Nu varer det ikke længe, før Madklubben slår dørene op for den første af de tre kæde-restauranter, som vi glæder os til at præsentere i den kommende tid. Frankies Pizza bliver Madklubbens pizza joint med plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl samt kander med cocktails.

Frankies Pizza Østerbro er frontløber og vil om mindre end én måned invitere indenfor til velsmag og italiensk amore, når det hele går ned fredag d. 5. oktober. Vi har allerede nu åbnet for reservationer, således at du kan få dit første måltid hos vores nye pizzeria i kalenderen. Følg dette link, for at booke bord.

Menukonceptet er fristende og favorabelt med et bredt udvalg pizzaer såvel som syndige side orders, delikate drikkevarer eller den komplette pakke til de helt sultne: ”Frankies feast”, hvor du kan spise al den pizza, og drikke al den vin du kan for blot 300 kr. Tag et kig på menukortet ved at klikke her.

Frankies Pizza Østerbro overtager Tony’s Østerbros tidligere lokaler på Østerbrogade 79 og vil fremover holde åbent alle ugens 7 dage. Mens vi venter på, at åbningsdagen nærmer sig, kan du følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro!

Frankies