Om stedet:

Byd velkommen til Madklubbens nye og skarpe spisekoncept i København. Frankies Pizza er vores fantastiske pizza joints, som serverer perfekte pizzaer flere steder i byen. Frankies Pizza Østerbro på Østerbrogade 79 var den første i rækken, men lækkerierne begrænser sig ikke til Østerbro. Frankies Pizza Nørrebro har nemlig overtaget Gran Torinos smukke lokaler ved Sortedam Dossering, så du også kan få stillet pizzasulten ved søerne. Og inden længe åbner vi også op for Frankies Pizza Vesterbro på Vesterbrogade 64!

Månederne op til åbningen af Frankies Pizza har vi brugt på inspirationsrejser og smagsfornøjelser for at finde opskriften på den perfekte pizza crust, som vil gøre Frankies Pizza til en sikker vinder på det brede marked. Vores menukort byder på et spændende udvalg af old school favoritter, der kaster kærlighed på både klassiske sammensætninger såvel som sjove nye kreationer til henholdsvis 80 kr, 100 kr. og 125 kr. Og de kan selvfølgelig alle tages med hjem. Alle pizzaer kan desuden bestilles med glutenfrit mel, og du kan nyde delikate desserter, skønne side orders og for dig, der ønsker at gå all in: ”Frankies Feast”, med al den pizza og vin, du kan spise og drikke i 1,5 time til en pris á 300 kr. 

Frankies Pizza er stedet, uanset om formålet er en hyggelig oplevelse på en helt normal hverdagsaften eller en imponerende night out, der hurtigt kan piftes op med kander af cocktail, vin, øl og italienske smagsoplevelser. Og ligesom smagen, skorpen og stilen skal være helt skarp, skal restaurantens udtryk i interiør ligeledes være komplet med rå, funky og farverige detaljer.

Frankies Pizza holder åbent alle ugens syv dage. Vi glæder os til at byde dig velkommen!