Jo flere, jo bedre – Frankies Pizza er det perfekte sted for jer, der søger uformelle og hyggelige rammer som afslutning på arbejdsdagen, hygge med vennerne inden byturen eller en hurtig pizza med børnene inden biografen. Kom forbi til en pizza-fest ud over det sædvanlige.

Frankies er Madklubbens pizza joints med plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl samt kander med cocktails. Og hvem elsker ikke det? Du finder vores Frankies Pizza-restauranter flere steder i København.

Frankies Pizza Østerbro ligger centralt på Østerbrogade 79 i den smukke PARK-bygning fra 1926, og var den første af vores filialer, der åbnede i oktober 2018.

Også på Nørrebro kan du få fingrene i de fristende pizzaer. Frankies Pizza Nørrebro har overtaget Gran Torinos lokaler på Sortedam Dossering i de smukke omgivelser lige ved Dronnings Louises Bro og søerne.

“Hvornår er man et selskab?”, tænker du måske, og svaret er, at vi betragter grupper på 21 eller flere gæster som et selskab.

Når man er et selskab, skal man bestille vores “FRANKIES FEAST”:

SPIS AL DEN PIZZA DU KAN

DRIK AL DEN VIN DU KAN & DRIK ALLE DE COCKTAILS DU KAN

(FRANKIES RØDVIN, HVIDVIN, GIN TONIC, FRANKIES STORMY OG RHUBARB LEMONADE)

350 KR

VÆLGES AF HELE BORDET – VARIGHED 1,5 TIME

FEAST FOR BØRN MED AL DEN PIZZA OG AL DEN SODAVAND DE KAN RUMME

150 KR

(til og med 11 år)

Tilkøb af ekstra tid til FRANKIES FEAST? 1/2 time – 50 kr. // 1 time – 100 kr.