabiskinspireret eventyr. Det boblende Bazaar suger inspiration fra de udtryksfulde verdenskøkkener, og kreerer en smagfuld sammenkobling i restaurantens åbne køkken smukt dekoreret med klinker i farven ”Marrakech Mix”. Centralt i restauranten vil du kunne finde Bazaars rustikke cocktailbar med kreativitet og karisma i højsædet, og hvor intime borde med plads til 150 spisende gæster kredser herom.

Hvis du er nysgerrig på at følge med i Bazaars rejse mod en endelig restaurant, kan du følge med på vores Facebook og Instagram, hvor vi opdaterer om alle nyheder og tiltag. Interesseret i at høre mere om tankerne bag Bazaar? Læs mere på restaurantbazaar.dk.