Aftenmenu – Madklubben Frederiksberg

 


Svært ved at vælge? Så har vi skræddersyet en menu, som består af vores mest populære retter


FREDERIKSBERG SÆTTET  | 3 retter | 500 kr.

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V)
Marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

RIS Á LA MANDE SUNDAE
Vaniljeis, kirsebærsovs, flødeskum & brændte mandler
+
VINTJENERENS VINMENU
Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

 


Vores koncept:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

FORRETTER:

TATAR
Rørt tatar af okseinderlår med trøffelmayo, solbær, sprødt brød & Vesterhavsost

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V)
Marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

LAKS FRA KVARØY + 25 kr.
Røget laks med peberrodscreme, citron, glaskål & smørristet rugbrød

SLAGTERBRÆT
Anderilette, serranoskinke, oliven, Havgus-ost, syltede rødløg & grov sennepsmayo

CHEVRE CHAUD (V)
Gratineret gedeost med sprøde salater, hindbærvinaigrette, friske figner & ristede valnødder

 

HOVEDRETTER:

CREMET BYGOTTO (V)
Stegte kejserhatte, bøgehatte og champignon, mascarpone, parmesan og karse

ANDEBRYST
Rosastegt Berberi-andebryst, bagte rødbeder, radicchio salat, syltede brombær & rødvinssauce

DAGENS FANGST FRA “FISKERIKAJEN”
Saltbagt selleri, sauteret vinterkål & hasselnøddesauce

FREDERIKSBERG-BURGER + FRITTER
Mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt chilimayo, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakket ind i en blød brioche bolle

OKSECUVETTE + 100 kr.
Mør oksecuvette, salat, sprøde fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

RIB EYE + 125 kr.
300 gram ribeye fra Uruguay, cremet béarnaise & gyldne fritter

 

SIDE ORDERS:

Lidt ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

KNUSTE KARTOFLER MED MASCARPONE, CITRONSKAL & KRYDDERURTER – 35 kr
SPRØDE FRITTER – 35 kr.
PADRONS MED SORT PEBER, MILD HVIDLØG & VESTERHAVSOST – 35 kr.
SPRØDE SALATER MED FETA, SYLTET PÆRE, HINDBÆRVINAIGRETTE & VALNØDDER – 35 kr.
CREMET BÉARNAISESAUCE – 35 kr.
RØDVINSSAUCE – 35 kr.
CHILIMAYO – 15 kr.

 

DESSERT

RIS Á LA MANDE SUNDAE
Vaniljeis, kirsebærsovs, flødeskum & brændte mandler

PASSIONSFRUGT & MANGO
Vaniljeis, mango, ananas & luftig passionsfrugt

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Æblekompot, makroner & flødeskum

 


BØRNENES LIVRETTER


Gælder for børn til og med 11 år 

ALLE HOVEDRETTER FÅES TIL BØRN TIL HALV PRIS

 


Har du fødevareallergi(er)? tag fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert igennem menuen

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.