For kort tid siden slog vi dørene op for vores nye og skarpe pizzakoncept på Østerbro: Frankies Pizza. Vi har haft en kæmpe fest siden åbningsdagen, men vi er slet ikke færdige. For vores ønske om at sprede konceptet med de sprødeste pizzaer til hele København betyder, at vi i dag kan åbne Frankies Pizza Nørrebro!

Gennem efterårsferien har vi gjort klar, flyttet rundt, malet, pillet gammelt ned og hængt nyt op, så vi i dag står knivskarpt på den nyeste tilføjelse til Frankies-familien.

Konceptet er, som du allerede kender det fra vores filial på Østerbro: Sprøde stenovnspizzaer – alt lige fra old school favoritter til skæve, sjove og smagfulde påfund – delikate desserter, syndige sides og kreative cocktail-kreationer. Og også på Frankies Pizza Nørrebro kan du få den fulde oplevelse ”Frankies Feast” med al den pizza og vin, du kan spise og drikke i 1,5 time til den favorable pris på 300 kr. Frankies Pizza tilbyder også fristelser til både veganere og glutenallergikere.

Frankies Pizza Nørrebro har åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17.00 og du finder os på Sortedam Dossering 5, 2200 København N. Alle pizzaer kan desuden bestilles som takeaway på Wolt!

Læs mere om konceptet på www.madklubben.dk/frankiespizza, og hold især øje med restauranternes Instagram med tagget @frankiespizzapizza.
Vi glæder os allerede som små børn til at byde dig velkommen på vores anden Frankies-filial i rækken!

Frankies