Det er fredag, solen skinner, og vi har ekstremt lyst til denne lækre og ekstremt saftige burger fra Brasserie Royal! Har i prøvet den endnu – i så fald så skynd dig da forbi! Vi er sikre på, at du ikke bliver skuffet.

Burgeren er med braiseret short rib, serveret i lun brioche med tomatrelish, peberrod, drueagurk, gruyère og dijonnaise, dertil sprøde onion rings. Løber jeres tænder også i vand? Burgeren af til en fornuftig pris af 150kr, og kan nydes både inde og ude på den smukke Regnbueplads. Hvis du har lyst til lidt før, efter, eller ekstra sides, så frygt ej, vi har det hele! Bliv inspireret af vores menu, og kom endelig med god appetit, når du kommer forbi Brasserie Royal.

Brasserie Royal er en smagfuld forlængelse af vores populære univers fra Bistro Royal. Med en af byens bedste placeringer midt på Regnbuepladsen, Rådhuset som genbo og de charmerende stræder i ryggen, er Brasserie Royal Madklubbens bud på et fransk spisehus. Et ægte ”Pariserie”, der emmer af liv dagen igennem og ud på de sene nattetimer.

Vi glæder os til at se dig til en saftig burger – eller måske har du lyst til noget helt andet? Du kan se hele vores menukort lige her. 

Blev du fristet af burgeren med sprøde onion rings? Book bord til din næste mundgasmiske oplevelse lige her!