Velkommen til Madklubben Frederiksberg                                             

I slutningen af maj 2017 rykkede Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandlede de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Og selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler, er konceptet helt nede på jorden. Du kan glæde dig til velsmagende livretter, der både hylder det hverdagsagtige og det mere luksuriøse.

Madklubben Frederiksberg serverer både frokost og aftensmad alle ugens dage. Gå på opdagelse i det lækre udvalg fra menuerne herunder.


Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Mig og Madklubben: Mød sødeste Mie Kirstine Quist

Så blev det sørme en ny uge – igen – og i denne uge kan du tage del i snakken med sødeste Mie Kirstine Quist i vores seneste afsnit af “Mig og Madklubben”!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg hedder Mie Kirstine og til dagligt driver jeg bloggen af sammen navn – Miekirstine.dk. Jeg er så heldig, at jeg også kan kalde min hobby for mit arbejde og elsker at dele alle mine tanker, skøre fund og oplevelser med mit publikum. Det bedste ved mit arbejde er fleksibiliteten og den udnytter jeg fuldt ud. Jeg er næsten altid ude og rejse og elsker at opleve nye kulturer og opdage nye steder af verden. Når jeg er hjemme på Nørrebro i København, så nyder jeg byen, spiser og tilbringer tiden med mine venner og min familie.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Mit aller bedste madklubben-minde var da jeg holdte min fødselsdag på Alabama Social sidste år. Jeg havde inviteret en håndfuld af mine aller bedste veninder og vi havde den skønneste aften med Corn bread, Coleslaw, masser af vin og vi fik en helt fantastisk service.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Min vennergruppe og jeg spiser næsten altid på madklubben. Det er perfekt til en aften, hvor man bare gerne vil være sikker på, at omgivelserne er hyggelige, maden er lækker og samtidig ikke får tømt sin bankkonto.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er uden tvivl Bazaar. Jeg elsker det mellemøstlige køkken og kunne slet ikke få armene ned, da jeg hørte at den skulle åbne. Jeg drømmer dagligt om deres humus og de fantastiske fladbrød.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Hvis jeg selv skal sige det, så laver jeg noget nær de bedste Mexicanske Fajitas. Åbner I forresten ikke snart en Mexicaner?”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Uden tvivl hyggelige omgivelser, god akustik, vin i glasset og den slags mad, som man kan sidde over i lang tid.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“En iskold fadøl eller et koldt glas riesling.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Vidunderlige (i øvrigt mit yndlings-ord).”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan I på Miekristine.dk eller min Instagram @miekirstinequist og sikkert også en torsdag aften på Bazaar ;-)”

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Mig og Madklubben: En snak med Anne Mette Hancock

Glædelig mandag! Vi tager hul på endnu en ny uge med endnu et nyt afsnit af “Mig og Madklubben”. Byd velkommen til Anne Mette Hancock!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

Jeg hedder Anne Mette Hancock, og jeg er krimiforfatter. Jeg har skrevet kriminalromanerne LIGBLOMSTEN og MERCEDES-SNITTET og er netop nu ved at lægge sidste hånd på PITBULL, som er tredje bind i serien og udkommer til sommeren. Og – nå ja – så er jeg lillesøster til Anders Aagaard, der ejer Madklubben.

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

Mit første Madklubben-minde er fra foråret 2006, hvor jeg hjalp Anders med at istandsætte den allerførste Madklubben, nemlig Bistro-de-Luxe i St. Kongensgade. Jeg skrubbede gulve, malede lokumsdøre og spartlede vægge, mens Anders lagde fliser, bankede vægge ned og installerede nye toiletter, så restauranten kunne blive klare til åbningsreceptionen. Det var nogle vildt hektiske dage, hvor vi sendte hinanden mange febrilske blikke og var meeeget spændte på, hvordan det hele ville gå – og om det overhovedet ville gå! Men det viste sig jo at gå meget godt, kan man sige, og jeg arbejdede også på restauranten i de første seks måneder. Det var superfedt at være med til at starte det op.

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

Jeg er på Madklubben flere gange om ugen – oftest alene. Jeg kommer der nemlig primært for at arbejde og har skrevet en stor del af mine bøger på Bistro Royal på Kongens Nytorv, som åbner klokken 8 om morgenen på hverdage. Af en eller anden grund skriver jeg bedst i det miljø: omgivet af mennesker, kaffekopper, der klirrer, og byen, som summer lige udenfor de store vinduer… Jeg elsker det! Kaffen er god, betjeningen i top og jeg kender ingen, der har en bedre “kantineordning” på sin arbejdsplads end mig. Jeg anbefaler varmt alt fra morgenmadsmenuen!

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

Åh, der er så mange at vælge imellem efterhånden, og jeg kan jo lide dem allesammen. Jeg kommer selv mest på Bistro Royal, fordi jeg bor lige rundt om hjørnet derfra, og jeg er også virkelig vild med Bazaar, Frankies, Alabama Social og Madklubben Vesterbro.

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

Ginger fried chicken med lime, edamamebønner, ris og chilimayo. En opskrift, jeg har stjålet fra en lille, snasket NYC-restaurant, som hedder Lovely Day. Det er også mine ungers livret.

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

Chardonnay – og helst en oversøisk, fed én.

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

(K)Ærlighed.

Anne Mette Anne Mette Anne Mette Anne Mette

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Mig og Madklubben: Mød Michelle Nielsen fra Stonemuse.dk

Ny uge – nyt afsnit af Mig og Madklubben – Madklubbens serie hvor vi kommer lidt nærmere på en række af vores gode venner af huset. I denne uge kan du lære søde Michelle Nielsen fra bloggen stonemuse.dk bedre at kende. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen jeg hedder Michelle og jeg er aarhusiansk blogger på STONEMUSE.DK. Jeg er kæmpe foodie og bruger meget tid på at lave – og spise god mad – både hjemme og ude.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Hmm, den er svær. Det er nok sidste gang, hvor jeg spiste på Madklubben Grill i Aarhus, hvor jeg havde inviteret mine forældre på middag. Vi drak drinks, fik god mad (hummer, YES) og vin – på min regning. Det havde de ikke prøvet før og vi snakker stadig om middagen – det er ikke ofte, at det er mig, som svinger dankortet, haha.”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Oftest med mine veninder. Det er bare ‘nemt’ at svinge forbi og få et godt måltid og nogle labre drikkevarer.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Svær! Jeg er ofte i KBH og svært begejstret for både Bazaar & Bistro Royal. Det glæder mig derudover, at Frankies er kommet til Aarhus!”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Everything Asian. Alt med masser af grøntsager, chili og koriander. Forårsruller laver jeg også mange af.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Stemning. Mad er vigtigt, men det er, når det hele går op i en højere enhed.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Phew, jeg er til det meste så længe det passer til maden. Øl, vin (rød, hvid), cocktails. Jeg er til det hele.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hygge. God stemning. Jeg har lige været et par uger i Japan og der er maden fantastisk, men det med at nyde maden og at kunne hygge om et måltid, er non-existant.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“På min blog STONEMUSE.DK og så bruger jeg Instagram konstant, hvor man kan finde mig under @stonemuse.”

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

Mig og Madklubben: Et hyggeligt møde med Mette Marie Lei Lange

I sidste uge tog vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge er det blevet vores alle sammens yndlings Mette-Marie, der står for skud. Rigtig god fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jamen, jeg er først og fremmest blogger, men det kalder man det vist ikke rigtigt meget. Nu hedder det, jeg laver, efterhånden ‘Influencer’, fordi jeg også har en Instagram-profil.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg arbejdede på Madklubben i mange år i 00’erne, mens jeg læste på universitetet! Jeg har spænet rigtigt hurtigt mellem bordene, da vi til at starte var meget færre tjenere på arbejde, end der er nu. Men det var så sjovt! Jeg elskede at arbejde på Madklubben!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det er med min mand eller mine veninder, og der behøver ikke være nogen anledning. Et hul i maven er nok.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Da må jeg nok enten pege på Madklubben Steak, Bistro De-Luxe eller Alabama Social af vidt forskellige årsager. Men stemningen alle steder er formidabel.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet? 

“Bøf med bearnaise-sovs og kartofler eller pandekager med is. Eller mexicansk!”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Godt selskab, stearinlys og helst en Coca-Cola.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Jeg drikker kun alkohol, når jeg skal i byen – altså være fuld. Jeg er ikke god til at små-pimpe. Så oftest bliver det bare til en Cola, men jeg KAN også finde på at bestille en gin/tonic. Helst Hendrick’s med agurk og sort peber!”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Det kan man jo ikke! Ét?! Hvem kan beskrive NOGET som helst med ét ord? Jeg må bede om nogle flere! Og så må det være ‘god stemning + value-for-money’.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig? (Links til SoMe)

“Man er da meget velkommen her: @mmleilange på Instagram.”

 

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

Mig og Madklubben: Cana Buttenschøn om sjove stunder og mageløse middage

I dag tager vi hul på en spritny serie her på kanalen ved navn “Mig og Madklubben”. Ser du – hvis der er noget, vi holder af i Madklubben-familien, så er det skønne spiseoplevelser i dejligt selskab med familie og venner. Derfor har vi taget en lille snak med en række af vores gode venner, hvor vi runder sjove minder, forventninger til et godt måltid og fråderen fristelser både ude og hjemme. I denne uge lægger vi ud med vores kære yndlings-Cana. God fornøjelse!

Først og fremmest – kan du ikke fortælle os lidt om, hvem du er og hvad du laver?

“Jeg er en simpel sønderjyde, som – ligesom så mange andre jyder – bor i København. Her bor jeg med mine to børn, som jeg gør mit allerbedste for at være en god mor for; helst uden at blive sindssyg undervejs. Blandt andet derfor droppede jeg i sin tid mit job som jordemoder, og nu tjener jeg i stedet mine penge på at blogge og skrive bøger.”

All right – hvor og hvornår stammer dit første og/eller bedste Madklubben-minde fra? 

“Jeg husker faktisk ikke, hvornår jeg første gang stiftede bekendtskab med Madklubben, men mit allerbedste minde må uden tvivl være fra Madklubben Frederiksberg, hvor jeg havde booket selskabslokalet en hel dag i anledning af udgivelsen af min 2. bog: 40 Uger Inden. Det var den dejligste dag, og sjældent har jeg mødt så imødekommende, venligt og overskudsagtigt personale, som i dén grad sørgede for at alt bare spillede max i løbet af hele dagen. Det var så godt!!”

Hvem besøger du oftest Madklubben med og i hvilken anledning?

“Det må næsten være sammen med mine veninder. Efter vi stort set allesammen har fået børn, kan det være svært at få tid til at mødes, så når vi gør, er det lækkert at nogle andre sørger for mad, vin og hyggelige omgivelser. Så kan vi bare nyde hinandens selskab.”

Har du en favoritrestaurant fra Madklubben-familien?

“Det er svært at vælge én alene, fordi de allesammen kan noget godt, på hver deres måde. Hvis jeg dog alligevel skal komme med én, så må det blive Bazaar. Stemningen er altid super god derinde og så er jeg helt pjattet med sådan noget nipsemad, hvor man får lov til at smage en hel masse forskellige retter rundt om bordet. Jeg vælger altid deres vegetariske menu, og jeg kan altid trille hjem.”

Alt skal jo ikke foregå væk fra hjemmet! Hvad er din egen hofret, når du selv skal stå i køkkenet?

“Jeg ved godt, at det lyder dødssygt, men jeg laver en virkeligt god vegetar-lasagne! Altså, så god, at selv de mest hærdede kødspisere guffer den i sig, som var det popcorn i biffen. Det gode ved den er – udover at den smager godt – at den er smækfuld af grøntsager, så man kan med god samvittighed sagtens køre to solide stykker ned.”

Hvad, synes du, kendetegner en god middag? (både ude og hjemme)

“Det vigtigste for mig, når jeg tænker på en god middag, er nok i virkeligheden selskabet. Maden og vinen kan smage nok så godt, men hvis ikke selskabet (og betjeningen, hvis man spiser ude) følger med, så er maden (næsten) ligegyldig for mig. Det handler for mig meget om at en god middag skal være en helhedsoplevelse, hvor alle mine sanser bliver stimuleret. I ved, maden skal dufte, smage og se godt ud, samtalerne skal være spændende og så skal jeg gerne komme til at grine så højt, at jeg bliver nødt til at klaske mig på lårene imens, for ikke at tisse i bukserne ved middagsbordet.”

Hvad hælder du i øvrigt mest til (i glasset)? 

“Rødvin! Gerne pinot noir.”

Hvis du skulle beskrive vores restauranter med ét ord, hvad ville det så være?

“Hvis nu vi kunne sige at ‘value-for-money’ var ét ord, så ville jeg uden tvivl sige det.”

Her på falderebet – hvor kan man se mere til dig?

“Det kan man på instagram @canabuttenschon og på canab.dk

Cana Cana Cana

Kalenderen viser endelig forår – mød frk. Sommer fra Madklubben!

Kalenderen viser endelig forår – mød frk. Sommer fra Madklubben!

Kom med til København V! Vi har nemlig fået en hyggelig snak med en af vores rare restaurantchefer, som gør dig klogere på menu, en god dag og fremtiden på restauranten. Tag godt imod Isabella Sommer Fjerbæk – i årets første forårsmåned!

Hvilket sted skal vi blive klogere på i det her interview?

“Det er da Madklubben Vesterbro!”

All right – hvad er din egen favorit på menuen netop nu?

“Der vil jeg pege på vores braiseret nakkefilet af frilandsgris, i en blomme BBQ med trompethatte, karamelliseret selleripuré og spinat! Jeg kan simpelthen ikke få nok – det er også fordi, jeg meget sjældent braiserer et stykke nakkefilet derhjemme, så den vinder hver gang.”

Hvad tror du, der kommer til at ske hos jer her i 2019?

“Vi kommer til at se nye og spændende retter på kortet, der simpelthen bare smager rigtig godt. Udover det bliver udendørsserveringen skudt afsted for fuld hammer til sommer – og ikke kun med pladserne på Vesterbrogade med iskolde cocktails, men vores take-away univers bliver endnu større, så man kan få et stykke med Madklubben Vesterbro derhjemme i stuen – eller i solen på Islands Brygge.”

Hov – kan du ikke beskrive, hvordan en god arbejdsdag og aften typisk forløber hos jer?

“En rigtig god aften vil vi som ”MKV’ere” (red. Madklubben Vestrobro’ere) betegne som en rigtig travl aften, hvor der helst skal være 600 + gæster, der allerede har booket deres bord. Det giver stadig kriller i maven, fredag efter fredag. Det at være en del af holdet, der kan køre så mange gæster og stadig give high-fives, fokusere på god mad og fed stemning, dét er fedt!”

Hvilket minde står særlig tydeligt i din erindring fra restauranten? 

“Det må være en af mine første aftener i restauranten. Jeg havde fået fri og går forbi et selskab, der er brudt ud i sang med tjeneren og fyrede den maks af. Lige der fik man hurtigt en fornemmelse af, hvad Madklubben kan…”

Må vi se et foto fra restauranten – og fortæl lidt om det.

“Her er August og Philip, der styrer service med hård hånd nytårsaften. Og her er Caroline til sidste års pride, hvor vi diskede op med cocktails til en 50’er til de festglade tilskuere.”

Sommer Sommer

Hvad vil du pege på som værende den væsentligste årsag til, at man skal besøge jer som gæst?

“Det skal man gøre for at mærke, hvordan et dynamisk personale kan løfte hinanden til nye højder og på den måde sikre god service og madoplevelser til alle gæster.”

Slutteligt – hvordan vil du beskrive jeres restaurants DNA?

“Det er vores medarbejdere! Uden vores arbejdssomme og dygtige medarbejdere, som hver eneste aften formår at skabe deres egen personlige service på bedste MKV manér, er vi ingenting. Det dynamiske hold, hvor der er stor diversitet af personligheder, som skaber DNA’et i restauranten – og det er dét, vi er vilde med!”

Rundt om Isabella

Navn: Isabella Sommer Fjerbæk
Alder: 25 år
Bopæl: Frederiksberg
Stilling: Restaurantchef
Har været hos Madklubben siden: 1. november 2017

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Nyheder: Madklubben giver dig snart en på (måltids)kassen

Måske har du allerede hørt det. Eller læst det. Madklubben har købt et køkken i Søborg, og det køkken bliver startskudet til et nyt eventyr i Madklubben. Vi er ved at udvikle vores egne måltidskasser, og det har Børsen blandt andet skrevet om. I artiklen med Anders Aagaard lyder det blandt andet:

“Det er ikke helt kogt færdigt endnu, og vi kommer til at starte stille og roligt op. Men vi er jo en restaurant og kan f.eks. have kombinerede kasser med råvarer og lækre færdigretter. Måske endda et gavekort til den dag på ugen, du ikke gider spise hjemme, som udløser en favorabel pris på vores restauranter”.

Er du nysgerrig på at høre mere om det nye tiltag? Så læs med i Børsens artikel lige her (kun for abbonenter). Endvidere lover vi selvfølgelig også at holde dig opdateret på alle vores kanaler. Vi glæder os sådan til at præsentere Madklubbens måltidskasser, som gerne skulle gøre din hverdag nemmere og dine måltid mere varierede.

En snak med Kiki O’Connor fra Madklubben Frederiksberg – tips til nærområdet og godt til maven

En snak med Kiki O’Connor fra Madklubben Frederiksberg – tips til nærområdet og godt til maven

Vi har også til huse på Frederiksberg – endda i historiske lokaler, hvor der tidligere har været station. I dette interview bliver vi klogere på restauranten og nærområdet. Det er vores søde Operations Manager, Kiki O’Connor, som gør os klogere – tag godt imod hende!

Kiki – du styrer Madklubben Frederiksberg med både hård og kærlig hånd. Der er noget med, at I har en spændende frokost – kan du fortælle lidt om den?

“På Madklubben Frederiksberg bliver du budt velkommen i elegante omgivelser i intet mindre end en gammel togstation, som ligger lige i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Frederiksberg Gymnasium, Falkoner Biografen og Metrostationen. Vi er en “neighbourhood-restaurant”, der byder indenfor til spiseoplevelser uden det helt store set up. Et sted, hvor du som gæst kan nyde en afslappet frokost eller middag uanset om det er en uhøjtidelig tirsdag eller en helt særlig lørdag.

Vi klarer også hjertens gerne kaffemødet, firmafrokosten, bardedåben, fødselsdagen eller hvad end der kunne være behovet. Vi har stor succes med vores intime og lydisolerede alternativ ”Ventesalen” med plads til 45 gæster, hvis du ønsker at afholde et selskab af mindre volumen.

Vi åbner dørene kokken 11.30 og byder på en stribe retter, der alle laves med inspiration fra hele verdenen. Du kan eksempelvis stille sulten med en cremet vegetarisk jordskokkesuppe, en velsmagende chevre chaud-salat eller hvad med en fuldvoksen biksemad med hele molevitten – bløde løg, rødbeder, spejlæg og béarnaisesauce?

Vi kan selvfølgelig også klare en masse grønt, såsom vores sprøde kyllingesalat med tomater, cæsardressing, croutoner og parmesan samt hvis nogle skulle være til det veganske, har vi også det på menuen!”

All right – men hvad er din egen favorit på frokostkortet?

“Uhhh, lige pt jeg er helt pjattet med vores byg-otto med stegte svampe, parmesan, trøffel, syltede løg og vinterkål – jeg er også vild med deleretter, så jeg kombinerer ofte med en omgang slagterbræt og godt med hjemmebagt brød til!”

Hov! I har også en burger på frokostkortet. Det er jo en velkendt frokostspise, men hvad gør jeres unik?

“Jamen hvem er ikke til mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt chilimayo, rødløg, syltede agurker, sprød salat, cheddar og friske tomater pakket ind i en blød brioche bolle?

Og er man studerende, så bliver det endnu bedre, for vi byder på studierabat hver søndag til torsdag, hvor du kan nyde vores Frederiksbergburger, sprøde fritter og en Cola/Cola Zero til sølle 75 kroner ved fremvisning af gyldigt studiekort.”

Kiki – Frederiksberg emmer jo af shopping og oplevelser. Hvad ville du anbefale, at man oplever henholdsvis før og efter en frokost?

“Jeg elsker selv at chille rundt og bruge for mange penge i Frederiksberg Centret, som i øvrigt også er kåret til Nordens Bedste Shoppingcenter! Er jeg på date med min kæreste og skal spise lækkert, så er det nemt at kombinere en middag på “klubben” med en bio-tur, hvor man også lige kan få parkeringen gratis de to første timer. Win/Win – man er vel jyde!”

Må vi se et hverdagsrelateret foto fra restauranten? 

“Ja da – nedenfor er der par hyggelige fotos, som stammer fra Cana Buttenschøns bogreception. En helt igennem fantastisk dag!”

Og her på falderebet – hvad tror du vil overraske folk, når det kommer til Madklubben Frederiksberg?

“At vi er et fantastisk rum for samvær med familie og venner fyldt med velsmagende mad og god samvittighed til en skarp og gennemskuelig pris – og derudover er vi fantastisk søde og engagerede unge mennesker, som kun døjer med god humor og flotte tænder, haha!”

Du kan besøge Madklubben Frederiksberg på Solbjergvej 6, 2000 Frederiksberg – og på internettet her.

Kiki Kiki Kiki

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Madklubben inviterer indenfor til Dining Week i vinterferien!

Den 10. til 17. februar er det vinterferie for de fleste – men der er er Dining Week for alle! Konceptet går – kort fortalt – ud på, at vi inviterer til en god spise oplevelse på nogle af vores restauranter. Uanset hvor du vælger at spise, medfølger der San Pellegrino mineralvand til maden – og prisen er den samme: 215 kroner (+ gebyr) pr. person. Vi lover desuden, at oplevelsen er sublim.

En rejse mod øst

Hos Hanzō har vi skelet til Østen, og under Dining Week ser menuen således ud:

Frisk rulle med kimchee, krabbekød rørt med wasabi og syltet daikon

***

Stegt fisk med sake/soja stegt pak choy og brunet smør med ingefær og chili

***

Kokos pandekager med rød miso-marinerede æbler og karamelcreme

Hanzo har til huse på Værnedamsvej 14 på Vesterbro.

Book Dining Week bord på Hanzō her.

Rustikken længe leve

Er du til lidt vinterspise med masser af smag, så er Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 et oplagt valg. Under Dining Week serverer vi følgende tre retter:

Jordskoksuppe med grillede løg, jordskokchips og hytteost

***

Confiteret kyllingelår med stegte persillerødder, sauce med æbleeddike samt knuste kartofler med smør og persille

***

Vores ”brunsviger” med smørbolle, kardemommeiscreme og brun farin-sauce

Book Dining Week bord på Madklubben Bistro-de-Luxe her.

En tur i Bazaar

Det mauriske køkken – som du måske kender som det arabiske køkken – er i højsædet hos Bazaar i Dronnings Tværgade 21. Vi har hivet sublim spise og eksotiske krydderier til centrum under Dining Week, hvor du får følgende serveret:

Mezze – små retter i snackstørrelse som deles ved bordet.

***

Bazaar’s kebab kit – vælg mellem oksekebab, kylling eller falafel. Fladbrød, kebabsauce, spidskål og hummus

***

Kokossorbet – med kakao & raz el hanout (arabisk blandingskrydderi)

PS: Vi kan ikke afvise, at middagen kan udvikle sig lidt festlig og cocktailrelateret!

Book Dining Week bord på Bazaar her.

2100 Park

Midt i det Østerbro’ske centrum finder du Madklubben Østerbro i en legendarisk bygning fra 1926. Den formelle adresse lyder Østerbrogade 79, og til årets Dining Week ser fristelserne således ud:

Forret:

Bæredygtig koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og peberrodsfløde med lakserogn

***

Hovedret:

Rosastegt oksecuvette, serveret med sprøde jordskokker, jordskokkepuré, tyttebær og rødvinssauce. Hertil en cremet kartoffelmos

***

Dessert:

Sprød tærteskal fyldt med citroncreme og brændt italiensk marengs toppet med citronmelisse

Forvent masser af plads, højt til loftet og herligt lebend med stadionudsigt.

Book Dining Week bord på Madklubben Østerbro her.

Den mondæne stationsbygning på Frederiksberg

For under et år siden rykkede vi ind på Frederiksberg og omdannede en tidligere stationsbygning til et smukt spisested. Bygning er fredet, stemningen minder om en herskabslejlighed, men konceptet er nede på jorden. Adressen? Den hedder Solbjergvej 6, og årets menu består af følgende tre serveringer:

Forret:

Cremet jordskokkesuppe med marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

***

Hovedret:

Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce

– Du skærer selv stegen ved bordet –

***

Dessert:

“Kæmpe Eskimo” sundae – vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær og chokoladesauce

Book Dining Week bord på Madklubben Frederiksberg her.

Havnegade – pronto!

Hos Tony’s i Havnegade får du en blanding af New Yorker-frækhed og italiensk temperament. Og masser af smag! Årets tre Dining Week retter ser således ud:

Burrata Crostini – frisk, cremet mozzarella på ristet focaccia serveret med basilikumspesto, prosciutto og ruccola

***

Tony’s Meatballs – saftige kødboller i krydret tomatsovs serveret med linguine, masser af parmesan og krydderurter

***

Tiramisu – kaffe, mascarpone, ladyfingers, marsala og kakao

Book Dining Week bord på Tony’s Havnegade her.

Halvanden times sundhed ad libitium

Food Club er vores tag selv bord, hvor bæredygtighed, frilandskød og grøntsager er i højsædet. Drikkevarerne er også med i prisen, og du kan spise, drikke og nyde i 1 time og 30 minutter.

I år er der to spiselige valgmuligheder under Dining Week – den traditionelle og en særlig vegetarmenu, som også har veganske indslag.

Food Club har til huse på Sortedams Dossering 5C i baghuset. Postnummeret hedder 2200 Nørrebro, og vi glæder os til at se dig!

Book Dining Week bord på Food Club her.

All in på pizza – all in på Frankies!

Er du glad for pizza? Men er du af og til ubeslutsom? Fint. Hos Frankies på Østerbro og Nørrebro, kan du nemlig frit vælge mellem alle vores pizzaer. Ad libitum. Du spiser al den pizza, du lyster – og vi har både de klassiske og de nytænkte med blandt andet ananaschutney, trøffelmascarpone, oksecuvette og bearnaise.

Udover al den pizza, du har lyst til, topper vi aftenen af med tiramisu til dessert.

Frankies finder du Østerbrogade 79 på Østerbro og på Sortedam Dossering 5 på Nørrebro.

Book Dining Week bord på Frankies Østerbro her.

Book Dining Week bord på Frankies Nørrebro her.

 dining week dining week dining week

Københavnerguide: Gode bud på lettere retter i januar måned

Københavnerguide: Gode bud på lettere retter i januar måned

Er du godt og grundigt mæt af december og de dertilhørende måltider? Så vil vi gerne have lov til at vifte venligt menukortet fra et par af vores restauranter, som har friske og gode sager i (kokke)ærmet.

Fjernøsten på Værnedamsvej

Vores asiatiske gastrobastard går under navnet Hanzò, og her er der plads til at stikke af i flere retninger. Januar-stien holder vi os dog til i denne historie, og det fører os fluks videre til en vores forret: En rispapirrulle med kimchee, avocado, basilikum og sesam.

Dernæst? En omgang frisk fisk med pak choy, sake/soya, syltet ananas, wakame, brunet smør og koriander. Alternativet kunne være vegetarretten med stegte grøntsager, sweet potato, grønkål, jordskokker, ingefær, hvidløg og thai basilikum.

Du finder Hanzò på Værnedamsvej nummer 14, og vi åbner dørene klokken 17.30. Du kan booke dit bord her.

En frokost i postnummer 2000

Er du sulten midt på dagen? Så står Madklubben Frederiksberg parat med frokost fra klokken 11.30 til 16.00. Vi har ni retter, fire side orders og tre desserter på kortet.

I den lette ende af skalaen finder du vores laksesalat af røget laks med sprøde salater, hindbærvinaigrette, figner og ristede valnødder. Skal det være vegetarisk, så sæt skeen i vores cremede jordskokke-suppe med marineret urtesalat samt syltede og sprøde jordskokker.

Madklubben Frederiksberg huserer på Solbjergvej 6 i den gamle stationsbygning, som vi har ombygget i en stil, der mest af alt minder om en klassiske herskabslejlighed. Book dit bord her.

Middag med semi-olympisk udsigt

Velkommen til Madklubben Østerbro, hvor vi sidder på 1. sal – over gaden og med fantastisk udsigt over stadion. Det er den korte historie om stedet, der faktisk blev opført for knapt 100 år siden.

Vi springer fluks til maden – tag et kig på vores forretter, hvor vi har den gode fisk i højsædet. Du kan lade dig friste af en bæredygtig, koldrøget laks fra Norge med en frisk urtesalat, fennikelcrudité og en dressing af peberrodsfløde med lakserogn. Vi har også en asiatisk-inspireret grillet tun, som serveres med creme af modne avocadoer, salat på rød mizuna og shizokarse, ristet sesam og wasabi.

Hovedretten? Du kan gå helt vegetarisk med små glaserede rødbeder med ristet boghvede, rørt gedefriskost, sauce på brunet smør og rødbedejuice toppet med estragon. Er du mere til lyst kød? Så vil vi gerne anbefale vores danske kylling fra rotisserie, som serveres med syltede agurker og hjertesalat, parmesandressing og mormorskysovs på siden.

Madklubben Østerbro holder til i de smukke bygninger på Østerbrogade 79. Book dit bord her.

Et smut i Store Kongensgade

Madklubben Bistro-de-Luxe er dykket ned under havoverfladen og står klar med stegt torsk med muslingesauce, ristet kål og syltede løg. Er du til den vegetariske del, så vil vi gerne henlede opmærksomheden på en omgang grillet blomkål tilsat vinaigrette med røget olie og mandler, Vesterhavsost og persille.

Du kan booke et bord på Madklubben Bistro-de-Luxe i Store Kongensgade 66 her.

januar januar januar