Aftenmenu – Madklubben Frederiksberg

 


Svært ved at vælge? Så prøv “Frederiksberg-sættet”


 

FREDERIKSBERG-SÆTTET  | 3 retter | 500 kr.

 

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V)
Marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær & chokoladesauce

+

VINTJENERENS VINMENU

Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

 


Sammensæt selv


VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

FORRETTER

TATAR
Rørt tatar af okseinderlår med trøffelmayo, solbær, sprødt brød & Vesterhavsost

CREMET JORDSKOKKESUPPE (V)
Marineret urtesalat, syltede & sprøde jordskokker

LAKS FRA KVARØY | + 25 kr.
Røget laks med peberrodscreme, citron, glaskål & smørristet rugbrød

SLAGTERBRÆT MED SURDEJSBRØD
Serranoskinke, chorizo, små slagterpølser, Havgus-ost, oliven & grov sennepsmayo

CHÉVRE CHAUD (V)
Gratineret gedeost med sprøde salater, hindbærvinaigrette, friske figner & ristede valnødder

 

HOVEDRETTER

CREMET BYGOTTO (V)
Stegte kejserhatte, bøgehatte og champignon, mascarpone, parmesan og karse

GRILLEDE KYLLINGEOVERLÅR MED SPRØD BACON I RØDVINSSAUCE
Smørstegte babygulerødder, konfiterede bøgehatte, syltede og brændte løg med estragonolie og selleripuré

DAGENS FANGST FRA “FISKERIKAJEN”
Saltbagt selleri, sauteret vinterkål & hasselnøddesauce

FREDERIKSBERG BURGEREN + FRITTER
Mørt og saftigt oksekød i samspil med hjemmerørt chilimayo, rødløg, syltede agurker, sprød salat, cheddar og friske tomater pakket ind i en blød brioche bolle

OKSECUVETTE | + 100 kr.
Mør oksecuvette, salat, gyldne fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

RIB EYE | + 125 kr.
300 gram ribeye fra Uruguay, cremet béarnaise & gyldne fritter

 

SIDE ORDERS
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

KNUSTE KARTOFLER MED MASCARPONE, CITRONSKAL & KRYDDERURTER | 35 kr.
GYLDNE FRITTER | 35 kr.
PADRONS MED SORT PEBER, MILD HVIDLØG & VESTERHAVSOST | 35 kr.
SPRØDE SALATER MED FETA, SYLTET PÆRE, HINDBÆRVINAIGRETTE & VALNØDDER | 35 kr.
CREMET BÉARNAISE SAUCE | 35 kr.
RØDVINSSAUCE | 35 kr.
CHILIMAYO | 35 kr.

 

DESSERT

KÆMPE ESKIMO SUNDAE
Vores fortolkning af klassikeren med vaniljeis, solbær & chokoladesauce

GÂTEAU MARCEL
Fransk klassisk chokoladekage med saltet karamelis, syltede bær & citronmelisse

LUN ÆBLETÆRTE
Danske æbler, marcipan, kanel & creme fraiche

 


BØRNENES LIVRETTER


Gælder for børn til og med 11 år 

ALLE HOVEDRETTER FÅES TIL BØRN TIL HALV PRIS

 


Har du fødevareallergi(er)? tag fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert igennem menuen

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.