Vi har netop slået dørene op for vores nye og skarpe pizzakoncept på Østerbro: Frankies Pizza. Og sikke en fest, det har været! Men festlighederne stopper ikke her. Med ønsket om at sprede spisekonceptet til hele København er vi allerede i fuld gang med at planlægge lanceringen af Frankies Pizza Nørrebro.

Hvad skal der ske? Jo, nu skal du høre! På lørdag har vi sidste åbningsdag på Gran Torino, før vi søndag lukker vi ned og går i gang med projekt: ”Frankie is moving in”! Gennem efterårsferien vil vi altså sætte alt ind på at flytte rundt, tage ned og hænge op, så vi lørdag d. 20. oktober står klar til at løfte sløret for Frankies Pizza Nørrebro!

Konceptet vil være, som du bedst kender det fra vores filial på Østerbro: Sprøde stenovnspizzaer – alt lige fra old school favoritter til skæve, sjove og smagfulde påfund – delikate desserter, syndige sides og kreative cocktail-kreationer. For ikke at glemme ”Frankies Feast” med al den pizza og vin, du kan spise og drikke i 1,5 time til den favorable pris à 300 kr. Frankies Pizza tilbyder også fristelser til både veganere og glutenallergikere.

Frankies Pizza Nørrebro vil holde åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17.00 og vil være at finde på Sortedam Dossering 5, 2200 København N. Læs mere om konceptet på www.madklubben.dk/frankiespizza, og hold øje på restauranternes Instagram med tagget @frankiespizzapizza.
Vi glæder os allerede som små børn til at byde dig velkommen på vores anden Frankies-filial i rækken fra lørdag d. 20. oktober.

 
Billeder af Yu Zhao.