Velkommen til Madklubben Frederiksberg

I slutningen af maj 2017 rykkede Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandlede de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler er konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til et velsmagende sammensurium af alt det bedste fra Madklubbens populære restauranter.

Smiley: Se Madklubben Frederiksbergs seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Nu har vi tændt op under billetsalget til nytårsaften

Slut 2017 af med et brag på en af Madklubbens restauranter i København. Vores dygtige kokke har udviklet et festfyrværkeri af menuer, som kan indtages i vores smukke lokaler fra så lidt som 500 kr. pr. snude. Hvis man kender bare en smule til nytårspriserne på hovedstadens spisesteder, så ved man også, at det er lidt af et scoop.

Mens nogle af vores restauranter kører med menuer til 500 kr. og mulighed for tilkøb af vinmenu på siden, har andre steder valgt at inkorporere drikkevarerne som en fast del af menuen, hvorfor prisskiltet her er 1.000 kr. pr. person. På Alabama Social og Bar Next Door giver de den ekstra gas med gode vine og cocktails i lange baner til henholdsvis 1.200 kr. og 1.400 kr. i alt.

Få det fulde overblik over årets sidste aften på Madklubbens restauranter her, og få sikret jeres pladser allerede i dag. Vi ved af erfaring, at de ryger hurtigt. Billetter til Hanzō og Madklubben Østerbro sættes til salg i løbet af de kommende uger.

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Har I fået styr på julefrokosten endnu?

Okay, så vi ved godt, at du muligvis tænker ”Hvorfor pokker reklamerer de for jul allerede?”, mens sveden begynder at pible af din pande, og du gruer for, hvor længe der mon går, før stormagasinerne er svøbt ind i glaskugler, og supermarkederne bugner af nougat og pebernødder.

Bare rolig, der er stadig et godt stykke tid endnu. Men det er til gengæld nu, der skal bookes bord, hvis du vil være sikker på at få den perfekte dato og det perfekte tidspunkt til julemiddagen med kollegaerne, vennerne eller familien.

Vi har i år samlet alle vores spisesteder på én julet hjemmeside (ja okay, vi overvejede dalende sne og gran i kanten, men for alles skyld er det nok bedst at tage det mere stille og roligt). Her kan I, der er en gruppe på 10 gæster eller flere, gå på opdagelse i klassiske og mere moderne julemåltider og lade jer friste af madbeskrivelserne såvel som de ualmindelig sympatiske priser.

Vi ses på madklubben.dk/jul, og vi ses på Madklubbens restauranter til jul.

Spis hos os, før Volbeat rammer Parken lørdag den 26. august

Spis hos os, før Volbeat rammer Parken lørdag den 26. august

”Seal The Deal” er titlen på det danske verdensfænomen Volbeats nye tour, og hos Madklubben mener vi, at en rigtig koncertdeal også indbefatter et godt måltid, før der skal headbanges i gennem, kastes djævletegn og viftes med lightere (eller mobiltelefoner) i sensommermørket.

Flere af vores restauranter i nærheden har stadig ledige pladser og åbner allerede kl. 17. Det gælder:

Alabama Social: Amerikansk sydstatsmad på Sortedam Dossering. I aftenens anledning kan du nøjes med at bestille 2 retter i stedet for de sædvanlige 3. Parken er kun 12 minutter borte til fods.

Gran Torino: Gourmetpizzaer ved søerne. Ligeledes blot en gåtur på et lille kvarters tid mellem middag og koncert.

Madklubben Nørrebro: Start en rockende lørdag aften med den hypede Steak ’n’ Bearnaise Burger eller en af de andre lækre retter fra menuen. 12 minutter fra Parken til fods.

Madklubben Frederiksberg: Måske ikke det oplagte valg rent geografisk, men husk, at bus 8A går lige fra døren til Vibenhus Runddel, hvorfra Parken kan nås til fods på kun 10 minutter.

PS. Vær opmærksom på, at Tony’s Østerbro allerede nu melder alt udsolgt den 26. august.

Se de lækre billeder: Sommermad og smagsoplevelser hos Madklubben Frederiksberg

Se de lækre billeder: Sommermad og smagsoplevelser hos Madklubben Frederiksberg

Ost på bøffen, rubinrød tunfisk med grillmærker, kølig grønærtesuppe og friske hindbær med cremet vaniljesauce. ”Livsnyderi” er det ord, som bedst beskriver menukortet hos Madklubbens nyeste skud på stammen, Madklubben Frederiksberg, som slog dørene op på den centralt beliggende Solbjerg Plads i slutningen af maj.

Lige siden åbningen har vi meldt fulde huse hver eneste aften, så det er en god idé at reservere bord på forhånd, hvis du går og pønser på et besøg fyldt med fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

På Madklubben Frederiksberg sammensætter du din egen menu med 3 retter fra så lidt som 200 kr. Du kan naturligvis også skrue op for det kulinariske ambitionsniveau med små tilkøb hen ad vejen. Rækker sulten ikke til 3 retter, kan du nøjes med en enkelt fra 100 kr. eller 2 retter fra 200 kr.

Gå på opdagelse i et udpluk af Madklubben Frederiksbergs forførende sommermenu herunder:

Rørt tatar med salat, vinaigrette og sprødt rugbrød:Madklubben Frederiksberg

Kølig grønærtesuppe med prosecco, creme fraiche, nye ærter og friteret brød:Madklubben Frederiksberg

Laks med rygeost, agurk, dild og radise:Madklubben Frederiksberg

300 gram rib eye af kornfodret kvæg fra Uruguay med grillede forårsløg, Vesterhavsost og sauce gastrique:Madklubben Frederiksberg

Grillet spidskål med muslingesauce, saltet citron og purløg:Madklubben Frederiksberg

Grillet tun med avocado, friséesalat, spinat, koriander, grillet lime og soya/sesamdressing: (Instagrambillede fra vores gæst, @emmakrak)Madklubben Frederiksberg

Hindbærsorbet med friske hindbær, rød syre, marengs og crème anglaise:Madklubben Frederiksberg

Chokolademousse med creme fraiche, chokoladecrumble og kakaonibs:Madklubben Frederiksberg

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Kender du vores nye kok? Så giver vi dig et gavekort som tak

Vi har fuld fart på hos Madklubbens restauranter, og alene i 2017 åbner vi 5 nye af slagsen plus en særskilt afdeling til selskaber og events. Derfor har vi brug for endnu flere hænder i vores køkkener, som er kendt og elsket for at servere fremragende mad til ualmindelig sympatiske priser.

Kender du den rette kandidat? Vi søger kokke både til vores nuværende og kommende restauranter, og som tak får du mulighed for at komme og opleve, hvordan din anbefaling klarer sig i køkkenet. Du modtager nemlig et gavekort på hele 1.000 kr., hvis det munder ud i en ansættelse. Det er en lidt anderledes måde at sige ”tak” på, men vi håber, at det virker.

Prik din kokkeven på skulderen, og få ham eller hende til at sende sin ansøgning med CV og billede til job@madklubben.dk  – husk at få personen til at nævne i ansøgningen, hvem der har anbefalet vedkommende at søge jobbet. På den måde kan du få dit velfortjente gavekort, hvis det fører til en fast ansættelse på en af vores restauranter.

Tusind tak for hjælpen – lad jagten begynde!

På Roskilde Festival? Besøg Madklubben i Food Court

På Roskilde Festival? Besøg Madklubben i Food Court

Madglæden var til at tage at føle på, da vi onsdag den 28. juni 2017 åbnede vores lille filial af Madklubben på legendariske Roskilde Festival. I modsætning til mange af de store madboder på festivalpladsen finder du Madklubben i den såkaldte Food Court, som byder på 18 forskellige små stader fyldt med lækre smagsoplevelser.

Derfor gør det os også pavestole, at vi fik langet over 2.000 kuverter mad over disken på den første dag, hvor åbningstiden var begrænset til kun 8 timer. Både torsdag den 29. juni, fredag den 30. juni og lørdag den 1. juli udvider vi og holder åbent helt fra kl. 10 om morgenen til kl. 4 om natten.

Sving forbi, og prøv vores syndige Steak ’n’ Bearnaise Sandwich med mørt oksekød, varm bearnaise, syltede løg, sprød salat og tomat serveret i en blød briochebolle til 65 kr. Eller hvad med en omgang vegetarisk risotto lavet på perlebyg med to slags smeltet ost og sommergrønt som ærter, asparges, broccoli, gulerødder og radiser? Scor en halv portion til 35 kr. eller en hel portion til 55 kr.

Al maden hos Madklubben på Roskilde Festival er minimum 90% økologisk. Så kan du pleje tømmermændene med god samvittighed.

IMG_8816

Store medier anbefaler et besøg hos Madklubben på Roskilde Festival

Store medier anbefaler et besøg hos Madklubben på Roskilde Festival

Foto: Den allerførste gæst hos Madklubben på Roskilde Festival tilbage i 2016

Så er der ikke længe til! Onsdag den 28. juni kl. 17 går det løs, når vi slår dørene op til Madklubbens minifilial på Roskilde Festival 2017. Det er kun andet år, vi drager mod Dyrskuepladsen for at servere ærlig velsmag til festglade, småsnalrede og (vi krydser stadig fingre for en bedre vejrudsigt) mudderindsmurte festivalgæster.

Vi ligger i den overdækkede Food Court lige ved siden af Gloria-scenen, og menukortet byder på en syndig Steak ’n’ Bearnaise Sandwich til 65 kr., samt en vegetarisk perlebygrisotto til 35kr./55 kr. med masser af sommergrønt og smeltet ost. Fælles for begge retter er, at de selvfølgelig opfylder Roskilde Festivals krav om 90% økologi.

Allerede inden årets festival for alvor sparkes i gang, anbefaler flere store, danske medier, at du lægger vejen forbi Madklubben. Vi er super stolte over de flotte skulderklap, som du kan læse et uddrag af her:

Berlingskes byguide, AOK.dk, skriver i guiden ”Det skal du spise på Roskilde Festival i år”:

”Madklubben åbner restauranter på stribe i København, og sidste år var der konstant meterlange køer foran deres madbod. I år er de tilbage på Roskilde Festival, og de har masser af bearnaise med.”

Det populære livsstilsmedie, ChriChri.dk, er også klar med guiden ”Spis med god samvittighed hele ugen”:

”Madklubben er også taget med på Roskilde festival og serverer deres lækre Steak ’n’ Bearnaise Sandwich… Prisen er god og du bliver mere end mæt for 65 kr. Om du er veganer eller bare har fået nok kød på din festival, er der i år krav til alle madboder om minimum én vegetarret. Hos madklubben byder de på perlebygrisotto.”

Flammehav: Her kan du fejre Sankt Hans Aften efter middagen

Flammehav: Her kan du fejre Sankt Hans Aften efter middagen

Der findes mange måder at fejre Sankt Hans på i København, men fælles for dem alle er, at selv et flammende kæmpebål kan virke uinteressant, hvis det betragtes på tom mave. Derfor har vi lavet en guide til dig, der gerne vil spise fremragende mad til yderst sympatiske priser efterfulgt af ild, brandtaler og midsommersang.

Tony’s: Ofelia Plads

Et par minutters gang fra vores new yorker-italienske storfavorit, Tony’s, finder du den nyanlagte Ofelia Beach, som er byens nye kulturelle legeplads direkte ud til Københavns Havn ved siden af Skuespilhuset. Her står den på børneopera, dansekoncert, båltale ved Lisbeth Knudsen og toner fra Søs Fenger. Underholdningen starter kl. 18, talen finder sted kl. 21:20, og bålet tændes på vandet kl. 21:30.

Steak Royal: Tivoli

Start aftenen med lækker mad på Steak Royal ved Rådhuspladsen, som – trods navnet – også byder på masser af skønne retter med fisk, skaldyr og grøntsager. Herefter kan du spankulere over i Tivolis fortryllende gamle have på den anden side af H.C. Andersens Boulevard, hvor bålet tændes på Tivoli Søen kl. 21:15. Er du i humør til mere underholdning, står legendariske Gnags for aftenens ombæring af Fredagsrock fra kl. 22.

Madklubben Nørrebro, Gran Torino, Alabama Social: Blågårds Plads

Tænd op efter middagen på vores italienske pizzapusher, Gran Torino, den amerikanske sydstatsbasker, Alabama Social, eller svært populære Madklubben Nørrebro til Sankt Hans Fest på Blågårds Plads. Du finder pladsen blot 5 minutters gang fra hver af de tre restauranter, som ligger side om side langs Sortedam Dossering ved Søerne først på Nørrebro. Der er musikalsk underholdning fra kl. 18:30, og båltale, båltænding og fællessang finder sted fra kl. 20:45.

Madklubben Frederiksberg: Frederiksberg Have

En af byens mest storslåede Sankt Hans-fester løber af stablen i smukke Frederiksberg Have blot 10 minutters gang fra vores nyåbnede restaurant, Madklubben Frederiksberg, som du finder i den gamle togstation på Solbjerg Plads lige ved Frederiksberg Metrostation. Børneprogrammet starter allerede kl. 17, mens voksenprogrammet med masser af musik tager fart fra kl. 19:30. Frederiksbergs borgmester, Jørgen Glenthøj, holder båltale kl. 21:35, kl. 21: 45 sættes der fut i brændebunken og derefter holdes der liv i den musikalske ild med et væld af spændende optrædener.

Glædelig Sankt Hans anno til alle vores gæster. Pas godt på jer selv derude i det betagende flammehav.

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Vores populære loppemarked vender tilbage denne weekend

Lørdag den 17. og søndag den 18. juni kl. 12-16 gentager vi succesen og byder velkommen til loppemarked med et væld af fine sager.

Vi har ryddet op og ryddet ud på en lang række af vores restauranter, ligesom vi sælger ud af interiør fra de restauranter, vi har overtaget i løbet af året med henblik på åbning af nye Madklubben-koncepter. Det gælder blandt andet Bonden & Adelen i Ny Adelgade og Café Metropolitain på Frederiksberg, samt møbler og minder fra både kebabrestauranten, natklubben og selskabslokalerne i det tidligere PARK på Østerbro.

På loppemarkedet vil du kunne spare 25-75% i forhold til nyprisen på en lang række designklassikere – heriblandt Børge Mogensens ikoniske ”Folkestol” og den industrielle ”Adam”-barstol skabt af danske Frama. Mangler du en lækker lampe, kan du også finde belysning fra eksklusive brands som Gubi og Louis Poulsen.

I småtingsafdelingen vil priserne starte helt nede omkring 5 kroner, når vi rydder ud i alskens slags glas, tallerkener, kaffekopper, syltetøjskrukker, bestik, skåle og fade. De endelige priser vil først blive afsløret på dagen, men vi lover, at der vil være lækre loppefund for enhver pengepung. Det er først til mølle, og alle køb skal tages med øjeblikkeligt, ligesom vi heller ikke sætter ting til side. Du kan til loppemarkedet betale med kontanter eller kreditkort.

Loppemarkedet finder sted i det gamle posthus i Dronningens Tværgade 21, hvor vi til efteråret åbner den mellemøstlige restaurant Bazaar. Meld dig til eventet ovre på Facebook, hvor vi vil sørge for updates på varer, priser og køens længde både før og under loppemarkedet.

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Scenen er sat: Madklubben vender tilbage på Roskilde Festival 2017

Smagen af steak og bearnaise i en briochebolle. Cremet risotto med masser af smeltet ost og sommergrønt. Jo, vi havde da lidt på fornemmelsen, at maden ville falde i festivalgæsternes smag, da Madklubben debuterede på Roskilde Festival i 2016, men vi var på ingen måde forberedt på den eksplosion af kærlighed, madglæde og efterspørgsel, der ramte os. 5.000 måltider var planlagt, men da sidste års festival sang på sidste vers, havde vi langet intet mindre end 12.500 kuverter mad over disken i vores lille bod i Food Court.

Det var vildt, det var voldsomt og vi kan slet ikke vente med at gøre det hele igen. Madklubben vender nemlig tilbage til Nordens største festival, og du kan atter finde os i den overdækkede Food Court på festivalpladsen fra onsdag den 28. juni til og med søndag nat den 2. juli.

Siden sidste år har vores restauranter fået utallige henvendelser på, hvor man dog kunne få den allerede legendariske Steak ’n’ Bearnaise Sandwich. Svaret er dog, at den er som en snasket og uimodståelig enhjørning, der kun dukker op til helt særlige begivenheder. Læs mere om indholdet i vores to festivalretter herunder, som begge har det til fælles, at de selvfølgelig opfylder festivalens krav om minimum 90% økologi:

Steak ’n’ Bearnaise Sandwich:

På flere af Madklubbens restauranter er steak bearnaise kongen. Derfor var der heller ingen tvivl om, at kombinationen af mørt, rosastegt oksekød og cremet bearnaise skulle med i en festivaludgave. Glæd til til en ristet briochebolle fyldt med økologisk tyndsteg fra Nordjylland, lun bearnaise, hjertesalat, tomater og syltede løg. Prisen er 65 kr.

Perlebygrisotto:

Uanset om du spiller på det vegetariske hold eller blot prøver at skære lidt ned på kødforbruget for miljøets skyld, så er Madklubbens sommerisotto din nye smovsefavorit. En cremet blanding af perlebyg og økologisk ost i selskab med broccoli, ærter, asparges, gulerødder og radiser. Kvæl den lille sult med en halv portion til 35 kr., eller gå all in med en fuld portion til 55 kr.

Vi glæder os til at forkæle dig med fremragende mad til sympatiske priser på Roskilde 2017!