Velkommen til Frankies Pizza

Frankies er Madklubbens pizza joints med plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl samt kander med cocktails. Og hvem elsker ikke det? Du finder vores Frankies Pizza-restauranter flere steder i København.

Frankies Pizza Østerbro ligger centralt på Østerbrogade 79 i den smukke PARK-bygning fra 1926, og var den første af vores filialer, der åbnede i oktober 2018.

Også på Nørrebro kan du snart få fingrene i de fristende pizzaer. Frankies Pizza Nørrebro overtager Gran Torinos lokaler på Sortedam Dossering i de smukke omgivelser lige ved Dronnings Louises Bro og søerne.

Inden længe vil du også kunne finde Frankies Pizza på Vesterbro, når vi flytter ind i vores kommende lokaler på Vesterbrogade 64!

Du kan ringe og bestille pizzaer hos Frankies, hvis du hellere vil have dem med hjem. Bestil direkte på 38 41 41 72 og tast “4” – så er du i gang. Udvalget er fristende og favorabelt med et bredt udvalg pizzaer såvel som delikate desserter og syndige side orders til gode priser.

               

Så’ der bold: Kom til FCK-optakt hos Frankies og Madklubben Østerbro!

Så’ der bold: Kom til FCK-optakt hos Frankies og Madklubben Østerbro!

Torsdag den 25. oktober er der igen europæisk fodbold på plakaten i Parken, når FC København tager imod tjekkiske Slavia Prag. FCK har fået en fremragende start på gruppespillet, og der er lagt i kakkelovnen til en stor fodboldaften på Østerbro, når Viktor Fischer, Dame N’Doye og kompagni skal forsøge at give tjekkerne smæk.

Og skal du ind at se kampen, har vi den perfekte mulighed for at komme ordentligt i stemning. Vi åbner nemlig ekstraordinært tidligt hos både Madklubben Østerbro og Frankies Pizza!

Allerede 16.30 slår vi dørene op, så der er god tid til at få mættet sulten – og den værste tørst – inden kampstart klokken 19.00 i Parken.

På Frankies Pizza Østerbro kan du se frem til forrygende pizzaer som for eksempel NOTORIOUS P.I.G. med ventricina salami, salciccia-pølse og spicy pimientos de padron, eller den kække Honolulu med skinke og spicy ananaschutney. Og så er der selvfølgelig gode øl og masser af spændende cocktails at skylle ned med.

Madklubben Østerbro kan du selv sammensætte menuen, og her er både vores smørmøre oksecuvette, steak au frites og vores version af stadion-klassikeren Hot Dog. På Madklubben Østerbro kan du få slukket tørsten i både fadøl og Guld Tuborg på flaske – eller gode vine og cocktails. Selvfølgelig.

Du finder menuen for Frankies Pizza her og for Madklubben Østerbro her.

Hvis du ikke når det inden kampen, eller hellere vil slutte aftenen af med en sejrspizza – we’ve got you covered! Når Byens Hold forhåbentlig har sørget for underholdningen, kan du stikke snuden mod Frankies, hvor vi har gang i pizzaovnen indtil 22.00. Perfekt, ikke?

Vi ses på torsdag!

Husk også, at vi laver et helt særligt arrangement til FC Københavns sidste og afgørende kamp den 13. december i Parken mod Bordeaux. Læs mere om det her!

frankies

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

Glæd dig! Snart kan du få leveret take away fra ALLE Madklubbens restauranter

I april skete der noget nyt og spændende på tre af Madklubbens populære restauranter. Efter flere års sultne forespørgsler fra vores gæster, åbnede Alabama Social, Gran Torino og Food Club op for take away. Og hvis vi selv skal sige det, så er det faktisk gået rigtig godt. Derfor er vi enormt glade for at kunne afsløre, at vi udbreder konceptet til ALLE restauranter i Madklubben-familien i løbet af oktober og november! Oh yes.

Vi lægger ud med vores nye pizza-pusher Frankies fra lørdag d. 20. oktober, og i løbet af de kommende uger vil resten af vores restauranter åbne op, så du kan nyde smagfulde bøffer, skønne salater, syndige side orders og meget, meget mere hjemme i stuen – eller hvor end du selv har lyst.

Det bliver de garvede folk fra Wolt, som kommer til at stå for levering af mad fra vores populære restauranter, lige som de har gjort siden april. Det bliver muligt at bestille sin mad direkte via Wolts mobil-app og ikke mindst direkte fra vores dygtige samarbejdspartneres hjemmeside.

Vi glæder os til at fortælle meget mere om menu-udvalget ”to go” fra vores restauranter, og vil løbende annoncere, når nye restauranter kommer til. Indtil da kan du godt begynde at oparbejde en solid sult, så du er helt klar, når vi går i luften med ærlig og smagspakket take away fra lørdag den 20. oktober.

 

Frankies Pizza 2.0: Snart lander et sprødt spisekoncept på Nørrebro

Frankies Pizza 2.0: Snart lander et sprødt spisekoncept på Nørrebro

Vi har netop slået dørene op for vores nye og skarpe pizzakoncept på Østerbro: Frankies Pizza. Og sikke en fest, det har været! Men festlighederne stopper ikke her. Med ønsket om at sprede spisekonceptet til hele København er vi allerede i fuld gang med at planlægge lanceringen af Frankies Pizza Nørrebro.

Hvad skal der ske? Jo, nu skal du høre! På lørdag har vi sidste åbningsdag på Gran Torino, før vi søndag lukker vi ned og går i gang med projekt: ”Frankie is moving in”! Gennem efterårsferien vil vi altså sætte alt ind på at flytte rundt, tage ned og hænge op, så vi lørdag d. 20. oktober står klar til at løfte sløret for Frankies Pizza Nørrebro!

Konceptet vil være, som du bedst kender det fra vores filial på Østerbro: Sprøde stenovnspizzaer – alt lige fra old school favoritter til skæve, sjove og smagfulde påfund – delikate desserter, syndige sides og kreative cocktail-kreationer. For ikke at glemme ”Frankies Feast” med al den pizza og vin, du kan spise og drikke i 1,5 time til den favorable pris à 300 kr. Frankies Pizza tilbyder også fristelser til både veganere og glutenallergikere.

Frankies Pizza Nørrebro vil holde åbent alle ugens 7 dage fra kl. 17.00 og vil være at finde på Sortedam Dossering 5, 2200 København N. Læs mere om konceptet på www.madklubben.dk/frankiespizza, og hold øje på restauranternes Instagram med tagget @frankiespizzapizza.
Vi glæder os allerede som små børn til at byde dig velkommen på vores anden Frankies-filial i rækken fra lørdag d. 20. oktober.

 
Billeder af Yu Zhao.

 

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag d. 12. oktober

Guide: Spis godt og billigt til Kulturnatten fredag d. 12. oktober

Er du et af de kulturglade hjerter, der ser frem til at gå på opdagelse i byens spændende events på fredag, når Kulturnatten 2018 finder sted? Eller er du måske “bare” en af de madglade sjæle, der leder efter endnu en god undskyldning for at nyde en middag ude? – Dem støtter vi bestemt også altid op om! Uanset hvad er vi klar med en guide til, hvor du finder et godt og billigt måltid mad i byen fredag aften.

Befinder du dig på Frederiksberg? Sving da forbi Madklubben Frederiksberg på Solbjerg Plads, hvor du kan nyde 1, 2, eller 3 retter fra 125, 200 eller 225 kr.

Deltager du i spændende events på Østerbro? Besøg vores hyggelige spisehus på Østerbrogade 79, hvor både Madklubben Østerbro og nyåbnede Frankies Pizza holder til.

Bringer fredagens fornøjelser dig en tur på Vesterbro? Besøg da Madklubben Vesterbro for en up beat middag eller alternativt Hanzō for en asiatisk smagsrejse.

Og skulle du svinge forbi Nørrebro, håber vi, at du også kigger forbi Alabama Social, Gran Torino eller FOOD CLUB beliggende på Sortedam Dossering. Skulle maverne være mætte, kan kreative cocktails nydes nær søerne på vores cocktailbar: Bar Next Door.

I Indre By findes der særligt mange event i løbet af aftenen, og du er dækket godt ind med både Bazaar, Bistro Royal, Madklubben Steak, Brasserie Royal, Madklubben Bistro-de-Luxe og Tony’s Havnegade som aftenens middags-location.

Tip: Klik her for at få en komplet oversigt over oplevelserne i dit ønskede område.

Vi glæder os til igen i år at byde indenfor til en intim middagsstund, uanset hvor du skulle befinde dig i vores skønne storby nu på fredag.
Og husk! Gode oplevelser bliver altså lige dét bedre ovenpå et godt måltid mad. Du finder et fuldt overblik over Madklubbens restauranter her.

We’re open! I dag åbner Frankies Pizza på Østerbro!

We’re open! I dag åbner Frankies Pizza på Østerbro!

Så er det i dag, at Madklubben slår dørene op for den første af de tre nye pizzarestauranter: FRANKIES!
Vores nye pizza joint er stedet til dem, der elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl og kander med frække cocktails. Og hvem elsker ikke det?

Frankies på Østerbro er den første af sin slags, og ligger hvor Tony’s Østerbro før lå, på Østerbrogade 79. Tony’s stamgæster behøver dog ikke være bange, for vi har stadig delikat italiensk mad på menuen på Frankies og vi glæder os til at servere rygende varme og fantastiske pizzaer over disken til jer!

Hvad er der så på menuen?

Vores fristende og favorable koncept byder på et bredt udvalg af stenovnsbagte pizzaer såvel som syndige side orders og delikate drikkevarer.
Vi har både de klassiske og de mere specielle pizzaer. Prøv for eksempel vores “FRANKIE” med burrata, trøffelmascarpone, svampe, frisk oregano, der kan gøre selv den største kødspiser til vegetar. Eller hvad med en “NOTORIOUS P.I.G.” med tomat, mozzarella, ventricina salami, salciccia-pølse og pimientos de padron. Lyder det ikke lækkert?

Derudover har vi også den perfekte kombination til de ekstra pizzasultne:”Frankies feast”. Her kan du nyde al den pizza, og ikke mindst drikke al den vin du kan for blot 300 kr! Hvis du vil fristes endnu mere kan du se hele vores lækre menu ved at klikke her.

Vi glæder os helt vildt til at tage imod jer til en fantastisk aften i aften – og mange flere af sin slags fremover!

Vi holder jer naturligvis også opdateret i forhold til de to andre Frankies Pizza. Disse åbner på Nørrebro og Vesterbro i den kommende tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro! Følg dette link, for at booke bord.

Du kan følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook og på Instagram under “frankiespizzapizza”, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Frankies

En uge tilbage! Madklubbens nye pizza joint Frankies slår snart dørene op!

En uge tilbage! Madklubbens nye pizza joint Frankies slår snart dørene op!

Så er der kun én uge tilbage, til at Madklubben slår dørene op for den første af de tre restauranter: FRANKIES!
På vores nye pizza joint bliver der plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl, samt kander med cocktails. Og hvem elsker ikke det?

Frankies på Østerbro er den første af sin slags, og kommer til at ligge hvor Tony’s Østerbro før lå, på Østerbrogade 79. Så hvis du var fast stamgæst på Tony’s så frygt ej, vi har stadig italiensk mad på menuen! På Frankies Østerbro vil vi holde åbent alle ugens 7 dage, og vi glæder os til at lange pizzaer ud til jer – i massevis!

Hvad kan du så forventet af menuen?

Vores koncept er fristende og favorabelt, med et bredt udvalg pizzaer såvel som syndige side orders og delikate drikkevarer. Derudover har vi også den komplette pakke til de helt sultne: ”Frankies feast”. Her kan du nyde al den pizza, og drikke al den vin du kan for blot 300 kr!
Vi har både de klassiske og de mere specielle pizzaer. Prøv for eksempel vores “FRANKIE” med burrata, trøffelmascarpone, svampe, frisk oregano. Eller hvad med en “NOTORIOUS P.I.G.” med tomat, mozzarella, ventricina salami, nürnberg-pølse, grøn peber. Lyder det ikke lækkert? Tag endelig et kig på menukortet ved at klikke her.

Den 5 oktober bliver en fantastisk dag, og vi håber du vil deltage på vores første aften! Glæd jer til en fantastisk aften, og mange flere af sin slags! Vi holder jer naturligvis opdateret, i forhold til de to andre Frankies Pizza. Disse åbner på Nørrebro og Vesterbro i den kommende tid.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro! Følg dette link, for at booke bord.

Mens vi venter på, at åbningsdagen nærmer sig, kan du følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Frankies

Frankies Pizza Østerbro åbner fredag d. 5. oktober – book dit bord allerede nu!

Frankies Pizza Østerbro åbner fredag d. 5. oktober – book dit bord allerede nu!

Nu varer det ikke længe, før Madklubben slår dørene op for den første af de tre kæde-restauranter, som vi glæder os til at præsentere i den kommende tid. Frankies Pizza bliver Madklubbens pizza joint med plads til alle, som elsker stenovnsbagt pizza, uformel og hyggelig stemning, god musik, iskolde øl samt kander med cocktails.

Frankies Pizza Østerbro er frontløber og vil om mindre end én måned invitere indenfor til velsmag og italiensk amore, når det hele går ned fredag d. 5. oktober. Vi har allerede nu åbnet for reservationer, således at du kan få dit første måltid hos vores nye pizzeria i kalenderen. Følg dette link, for at booke bord.

Menukonceptet er fristende og favorabelt med et bredt udvalg pizzaer såvel som syndige side orders, delikate drikkevarer eller den komplette pakke til de helt sultne: ”Frankies feast”, hvor du kan spise al den pizza, og drikke al den vin du kan for blot 300 kr. Tag et kig på menukortet ved at klikke her.

Frankies Pizza Østerbro overtager Tony’s Østerbros tidligere lokaler på Østerbrogade 79 og vil fremover holde åbent alle ugens 7 dage. Mens vi venter på, at åbningsdagen nærmer sig, kan du følge med på restaurantens side: “Frankies Pizza Østerbro” på Facebook, hvor vi løbende deler alle nyheder og updates.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Frankies Pizza Østerbro!

Frankies

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Nytårsaften 2018/2019: Nu er billetterne sat til salg

Vi nærmer os langsomt nytårsaften 2018/2019. Selvom det endnu føles som et godt stykke ud i fremtiden, så kan vi ikke lade være med at glæde os til denne altid fantastisk smukke og festlige aften. Traditionen tro gentager vi successen fra i fjor og inviterer igen i år til nytårsmiddag hos alle Madklubbens restauranter på årets sidste aften. Der er noget for enhver smag (samt alder!), og priserne spænder fra 600 til 1.400 kr. pr. person. Børn op til 11 år kan ligeledes medbringes på udvalgte restauranter for den favorable pris à 300 kr. Mens nogle af vores restauranter lader dig vælge drikkevarerne selv, har andre lagt sig i selen for at skræddersy en lækker vinmenu, som følger med i pakken.

I år slår vi også dørene op til en helt speciel nytårsmiddag i vores storslåede selskabslokaler på Østerbro. Her inviterer vi til fællesspisning med en festlig 3-retters menu, fri øl, vin og vand samt bobler og bingo på menuen!

Klik på den restaurant, du er interesseret i nedenfor. Så bliver du automatisk ført videre til shop.madklubben.dk, hvor du kan købe billetter til nytårsaften.

Madklubbens selskabslokaler

Madklubben Bistro-de-Luxe 

Madklubben Steak

Madklubben Vesterbro

Madklubben Aarhus

Madklubben Østerbro

Madklubben Frederiksberg

Bistro Royal

Brasserie Royal

Bazaar eller Bazaar (vegetarisk menu)

FOOD CLUB

Tony’s Havnegade

Alabama Social

Hanzō

Frankies Østerbro

Bar Next Door – baren forvandles til en intim restaurant med 40 siddepladser nytårsaften

nytårsaften nytårsaften nytårsaften