Velkommen til Frankies Pizza                                                         

Frankies er Madklubbens pizza joints med plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl samt kander med cocktails. Og hvem elsker ikke det? Du finder vores Frankies Pizza-restauranter flere steder i København.

Frankies Pizza Østerbro ligger centralt på Østerbrogade 79 i den smukke PARK-bygning fra 1926, og var den første af vores filialer, der åbnede i oktober 2018.

Også på Nørrebro kan du få fingrene i de fristende pizzaer. Frankies Pizza Nørrebro har overtaget Gran Torinos lokaler på Sortedam Dossering i de smukke omgivelser lige ved Dronnings Louises Bro og søerne.

Inden længe vil du også kunne finde Frankies Pizza på Vesterbro, når vi flytter ind i vores kommende lokaler på Vesterbrogade 64!

Du kan ringe og bestille pizzaer hos Frankies, hvis du hellere vil have dem med hjem. Bestil direkte på 38 41 41 72 og tast “4” for at bestille hos Frankies Pizza Østerbro, eller tast “5” for at bestille hos Frankies Pizza Nørrebro. Udvalget er fristende og favorabelt med et bredt udvalg af pizzaer såvel som delikate desserter og syndige side orders til gode priser.

               

Night time is cocktail time! Nu kan du få cocktails i Frankies Feast

Night time is cocktail time! Nu kan du få cocktails i Frankies Feast

Frankies Pizza har fået en forrygende modtagelse, siden vi åbnede på Østerbro og Nørrebro, og det har været en kæmpe fest. Og vi vil gerne sørge for, at festen fortsætter. Derfor er cocktails fremover inkluderet i FRANKIES FEAST, hvis du bestiller bord fra kl. 21.30 og fremefter! Det lyder som opskriften på en god aften. Det synes vi i hvert fald!

FRANKIES FEAST byder på al den pizza, du kan spise, al den vin, du kan drikke, og nu også alle de cocktails, du kunne tænke dig i 1,5 time. Det betyder, at du kan mæske dig i fantastisk pizza, skøn vin og nu også fremragende cocktails for kun 300 kr for 1,5 time!

Du kan se vores fristende pizzakort her – og vores drikkevarekort lige her. Så ved du, hvad der venter dig, hvis du svinger forbi Frankies Pizza på Sortedam Dossering eller Østerbrogade til et vaskeægte FEAST med pizza, cocktails og vin.

Er du blevet fristet? Selvfølgelig er du det. Skynd dig ind at booke dit bord nu – så ses vi til pizza og cocktails!

Du finder Frankies Pizza Nørrebro på Sortedam Dossering 5, mens Frankies Pizza Østerbro holder til på Østerbrogade 79 i stuen.

Har du bestilt endnu? Madklubbens restauranter leverer lækker take away!

Har du bestilt endnu? Madklubbens restauranter leverer lækker take away!

Billede: Kartoffelporresuppen fra Bistro-de-Luxe

 

I den seneste tid er de gode take away-nyheder fra Madklubbens restauranter skyllet frem som en tsunami fyldt med velsmag. Flere af vores restauranter er nemlig begyndt at levere vores fremragende mad som take away i samarbejde med Wolt.

Så har du lyst til en saftig steak? En skøn omgang meatballs? En sund salat med en god vin? Pizza under dynen? Bistro-retter fra øverste hylde? Eller en god frokost leveret til døren? Lige meget, hvilken smagfuld spiseoplevelse, du har lyst til, kan vi uden tvivl opfylde dine cravings. We promise!

Hos Madklubben Bistro-de-Luxe serverer vi bistro-retter med et twist, så har du lyst til lækkerier som foie gras, tatar, kartoffelsuppe – se det lækre billede over indlægget – eller vagtel, så skynd dig ind at bestille her. Du vil ikke fortryde det.

Madklubben Vesterbro byder på livretter med inspiration fra hele verden. Du finder både lækkert charcuteri, grillet frilandskylling, vores populære Vesterbroburger, lækre desserter og meget mere – lige her.

Er du sulten efter møre bøffer, saftige udskæringer og lækre sides? Don’t worry. Madklubben Steak er også klar til at tage imod din bestilling, så du kan få ægte steakhouse-stemning derhjemme.

Hvis du er i det franske humør, så står Brasserie Royal klar til at tage imod dine ordrer, så du kan få en bid af Paris leveret hjem til spisebordet.

Bistro Royal er selvfølgelig også med på bølgen, og her byder kortet på bistro-klassikere til aftensmad – og som noget specielt, leverer Bistro Royal også til frokost. Så her kan du få fingrene i velsmagende smørrebrød, lækre burgere og meget, meget mere.

Er du mere til amerikansk comfort food, så er det bare med at hoppe forbi vores sydstatsdarling Alabama Social, hvor hotwings, ribs og andre syndige amerikanske lækkerier er på menuen.

Tony’s byder på italienske klassikere, som enhver newyorker-gangster ville elske. Her er for eksempel meatballs, lasagne, risotto og tiramisu – og du kan bestille lige her.

FOOD CLUB er for dig, der elsker gedigne retter med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

Og så har vi selvfølgelig pizza! Frankies Pizza Østerbro og Frankies Pizza Nørrebro leverer et fristende udvalg af old school favoritter med klassiske sammensætninger og nye, sjove kreationer på den perfekte pizza crust.

Du finder oversigten over de mange take away-muligheder her – og vi opdaterer løbende, når nye restauranter kommer til!

 

 

 

 

Fejr julefrokosten med et feast og flydende fornøjelser hos Frankies Pizza

Fejr julefrokosten med et feast og flydende fornøjelser hos Frankies Pizza

Er du allerede ved at være fyldt op med tanken om al den flæskesteg, svær, brun sauce og kartofler, som du skal indtage i den kommende juleperiode? Saml vennerne, familien, kollegaerne, naboen og kæresten til en atypisk julefrokost hos Frankies Pizza.

For selvom menuen måske ikke indebærer alle klassikerne, er grundidéen helt den samme: At samles til et feast udgjort af selskabets favoritter med et væld af flydende julefrokostnøjelser hertil. På Frankies Pizza tilbyder vi nemlig ”Frankies Feast” til dig og dit selskab. Et on going flow af al den pizza du kan spise, samt al den vin du kan drikke til en skarp pris à 300 kr.

Frankies Pizza finder du på to skønne locations i København – og med en tredje på vej! Besøg vores filial på Østerbro, hvor Frankies Pizza holder til i 90’ernes tidligere PARK Café. Hvis restaurantens elegante marmorborde og rustikke lædersofaer begynder at snurre for dig her, er det ikke nødvendigvis alkoholindtaget, der er synderen, men derimod vores ikoniske KEVI-kontorstole, I finder rundt i restauranten.

Alternativt kan du svinge forbi Nørrebro, hvor Frankies Pizza har adresse på Sortedam Dossering – blot et stenkast fra Københavns famøse søer. Her kan du lade lyse, farverige og funky lokaler danne ramme for din julefrokost lokaliseret centralt i København.

Slutteligt lander vores tredje Frankies Pizza-filial på Vesterbro i den nærmeste fremtid. En hyggelig lille biks midt på Vesterbrogade, hvor vi også glæder os til at kunne byde dig indenfor. Mere information følger!

Se alle muligheder og hvordan I booker bord ved at klikke her. Færre end 10 personer? No worries – hvis I blot sørger for festen, så sørger vi for maden! ”Frankies Feast” kan nydes uanset om i ankommer 2, 20 eller 200 personer.

frankies frankies frankies

Billeder af Yu Zhao.

STORE NYHEDER: Nu kan du få Frankies Pizza som TAKE AWAY!

STORE NYHEDER: Nu kan du få Frankies Pizza som TAKE AWAY!

I dag er en stor dag for Frankies Pizza. For i dag er dagen, hvor anden afdeling af vores pizza joints åbner på Sortedam Dossering på Nørrebro. Men det er slet ikke den eneste gode nyhed fra Frankies i dag! Vi er helt vildt glade for at kunne annoncere, at du fra i dag kan få alle Frankies’ pizzaer som take away!

Du kan ringe og bestille pizzaerne sådan her:

Ring 38 41 41 72 og tast “4” for at bestille take away pizza fra Frankies Pizza Østerbro alle dage fra kl. 17.00
Eller
Ring 38 41 41 72 og tast “5” for at bestille take away pizza fra Frankies Pizza Nørrebro alle dage fra kl. 17.30

Mulighederne er altså mange, og nu kan du glæde dig til at sætte tænderne i alle dine Frankies-favoritter derhjemme. Hvis du for eksempel har lyst til en smagfuld og fræk kombination som Notorious P.I.G. med ventricina salami, salsiccia og pimientos de padron, eller en old school klassiker som Honolulu med spicy ananaschutney, så kan du nu få dem leveret lige til døren. Så hvad venter du på?

Vi glæder os til at stå for forrygende take away fra Frankies Pizza, og som om det ikke er nok, så er Frankies faktisk bare de første i rækken. For snart kan du få leveret take away fra resten af Madklubbens restauranter. Læs mere om det her!

Billeder af Yu Zhao

Frankies 2.0 is open! I dag åbner Frankies Pizza Nørrebro!

Frankies 2.0 is open! I dag åbner Frankies Pizza Nørrebro!

For kort tid siden slog vi dørene op for vores nye og skarpe pizzakoncept på Østerbro: Frankies Pizza. Vi har haft en kæmpe fest siden åbningsdagen, men vi er slet ikke færdige. For vores ønske om at sprede konceptet med de sprødeste pizzaer til hele København betyder, at vi i dag kan åbne Frankies Pizza Nørrebro!

Gennem efterårsferien har vi gjort klar, flyttet rundt, malet, pillet gammelt ned og hængt nyt op, så vi i dag står knivskarpt på den nyeste tilføjelse til Frankies-familien.

Konceptet er, som du allerede kender det fra vores filial på Østerbro: Sprøde stenovnspizzaer – alt lige fra old school favoritter til skæve, sjove og smagfulde påfund – delikate desserter, syndige sides og kreative cocktail-kreationer. Og også på Frankies Pizza Nørrebro kan du få den fulde oplevelse ”Frankies Feast” med al den pizza og vin, du kan spise og drikke i 1,5 time til den favorable pris på 300 kr. Frankies Pizza tilbyder også fristelser til både veganere og glutenallergikere.

Frankies Pizza Nørrebro har åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17.00 og du finder os på Sortedam Dossering 5, 2200 København N. Alle pizzaer kan desuden bestilles som takeaway på Wolt!

Læs mere om konceptet på www.madklubben.dk/frankiespizza, og hold især øje med restauranternes Instagram med tagget @frankiespizzapizza.
Vi glæder os allerede som små børn til at byde dig velkommen på vores anden Frankies-filial i rækken!

Frankies

Så’ der bold: Kom til FCK-optakt hos Frankies og Madklubben Østerbro!

Så’ der bold: Kom til FCK-optakt hos Frankies og Madklubben Østerbro!

Torsdag den 25. oktober er der igen europæisk fodbold på plakaten i Parken, når FC København tager imod tjekkiske Slavia Prag. FCK har fået en fremragende start på gruppespillet, og der er lagt i kakkelovnen til en stor fodboldaften på Østerbro, når Viktor Fischer, Dame N’Doye og kompagni skal forsøge at give tjekkerne smæk.

Og skal du ind at se kampen, har vi den perfekte mulighed for at komme ordentligt i stemning. Vi åbner nemlig ekstraordinært tidligt hos både Madklubben Østerbro og Frankies Pizza!

Allerede 16.30 slår vi dørene op, så der er god tid til at få mættet sulten – og den værste tørst – inden kampstart klokken 19.00 i Parken.

På Frankies Pizza Østerbro kan du se frem til forrygende pizzaer som for eksempel NOTORIOUS P.I.G. med ventricina salami, salciccia-pølse og spicy pimientos de padron, eller den kække Honolulu med skinke og spicy ananaschutney. Og så er der selvfølgelig gode øl og masser af spændende cocktails at skylle ned med.

Madklubben Østerbro kan du selv sammensætte menuen, og her er både vores smørmøre oksecuvette, steak au frites og vores version af stadion-klassikeren Hot Dog. På Madklubben Østerbro kan du få slukket tørsten i både fadøl og Guld Tuborg på flaske – eller gode vine og cocktails. Selvfølgelig.

Du finder menuen for Frankies Pizza her og for Madklubben Østerbro her.

Hvis du ikke når det inden kampen, eller hellere vil slutte aftenen af med en sejrspizza – we’ve got you covered! Når Byens Hold forhåbentlig har sørget for underholdningen, kan du stikke snuden mod Frankies, hvor vi har gang i pizzaovnen indtil 22.00. Perfekt, ikke?

Vi ses på torsdag!

Husk også, at vi laver et helt særligt arrangement til FC Københavns sidste og afgørende kamp den 13. december i Parken mod Bordeaux. Læs mere om det her!

frankies

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

I april skete der noget nyt og spændende på tre af Madklubbens populære restauranter. Efter flere års sultne forespørgsler fra vores gæster, åbnede Alabama Social, Gran Torino og Food Club op for take away. Og hvis vi selv skal sige det, så er det faktisk gået rigtig godt. Derfor er vi enormt glade for at kunne afsløre, at vi udbreder konceptet til ALLE restauranter i Madklubben-familien i løbet af oktober og november! Oh yes.

Vi lægger ud med vores nye pizza-pusher Frankies fra lørdag d. 20. oktober, og i løbet af de kommende uger vil resten af vores restauranter åbne op, så du kan nyde smagfulde bøffer, skønne salater, syndige side orders og meget, meget mere hjemme i stuen – eller hvor end du selv har lyst.

Det bliver de garvede folk fra Wolt, som kommer til at stå for levering af mad fra vores populære restauranter, lige som de har gjort siden april. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og ikke mindst direkte fra vores dygtige samarbejdspartneres hjemmeside.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om menu-udvalget ”to go” fra vores restauranter, og vil løbende annoncere, når nye restauranter kommer til. Indtil da kan du godt begynde at oparbejde en solid sult, så du er helt klar, når vi går i luften med ærlig og smagspakket take away fra lørdag den 20. oktober.

Her er listen over de restauranter, der allerede er live på Wolt (opdateres løbende): 

Bazaar
Tony’s
Madklubben Bistro-de-Luxe
Madklubben Vesterbro
Brasserie Royal
Bistro Royal – også til frokost!
Madklubben Steak

Alabama Social
Food Club
Frankies Pizza Østerbro
og
Frankies Pizza Nørrebro

 

Frankies Pizza 2.0: Snart lander et sprødt spisekoncept på Nørrebro

Frankies Pizza 2.0: Snart lander et sprødt spisekoncept på Nørrebro

Vi har netop slået dørene op for vores nye og skarpe pizzakoncept på Østerbro: Frankies Pizza. Og sikke en fest, det har været! Men festlighederne stopper ikke her. Med ønsket om at sprede spisekonceptet til hele København er vi allerede i fuld gang med at planlægge lanceringen af Frankies Pizza Nørrebro.

Hvad skal der ske? Jo, nu skal du høre! På lørdag har vi sidste åbningsdag på Gran Torino, før vi søndag lukker vi ned og går i gang med projekt: ”Frankie is moving in”! Gennem efterårsferien vil vi altså sætte alt ind på at flytte rundt, tage ned og hænge op, så vi lørdag d. 20. oktober står klar til at løfte sløret for Frankies Pizza Nørrebro!

Konceptet vil være, som du bedst kender det fra vores filial på Østerbro: Sprøde stenovnspizzaer – alt lige fra old school favoritter til skæve, sjove og smagfulde påfund – delikate desserter, syndige sides og kreative cocktail-kreationer. For ikke at glemme ”Frankies Feast” med al den pizza og vin, du kan spise og drikke i 1,5 time til den favorable pris à 300 kr. Frankies Pizza tilbyder også fristelser til både veganere og glutenallergikere.

Frankies Pizza Nørrebro vil holde åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17.00 og vil være at finde på Sortedam Dossering 5, 2200 København N. Læs mere om konceptet på www.madklubben.dk/frankiespizza, og hold øje på restauranternes Instagram med tagget @frankiespizzapizza.
Vi glæder os allerede som små børn til at byde dig velkommen på vores anden Frankies-filial i rækken fra lørdag d. 20. oktober.

 
Billeder af Yu Zhao.

 

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag d. 12. oktober

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag d. 12. oktober

Er du et af de kulturglade hjerter, der ser frem til at gå på opdagelse i byens spændende events på fredag, når Kulturnatten 2018 finder sted? Eller er du måske “bare” en af de madglade sjæle, der leder efter endnu en god undskyldning for at nyde en middag ude? – Dem støtter vi bestemt også altid op om! Uanset hvad er vi klar med en guide til, hvor du finder et godt og billigt måltid mad i byen fredag aften.

Befinder du dig på Frederiksberg? Sving da forbi Madklubben Frederiksberg på Solbjerg Plads, hvor du kan nyde 1, 2, eller 3 retter fra 125, 200 eller 225 kr.

Deltager du i spændende events på Østerbro? Besøg vores hyggelige spisehus på Østerbrogade 79, hvor både Madklubben Østerbro og nyåbnede Frankies Pizza holder til.

Bringer fredagens fornøjelser dig en tur på Vesterbro? Besøg da Madklubben Vesterbro for en up beat middag eller alternativt Hanzō for en asiatisk smagsrejse.

Og skulle du svinge forbi Nørrebro, håber vi, at du også kigger forbi Alabama Social, Gran Torino eller FOOD CLUB beliggende på Sortedam Dossering. Skulle maverne være mætte, kan kreative cocktails nydes nær søerne på vores cocktailbar: Bar Next Door.

I Indre By findes der særligt mange event i løbet af aftenen, og du er dækket godt ind med både Bazaar, Bistro Royal, Madklubben Steak, Brasserie Royal, Madklubben Bistro-de-Luxe og Tony’s Havnegade som aftenens middags-location.

Tip: Klik her for at få en komplet oversigt over oplevelserne i dit ønskede område.

Vi glæder os til igen i år at byde indenfor til en intim middagsstund, uanset hvor du skulle befinde dig i vores skønne storby nu på fredag.
Og husk! Gode oplevelser bliver altså lige dét bedre ovenpå et godt måltid mad. Du finder et fuldt overblik over Madklubbens restauranter her.

We’re open! I dag åbner Frankies Pizza på Østerbro!

We’re open! I dag åbner Frankies Pizza på Østerbro!

Så er det i dag, at Madklubben slår dørene op for den første af de tre nye pizzarestauranter: FRANKIES!
Vores nye pizza joint er stedet til dem, der elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl og kander med frække cocktails. Og hvem elsker ikke det?

Frankies på Østerbro er den første af sin slags, og ligger hvor Tony’s Østerbro før lå, på Østerbrogade 79. Tony’s stamgæster behøver dog ikke være bange, for vi har stadig delikat italiensk mad på menuen på Frankies og vi glæder os til at servere rygende varme og fantastiske pizzaer over disken til jer!

Hvad er der så på menuen?

Vores fristende og favorable koncept byder på et bredt udvalg af stenovnsbagte pizzaer såvel som syndige side orders og delikate drikkevarer.
Vi har både de klassiske og de mere specielle pizzaer. Prøv for eksempel vores “FRANKIE” med burrata, trøffelmascarpone, svampe, frisk oregano, der kan gøre selv den største kødspiser til vegetar. Eller hvad med en “NOTORIOUS P.I.G.” med tomat, mozzarella, ventricina salami, salciccia-pølse og pimientos de padron. Lyder det ikke lækkert?

Derudover har vi også den perfekte kombination til de ekstra pizzasultne:”Frankies feast”. Her kan du nyde al den pizza, og ikke mindst drikke al den vin du kan for blot 300 kr! Hvis du vil fristes endnu mere kan du se hele vores lækre menu ved at klikke her.

Vi glæder os helt vildt til at tage imod jer til en fantastisk aften i aften – og mange flere af sin slags fremover!

Vi holder jer naturligvis også opdateret i forhold til de to andre Frankies Pizza. Disse åbner på Nørrebro og Vesterbro i den kommende tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro! Følg dette link, for at booke bord.

Du kan følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook og på Instagram under “frankiespizzapizza”, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Frankies