Velkommen til Madklubben Frederiksberg

I slutningen af maj 2017 rykkede Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandlede de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler er konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til velsmagende livretter, der både hylder de hverdagsagtige og mere luksuriøse af slagsen.

Madklubben Frederiksberg serverer både morgenmad, frokost og aftensmad alle ugens dage. Gå på opdagelse i det lækre udvalg fra menuerne herunder.

Smiley: Se Madklubben Frederiksbergs seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Gratis rosé og trøffelpopcorn: Kom til 1 års-fødselsdag på Madklubben Frederiksberg

Gratis rosé og trøffelpopcorn: Kom til 1 års-fødselsdag på Madklubben Frederiksberg

Lørdag d. 26. maj er en forårsdag. En lørdag. En solskinsdag(forhåbentlig!). Men det stopper ikke her. Den 26. maj er også dagen, hvor Madklubben Frederiksberg fylder et år – og det skal selvfølgelig fejres!

Kig forbi restauranten lørdag d. 26. maj i tidsrummet kl. 14 til 16 til en gennemført fødselsdagsfejring på ægte Frederiksberg-manér. Hvis du blot leverer det gode selskab, sørger vi for lidt friske forplejninger på vores regning. Glæd dig til et glas iskold rosé at skåle i samt fristende trøffelpopcorn at snacke løs på i de fine ”Frederikbergske” omgivelser, som vi nu har haft fornøjelserne af at nyde i et helt år.

Tjek også: Trøffelpopcorn bliver Madklubbens nye hit på Roskilde Festival

Læs mere i vores Facebook-event, som du finder her. Meld dig til eventet på Facebook her, og duk op i det angivne tidsrum, når det passer dig, og vi vil stå klar til at byde dig velkommen med åbne arme og et godt glas rosé. Vi glæder os til at se dig på Solbjerg Plads til skønne fødselsdagsfornøjelser!

PS. Skulle vejret drille, rykker vi indenfor. Gratis rosé så længe lager haves. Du skal være fyldt 18 år for at kunne få udskænket alkohol. Gyldigt ID skal kunne fremvises på forlangende.

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Kalendere viser allerede maj, hvilket betyder, at der kun er få måneder tilbage, før vi vender snuden mod motorvejen og drager mod Roskilde Dyrskueplads til dette års Roskilde Festival. De sidste år har været intet mindre end en succes, og vi mindes både glade gæster, sociale spiseoplevelser og højt humør. Fornøjelsen har vi naturligvis tænkt os at gentage i år – denne gang i en endnu større bod og med en endnu bredere menu!

Forbered dig på tømmermændsforkælelse som aldrig før med vores højtelskede klassiker, bearnaiseburgeren: Mørt og saftigt oksekød i samspil solskinsfarvet bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakker ind i en blød briochebolle. Men men men. Det stopper ikke her. I år får festivalfavoritten selskab af Madklubbens knasende sprøde trøffelpopcorn og økologiske chokolademælk fra Øllingegaard. Og er du vegetar, skal du naturligvis heller ikke snydes for et godt måltid i Madklubben-ånd. Prøv vores indbydende perlebygotto med et farverigt mix af sommergrønt, ost og masser af kærlighed!

Du (og appetitten) afgør naturligvis selv, hvor vidt du går all in med en af vores skræddersyede menupakker til henholdsvis 90 eller 110 kr., eller ønsker at smage på tømmermændsforplejningerne hver for sig til favorable festivalpriser fra 25 – 70 kr.  Count down er i den grad skud i gang, og vi kan slet ikke vente til at kalenderes viser Roskildeuge! Hvis du heller ikke kan vente, kan du i mellemtiden tage et sneak peek på festivalfristelserne i billedformat nedenfor her.

 

Fest eller forretningsmøde i den gamle togstation? Madklubben Frederiksberg har fået chambre séparée

Fest eller forretningsmøde i den gamle togstation? Madklubben Frederiksberg har fået chambre séparée

I mere end hundrede år har den smukke gulstensbygning på Solbjerg Plads fungeret som samlingspunkt. Først som togstation og sidenhen som café og restaurant. I 2017 overtog Madklubben den ikoniske Frederiksbergbygning og gav den fornyet liv, men særligt én ting har manglet: Et separat lokale til bryllupper, konfirmationer, barnedåb, konferencer o. lign.

Det har vi lavet om på nu. Madklubben Frederiksberg har netop fået installeret smukke, franske glasdøre, således at den østvendte del af restauranten – den gamle ventesal for passagerer på 3. klasse – nu fungerer som selskabslokale med plads til op til 55 gæster, der ønsker at spise og hygge på 1. klasse.

Vi har sammensæt en række attraktive pakkeløsninger, uanset om I er på udkig efter det perfekte samlingspunkt for firmaet eller festgæsterne. Kontakt os allerede i dag på event@madklubben.dk eller på tlf. 38 41 41 74 på hverdage mellem kl. 10 og 16 for at høre om mulighederne.

Praktisk info:

  • Madklubben Frederiksberg ligger centralt placeret på Solbjerg Plads lige ved metro, indkøbscenter, uddannelsesinstitutioner og forretningsliv.
  • Man skal være minimum 20 gæster til forretningsmøde/konference, for at kunne få lokalet for sig selv.
  • Man skal være minimum 30 gæster til fester og andre anledninger, for at kunne få lokalet for sig selv.

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Skæve, jordfarvede flisevægge, overdimensionerede guldlamper, en bølgende, karrygul stjernehimmel under sortmalede lofter og masser af små deleretter, der hylder køkkenkulturen lige fra Mellemøsten langs Middelhavet til Sydspanien og Marokko. Velkommen til Bazaar: Madklubbens nye, store restaurantsatsning i det gamle posthus i Dronningens Tværgade.

3 år undervejs:

I over 3 år har vi arbejdet på konceptet, og i mere end et år har vi bygget på livet løs for at skabe det spisested, vi har gået og drømt om. Et spisested gennemsyret af det fortryllende fremmede. Et spisested, der tager sit afsæt i flere af verdens rigeste og mest traditionsbundne køkkener, men fortolker dem gennem unge, kreative og københavnske øjne og hænder. Bazaar er ikke en kulisse og ej heller en gammelromantisk drøm om noget, der ligger langt borte i tid og sted. Bazaar er her og nu!

Prisvenlige tastingmenuer:

Når du indtager en af de over 150 pladser på Bazaar, har du flere forskellige valgmuligheder på madfronten. Kast dig ud i en delbar tastingmenu med 15 retter bestående af grønt, kød og fisk for kun 375 kr. pr. person, eller tag på en eksotisk, plantebaseret rejse med 10 veganske deleretter til 225 kr. pr. snude.

Vil du hellere selv gå på opdagelse i bazaaren? Så kan du vælge og vrage fra et menukort med over 35 forskellige kreationer, som både består af små hapser og større retter. Vores koncept fokuserer på den sociale del af måltidet, og derfor anretter vi alt på fade og i skåle, så maden er lige til at dele ved bordet. Påregn ca. 3-5 af de større retter pr. person, og bestil herudover en række ”mezze” som et forspil til jeres middag.

Næsten fuldt booket i åbningsugen:

Der har været stor interesse for at få bord på Bazaar i åbningsugen, men der er stadig enkelte ledige pladser, hvis du vil være blandt de allerførste gæster. Du kan læse meget mere om menuen og konceptet på Bazaar ved at klikke her, ligesom du nemt og hurtigt får et overblik over evt. ledige borde via vores onlinebooking lige her.

Bazaar

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Ny sæson = ny menu: Friske forårsfornøjelser på Madklubben Frederiksberg

Ny sæson = ny menu: Friske forårsfornøjelser på Madklubben Frederiksberg

Lyse aftener. Grønne omgivelser. Sol i øjnene. Friske vindpust. Nu kan vi ikke vente mere. – Selvom vejret halter efter, er der skruet helt op for solskin, smag og sommerfornemmelser i vores nye menukortMadklubben Frederiksberg. Glæd dig til farver, finesse og friske fornøjelser, når vi præsenterer sæsonens bedste råvarer i nye forårsfortolkninger. Bedst af alt? Du kan smage på det hele allerede fra dags dato.

Start middagen ud med en forret af varmrøget lakserillette med creme fraiche, citron, radise og urter. Hvis ikke du kan vælge imellem kød eller fisk, kan du nyde begge herligheder i vores vitello tonnato – traditionel italiensk antipasti af tyndskåret kalveinderlår serveret med tunsovs, syltet citron, olivenolie og basilikum. Den friske smag af citron går igen i vores vegetariske hovedret med spidskål i hovedrollen – her serveret med olivenolieblanquette, saltet citron, karse og citron-”broken gel”. Fik du ikke nok fisk til start? Så kan du snildt nå det i anden omgang bestående af sprødstegt torsk serveret med karotter, gulerodspuré og sauce nage. Og hvor de seneste månedernes desserter har båret præg af vintermånedernes tungere elementer, lader vi nu fornøjelige forkælelser shine i dessertudvalget med smag af frisk frugt, søde vaniljenoter og den danske storfavorit: Rarbarber.

Kig nærmere på vores fulde menukort her samt på et udvalg af vores nye retter i billeder nedenfor. Har indlægget her resulteret i en øjeblikkelig sult? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Frederiksberg.


Varmrøget lakserillette med creme fraiche, citron, radise og urter


Vitello tonnato – kalveinderlår med tunsovs, kapers, syltet citron, olivenolie og basilikum


Stegt torsk serveret med karotter, gulerodspuré og sauce nage


Vaniljefromage serveret med syltet ananas og smørkage

International omtale: Madklubben Frederiksberg optræder i ny ”The Times”-guide

International omtale: Madklubben Frederiksberg optræder i ny ”The Times”-guide

 ”Madklubben-koncernen var en pioner for overkommelig mad i København, og en af de seneste tilføjelser til sin stab er på chichi Frederiksberg.”

Det er ikke hver dag, at vi modtager international hæder for vores restauranter her i dejlige Danmark. Så da en gæst for nyligt gjorde os opmærksom på, at Madklubben Frederiksberg er blevet udnævnt som the place to eat i den britiske avis The Times’s nyeste Københavnerguide, kunne vi ikke næsten ikke holde den rødmende kulør i kinderne nede.

I guiden fremhæver The Times-journalisten vores hyggelige station-lokaler, vores vibrant kunstværker samt hendes positive spiseoplevelse udgjort af vores kartoffel- & porresuppe serveret med creme fraiche, syltede løg og sprød kartoffel efterfulgt af vores stegte torsk assisteret af grillet blomkål, luftig sennepssauce, persille, vesterhavsost og saltet citron.

Vi er super stolte af den positive artikel, som fremhæver netop det, vi ønsker at servere til dig som gæst: God mad serveret i skønne omgivelser til overkommelige priser. Er du interesseret i kigge nærmere på The Times’ guide til København, kan du læse med lige her, og hvis sulten har sat ind, kan du reservere bord til din næste spiseoplevelse på Madklubben Frederiksberg lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på vores chichi Frederiksberg restaurant!

 

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Stor pop-up på Folkemødet 2018: Nu kan du booke bord til spisning på Madklubben Allinge

Se menu, åbningstider og book bord på Madklubben Allinge her

Hos Madklubben har vi altid vægtet gastronomi og mødet mellem mennesker lige højt. Det ligger kort og godt i vores navn. Derfor var vi heller ikke tvivl, da vi fik muligheden for at åbne en restaurant til årets udgave af Folkemødet på Bornholm. Folkemødet rimer på faglighed, dialog og demokrati og med Madklubben om bord, vil Folkemødet også rime på frokostpause, fællesspisning og gastronomi.

Vi kalder konceptet for Madklubben Allinge, og pop up-restauranten byder velkommen til frokost, aftensmad, barsnacks og god kaffe i hyggelige rammer på Slægtsgaarden i Østergade fra onsdag den 13. juni til lørdag den 16. juni. Søndag den 17. juni vil man også kunne hente drikkevarer og sandwiches to go om formiddagen inden hjemturen.

Projektet er skabt i samarbejde med puclic affairs-firmaet Rud Pedersen, og Madklubben Allinge kommer fysisk til at ligge i Rud Pedersens udendørs debattelt, hvor vi om aftenen skifter mikrofoner og powerpoints ud med god vin og mad serveret ved langborde. Også hotellets hyggelige baggård og mange små og mere intime stuer vil blive taget i brug både til frokost og aften.

Du kan allerede nu se vores åbningstider, vores menukort og vores ledige borde ved at klikke her. Vi glæder os til at indtage den solbeskinnede klippeø til juni, og én ting er sikkert: Madklubben Allinge bliver årets naturlige samlingspunkt for både meningsdannere og madelskere.

Karriere: Er du vores nye kok?

Karriere: Er du vores nye kok?

Madklubben har i øjeblikket 13 restauranter, og åbner flere i løbet af foråret 2018. Alle med hver deres unikke DNA og inspiration fra alverdens køkkener. Vi har de flotte omgivelser, men de er ingenting uden fantastiske medarbejdere. Nedenfor har vi samlet en liste over de fem restauranter, hvor vi i øjeblikket søger nye kokke. Læs med og se hvilket restaurant-DNA, der matcher dine jobdrømme.

Madklubben Aarhus: Madklubben rykker for første gang ud af København og hele vejen til Aarhus, hvor vi åbner Madklubben Aarhus medio maj 2018.
Hertil mangler vi kompetente kokke, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere, og som vil bidrage til at nå vores fælles mål. Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at skabe Madklubben Aarhus.

Bazaar: Vi præsenterer Madklubbens kommende københavner-familiemedlem, som åbner primo marts 2018: Bazaar. Her hylder vi det arabiske køkken, der strækker sig lige fra Syrien i øst langs Middelhavet til Sydspanien og videre ned til Marokko i Nordafrika. Det ville derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med berberkøkkenet.

FOOD CLUB: Vær med til at kreere lækre kokkerier til vores storslåede tag-selv-bord på FOOD CLUB. Her spiller grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed hovedrollerne i restaurantkonceptet, og hver uge bytter vi minimum fire af retterne ud med nye spændende nyheder.

Alabama Social: Pak dine sager og tag med os på en gastronomisk rejse til sydstaternes fantastiske Cajun, Créole og Soul Food. På Alabama Social fortolker vi livretter fra Louisiana, Alabama, Mississippi, Georgia, South Carolina ”and beyond”. Sydstatskøkkenet er i sin natur et blandingsprodukt, hvor franske, amerikanske og afrikanske traditioner smelter sammen.

Deltidskokke til Bistro Royal: Til vores boblende storby-bistro på hjørnet af Kongens Nytorv og Gothersgade søger vi deltidkokke, der kan kreere delikate klassikere til morgen, middag og aften. Spækket med teamspirit og nytænkning? Skønt! Dine tanker og ideer er vigtige, og du kan være med til at præge, hvordan vi gør på Bistro Royal.

 

Har du fundet dit match? Vi forventer blot, at du kan sige  ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?
  • Er du klar til at være en del af holdet og indgå i et team, der stiller krav til hinanden?

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • Et miljø du kan udvikle dig i
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn der matcher dine kvalifikationer

Har vi fanget din opmærksomhed? Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er klar til en travl og sjov tid på vores travle restauranter, så send en ansøgning, CV, samt billede mærket “Kok + navnet på restauranten” allerede i dag på job@madklubben.dk.