Aftenmenu – Madklubben Frederiksberg

 


Svært ved at vælge? Så prøv “Frederiksberg-sættet”


 

FREDERIKSBERG-SÆTTET  | 3 retter | 500 kr.

ASIATISK LAKS
Rimmet laks med soya-yuzu-ingefærvinaigrette, wasabimayo,
thaibasilikum, kinaradise & puffede ris chips

OKSECUVETTE
Mør oksecuvette med salat, sprøde fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

BANANASPLIT SUNDAE
Økologisk bananis, chokoladesovs & flødeskum

+

VINTJENERENS VINMENU

Et glas hvidvin, rødvin og dessertvin, som passer til maden

 


Sammensæt selv


VORES KONCEPT:

1 ret fra 125 kr.
2 retter fra 200 kr.
3 retter fra 225 kr.
vær opmærksom på tillæg på enkelte retter

 

FORRETTER

TATAR AF OKSEINDERLÅR
Rørt tatar med syltede rødløg, ramsløgsmayo, rugbrødscrumble & brøndkarse

CREMET ASPARGESSUPPE (V)
Syltede græskar, asparges crudité & sprøde croutoner

ASIATISK LAKS
Rimmet laks med soya-yuzu-ingefærvinaigrette, wasabimayo,
thaibasilikum, kinaradise & puffede ris chips

REJECOCKTAIL.
Håndpillede Rømø rejer med sprød salat, skaldyrsdressing & pink grape

CREMET BURRATA (V)
Italiensk friskost, salat af courgette, friske krydderurter & vinaigrette på blodappelsin

 

HOVEDRETTER

CREMET BYGOTTO (V)
Stegte kejserhatte & bøgehatte, mascarpone, parmesan & brøndkarse

DAGENS FISK
Karamelliseret selleripuré, syltet selleri, blanquetsauce & ristede hasselnødder

GRILLET KYLLING I RØD KARRY
Cremet sauce på kokosmælk og rød karry, sprøde grønsager, chili,
thaibasilikum & hvide ris

OKSECUVETTE +100 kr.
Mør oksecuvette, salat, gyldne fritter & rødvinssauce
– Du skærer selv stegen ved bordet –

RIB EYE+ 125 kr.
300 gram ribeye fra Uruguay, cremet béarnaise & gyldne fritter

 

SIDE ORDERS
Ekstra kærlighed til hovedretten – også oplagt til deling!

GYLDNE FRITTER MED HAVSALT – 35 kr
KNUSTE KARTOFLER MED MASCARPONE & LØVSTIKKE – 35 kr
BAGTE OG FRISKE TOMATER MED BALSAMICO & FETA – 35 kr
SPRØDE SALATER MED FETA, GRANATÆBLE,
VALNØDDER & HINDBÆRVINAIGRETTE – 35 kr
BAGTE GULERØDDER MED YOGHURT,
VARME KRYDDERIER & GRANATÆBLE – 35 kr
CREMET BÉARNAISE SAUCE – 35 kr.
RØDVINSSAUCE – 35 kr
CHILIMAYO – 15 kr.

 

DESSERT

BANANASPLIT SUNDAE
Økologisk bananis, chokoladesovs & flødeskum

RABARBER PANNA COTTA
Vanilje panna cotta, råsyltet rabarber & sprøde hindbær marengs

LUN ÆBLETÆRTE
Danske æbler, marcipan, kanel & creme fraiche

 


BØRNENES LIVRETTER


Gælder for børn til og med 11 år 

ALLE HOVEDRETTER FÅES TIL BØRN TIL HALV PRIS

 


Har du fødevareallergi(er)? tag fat i din tjener, så han eller hun kan guide dig sikkert igennem menuen

Kreditkortgebyr: Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS bliver pålagt et gebyr. For American Express gælder, at alle transaktioner bliver pålagt et gebyr.