Velkommen til Madklubben Frederiksberg

I slutningen af maj 2017 rykkede Madklubben ind i den smukke, gamle stationsbygning på Frederiksberg og forvandlede de historiske ventesale til et gastronomisk knudepunkt med fremragende mad serveret til sympatiske Madklubben-priser. Selv om der er højt til loftet i de fredede lokaler er konceptet helt nede på jorden, og du kan glæde dig til velsmagende livretter, der både hylder de hverdagsagtige og mere luksuriøse af slagsen.

Madklubben Frederiksberg serverer både morgenmad, frokost og aftensmad alle ugens dage. Gå på opdagelse i det lækre udvalg fra menuerne herunder.

Smiley: Se Madklubben Frederiksbergs seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her.


Skal du være blandt de første gæster, når Madklubben indtager Folkemødet på Bornholm?

Skal du være blandt de første gæster, når Madklubben indtager Folkemødet på Bornholm?

Skal du være en af de første til at spise på Madklubben, når vi indtager Bornholm til dette års Folkemøde? Der er fuld gang i billetsalget, og vi er ved at få solgt ud af vores sidste billetter. Hvis du ikke vil misse chancen for at nyde en frokost, en bid aftensmad, eller en festlig skål, så book endelig et bord – vi lover i får en skøn oplevelse.

Med danske råvarer i fokus, kan du forkæle dig selv med enten 2 eller 3 retter, alt efter om du kommer til frokost, eller aftensmad. Vores frokostmenu består af grillet frilandskylling, smørstegt sommergrønt, sprød salat, bornholms sennepsvineigrette, samt en frisk sauce til. Derefter kan du nyde chokolade, med tilhørende kaffe til.

Hvis du derimod kommer hen af aftenen, kan vi tilbyde en tre-retters middag. Her byder vi på bæredygtig laks, nye kartofler, Bornholmsk sennep, frilandsgris, sommergrønt, og selvfølgelig danske jordbær, til at runde aftenen af med. Til begge menuer, hører der naturligvis friskbagt brød med smør til.

Sidder du måske bag skærmen og bliver nervøs for, at vi intet har til vegetaren, så frygt ej! Vi har selvfølgelig et vegetarisk alternativ, til både frokost og aften, udgjort af farverige favoritter. Her kan du nyde cremet hummus, sprøde radiser, marinerede kikærter og udvalgte sommersalater.

Gå på opdagelse Madklubbens menuer nedenfor, og book bord til din frokost- eller middagsoplevelse via linket her. Vi glæder os til en spændende uge fyldt med gastronomi, godt selskab og gårdhygge på Slægtsgaarden.

 

Frokost: 200 kr. pr. person
Kl. 11.30 – 14.00

Friskbagt brød med smør

Grillet frilandskylling
med smørstegte asparges og gulerødder, sprøde salater vendt i
bornholmsk sennepsvinaigrette 
og sauce på æblemost og citrontimian

Kaffe og chokolade

Vegetarisk alternativ til hovedretten:
Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

 

Aftensmad: 395 kr. pr. person
Kl. 18.00 – 21.30

Friskbagt brød med smør

Bæredygtig røget laks fra Kvarøy
med kinaradise, wasabimayo, citron-“broken gel”, syltet agurk, brøndkarse, yuzu-fløde og dildolie

Grillet frilandsgris med sauce på æblemost og citrontimian
med smørstegte asparges og gulerødder, sprøde salater
vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og nye kartofler med kryddersmør 

Danske jordbær
med vaniljeis, kammerjunker og hybenrosemarengs

Vegetarisk alternativ til hovedretten:
Cremet hummus, marinerede kikærter, sprøde radiser,
sprøde salater vendt i bornholmsk sennepsvinaigrette og friske krydderurter

Vi glæder os til at se jer til nogle skønne dage på Bornholm. 

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Madklubben sætter samfundsansvar på menuen i samarbejde med REGA

Tidens vækst sætter større krav. Krav til at tilfredsstille vores gæster. Tilbyde gode forhold for vores medarbejder. Håndtere vores betydning for turismen. Og være obs. på den danske eksport. Krav vi naturligvis nyder at imødekomme og opfylde, men vores ambitioner rækker videre ud. For som du jo nok allerede ved, er samfundet ikke en ”one way street”, og selvom du på arbejdsmarkedet tilhører én branche eller virksomhed, er vi alle bundet op til vores allesammens fællesnævner: Samfundet. Ikke desto mindre mener vi, at vi må starte et sted, hvis vi vil bruge disse ambitioner til noget fornuftigt. Så det har vi gjort.

Madklubben er en ud af 15 restauratører, der har startet REGA – kort for REstauratørernes GArantiordning. Et initiativ der betyder, at alle Madklubbens restauranter forpligter sig til at øge kvaliteten af vores arbejde med samfundsansvar, hvor vi tager udgangspunkt i tre konkrete temaer: Menneskerettigheder, miljø og anti-korruption. Ideen bag REGA udspringer fra FN’s såkaldte Global Compact-initiativ, der medfører, at vi fremover (i højere grad end vi allerede gør) vil værne om menneskerettighederne ift. vores medarbejdere og leverandører. Om vores allesammens fælles jordklode. Og rent økonomisk at drive en fair forretning for alle parter.

Læs mere i Berlingske Business: “Det er ikke kommerciel gimmick. Det er hårdt arbejde.”

REGA er et helt nyt projekt, som kun akkurat er startet, og som skal munde ud i en konkret politik for ansvarlig virksomhedsledelse i 2020. Derfor skal initiativet i skrivende stund ikke opfattes som en færdig løsning, men en gylden mulighed for Madklubben til at udnytte tiden frem mod 2020 til at kigge indad og se, hvor vi kan forbedre og forny os. Samtidig forpligter vi os til at forsøge at få øje på den negative impact på menneskerettigheder, miljø og anti-korruption, der muligvis og ubevidst er at grave frem i virksomheden. Ligesom at vi åbner op for input fra vores medarbejdere og folk, som mener, at de kan hjælpe os med at udpege denne negative impact, der i så fald skal rettes op på. Og hvordan sikrer vi os, at vi er på rette vej? Ved uden undtagelser at måle og analysere på indsatsen ”every step of the way”.

Det er vigtigt for os, at du forstår, at vi ikke opfatter REGA som et sæt af regler, men derimod et værdisæt, som vi nyder at være med til at skabe. Et værdisæt der skal sikre os gladere medarbejdere, bedre samarbejder og endnu mere tilfredse gæster på vores restauranter. Er du nysgerrig på at dykke dybere ned i REGAs visioner om at løfte kvaliteten af arbejdet med samfundsansvar? Så kan du besøge REGAS hjemmeside på: www.regadk.dk

Glem ikke: Gratis fødselsdagsrosé på Madklubben Frederiksberg denne lørdag

Glem ikke: Gratis fødselsdagsrosé på Madklubben Frederiksberg denne lørdag

Foråret er skønt på mange måder. Solen kigger frem. Dagene er længere. Humøret er højt. Og mange uger er kortere med alle de helligdage i kalenderen. På Madklubben Frederiksberg glæder vi os nu især over, at weekenden venter lige om hjørnet, for vi ved lige, hvordan lørdagen skal nydes!

Det er nemlig allerede på lørdag, at vi fejrer 1 års fødselsdag på Madklubben Frederiksberg. Og hvordan gør man det bedst? I ægte Frederiksberg-stil med trøffelpopcorn og fødselsdagsrosé på vores regning. Vi mødes afskærmet af planterne midt i Frederiksbergs bybobel ved vores hyggelige udeservering på Solbjerg Plads. Her lader vi solen skinne på os hele eftermiddagen fra kl. 14 til 16, mens vi nyder skønne rosé-skåle, og lader bylivet summe omkring os. Og der er selvfølgelig plads til alle. Til dig der kommer direkte fra storindkøb i centeret. Til dig der egentlig burde sidde på læsesal, men prioriterer en pause i det fri. Til dig der impulsivt slår din vej forbi. Og til dig der bare ikke siger nej til et hyggeligt arrangement.

Festlighederne løber af stablen på Madklubben Frederiksberg – blot et stenkast fra Frederiksberg Centeret på Solbjergvej 6. Hvis vejret (stærkt mod forventning) skulle strejke, rykker vi indedørs i vores gamle 3. klasses ventesal, der i dag byder på førsteklasses hygge. Følg med på vores Facebookevent her, og ellers er der ikke andet at sige, end at vi glæder os til at fejre fødselsdag i dit selskab!

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Vi holder lukket 2. pinsedag for at fejre vores skønne medarbejdere

Gode, glade og geniale medarbejdere er ikke noget, der bare hænger på træerne. Men hos Madklubben har vi samlet et helt exceptionelt team– noget som vi naturligvis bør hylde! Derfor har ledelsen valgt at invitere alle vores skønne medarbejdere på en bid god mad og en festlig skål mandag aften på 2. pinsedag.

Festlighederne bliver afholdt på en af ugens stille dage, men ikke desto mindre betyder det, at vi holder ekstraordinært aftenlukket på alle vores restauranter. Men mad og drikke skal der jo til! Derfor kan du fra morgenstunden og hele dagen frem til kl. 15 nyde både morgenmad og frokost på vores yndlingshjørne hos Bistro Royal. Book et bord på Bistro Royal her!

Men der skal jo ikke meget til, før vi savner selskabet fra vores dejlige gæster, hvorfor vi allerede dagen efter er klar til at slå dørene op for vores restauranter igen. Vi takker for forståelsen, og glæder os til at byde velkommen indenfor med fremragende mad til fair priser. Rigtig god weekend!

Gratis rosé og trøffelpopcorn: Kom til 1 års-fødselsdag på Madklubben Frederiksberg

Gratis rosé og trøffelpopcorn: Kom til 1 års-fødselsdag på Madklubben Frederiksberg

Lørdag d. 26. maj er en forårsdag. En lørdag. En solskinsdag(forhåbentlig!). Men det stopper ikke her. Den 26. maj er også dagen, hvor Madklubben Frederiksberg fylder et år – og det skal selvfølgelig fejres!

Kig forbi restauranten lørdag d. 26. maj i tidsrummet kl. 14 til 16 til en gennemført fødselsdagsfejring på ægte Frederiksberg-manér. Hvis du blot leverer det gode selskab, sørger vi for lidt friske forplejninger på vores regning. Glæd dig til et glas iskold rosé at skåle i samt fristende trøffelpopcorn at snacke løs på i de fine ”Frederikbergske” omgivelser, som vi nu har haft fornøjelserne af at nyde i et helt år.

Tjek også: Trøffelpopcorn bliver Madklubbens nye hit på Roskilde Festival

Læs mere i vores Facebook-event, som du finder her. Meld dig til eventet på Facebook her, og duk op i det angivne tidsrum, når det passer dig, og vi vil stå klar til at byde dig velkommen med åbne arme og et godt glas rosé. Vi glæder os til at se dig på Solbjerg Plads til skønne fødselsdagsfornøjelser!

PS. Skulle vejret drille, rykker vi indenfor. Gratis rosé så længe lager haves. Du skal være fyldt 18 år for at kunne få udskænket alkohol. Gyldigt ID skal kunne fremvises på forlangende.

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Madklubben på Roskilde Festival: Nu præsenterer vi årets festivalmenu

Kalenderen viser allerede maj, hvilket betyder, at der kun er få måneder tilbage, før vi vender snuden mod motorvejen og drager mod Roskilde Dyrskueplads til dette års Roskilde Festival. De sidste år har været intet mindre end en succes, og vi mindes både glade gæster, sociale spiseoplevelser og højt humør. Fornøjelsen har vi naturligvis tænkt os at gentage i år – denne gang i en endnu større bod og med en endnu bredere menu!

Forbered dig på tømmermændsforkælelse som aldrig før med vores højtelskede klassiker, bearnaiseburgeren: Mørt og saftigt oksekød i samspil solskinsfarvet bearnaise, syltede rødløg, sprød salat og friske tomater pakker ind i en blød briochebolle. Men men men. Det stopper ikke her. I år får festivalfavoritten selskab af Madklubbens knasende sprøde trøffelpopcorn og økologiske chokolademælk fra Øllingegaard. Og er du vegetar, skal du naturligvis heller ikke snydes for et godt måltid i Madklubben-ånd. Prøv vores indbydende perlebygotto med et farverigt mix af sommergrønt, ost og masser af kærlighed!

Du (og appetitten) afgør naturligvis selv, hvor vidt du går all in med en af vores skræddersyede menupakker til henholdsvis 90 eller 110 kr., eller ønsker at smage på tømmermændsforplejningerne hver for sig til favorable festivalpriser fra 25 – 70 kr.  Count down er i den grad skud i gang, og vi kan slet ikke vente til at kalenderes viser Roskildeuge! Hvis du heller ikke kan vente, kan du i mellemtiden tage et sneak peek på festivalfristelserne i billedformat nedenfor her.

 

Fest eller forretningsmøde i den gamle togstation? Madklubben Frederiksberg har fået chambre séparée

Fest eller forretningsmøde i den gamle togstation? Madklubben Frederiksberg har fået chambre séparée

I mere end hundrede år har den smukke gulstensbygning på Solbjerg Plads fungeret som samlingspunkt. Først som togstation og sidenhen som café og restaurant. I 2017 overtog Madklubben den ikoniske Frederiksbergbygning og gav den fornyet liv, men særligt én ting har manglet: Et separat lokale til bryllupper, konfirmationer, barnedåb, konferencer o. lign.

Det har vi lavet om på nu. Madklubben Frederiksberg har netop fået installeret smukke, franske glasdøre, således at den østvendte del af restauranten – den gamle ventesal for passagerer på 3. klasse – nu fungerer som selskabslokale med plads til op til 55 gæster, der ønsker at spise og hygge på 1. klasse.

Vi har sammensæt en række attraktive pakkeløsninger, uanset om I er på udkig efter det perfekte samlingspunkt for firmaet eller festgæsterne. Kontakt os allerede i dag på event@madklubben.dk eller på tlf. 38 41 41 74 på hverdage mellem kl. 10 og 16 for at høre om mulighederne.

Praktisk info:

  • Madklubben Frederiksberg ligger centralt placeret på Solbjerg Plads lige ved metro, indkøbscenter, uddannelsesinstitutioner og forretningsliv.
  • Man skal være minimum 20 gæster til forretningsmøde/konference, for at kunne få lokalet for sig selv.
  • Man skal være minimum 30 gæster til fester og andre anledninger, for at kunne få lokalet for sig selv.

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Nu åbner Bazaar: Det kan du forvente af et besøg på Madklubbens nye restaurantsatsning

Skæve, jordfarvede flisevægge, overdimensionerede guldlamper, en bølgende, karrygul stjernehimmel under sortmalede lofter og masser af små deleretter, der hylder køkkenkulturen lige fra Mellemøsten langs Middelhavet til Sydspanien og Marokko. Velkommen til Bazaar: Madklubbens nye, store restaurantsatsning i det gamle posthus i Dronningens Tværgade.

3 år undervejs:

I over 3 år har vi arbejdet på konceptet, og i mere end et år har vi bygget på livet løs for at skabe det spisested, vi har gået og drømt om. Et spisested gennemsyret af det fortryllende fremmede. Et spisested, der tager sit afsæt i flere af verdens rigeste og mest traditionsbundne køkkener, men fortolker dem gennem unge, kreative og københavnske øjne og hænder. Bazaar er ikke en kulisse og ej heller en gammelromantisk drøm om noget, der ligger langt borte i tid og sted. Bazaar er her og nu!

Prisvenlige tastingmenuer:

Når du indtager en af de over 150 pladser på Bazaar, har du flere forskellige valgmuligheder på madfronten. Kast dig ud i en delbar tastingmenu med 15 retter bestående af grønt, kød og fisk for kun 375 kr. pr. person, eller tag på en eksotisk, plantebaseret rejse med 10 veganske deleretter til 225 kr. pr. snude.

Vil du hellere selv gå på opdagelse i bazaaren? Så kan du vælge og vrage fra et menukort med over 35 forskellige kreationer, som både består af små hapser og større retter. Vores koncept fokuserer på den sociale del af måltidet, og derfor anretter vi alt på fade og i skåle, så maden er lige til at dele ved bordet. Påregn ca. 3-5 af de større retter pr. person, og bestil herudover en række ”mezze” som et forspil til jeres middag.

Næsten fuldt booket i åbningsugen:

Der har været stor interesse for at få bord på Bazaar i åbningsugen, men der er stadig enkelte ledige pladser, hvis du vil være blandt de allerførste gæster. Du kan læse meget mere om menuen og konceptet på Bazaar ved at klikke her, ligesom du nemt og hurtigt får et overblik over evt. ledige borde via vores onlinebooking lige her.

Bazaar

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Vil du være en del af klubben? Vi søger altid nye folk

Madklubben er en virksomhed i rivende udvikling, og med kapacitet over 16 restauranter, er vi altid på jagt efter dygtige og smilende tjenere, kokke, kokkeelever samt bookingmedarbejdere til vores travle forretninger.

Hvem er Madklubben? Drømmen fra dag ét har været at lave spisesteder, der serverer fremragende mad til fornuftige penge, således at du kan spise ude på en uhøjtidelig tirsdag såvel som på en festlig lørdag. Vores koncept er simpelt, men går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten – uanset om det gælder vores service på gulvet, eller hvad vi kreerer i køkkenet.

Som arbejdsplads kan vi blandt andet tilbyde:

  • En stærk virksomhed i konstant udvikling
  • En organisation for hvem ”ærlighed smager bedst!”
  • Unikt sammenhold blandt medarbejderne
  • En attraktiv vagtplan
  • Fordelagtige personalegoder
  • Attraktiv løn efter kvalifikationer

Hvis du vil være en del af Madklubbenfamilien, og er du klar til nye udfordringer i spændende virksomhed, så send en ansøgning og dit CV allerede i dag på job@madklubben.dk. Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

 

Ny sæson = ny menu: Friske forårsfornøjelser på Madklubben Frederiksberg

Ny sæson = ny menu: Friske forårsfornøjelser på Madklubben Frederiksberg

Lyse aftener. Grønne omgivelser. Sol i øjnene. Friske vindpust. Nu kan vi ikke vente mere. – Selvom vejret halter efter, er der skruet helt op for solskin, smag og sommerfornemmelser i vores nye menukortMadklubben Frederiksberg. Glæd dig til farver, finesse og friske fornøjelser, når vi præsenterer sæsonens bedste råvarer i nye forårsfortolkninger. Bedst af alt? Du kan smage på det hele allerede fra dags dato.

Start middagen ud med en forret af varmrøget lakserillette med creme fraiche, citron, radise og urter. Hvis ikke du kan vælge imellem kød eller fisk, kan du nyde begge herligheder i vores vitello tonnato – traditionel italiensk antipasti af tyndskåret kalveinderlår serveret med tunsovs, syltet citron, olivenolie og basilikum. Den friske smag af citron går igen i vores vegetariske hovedret med spidskål i hovedrollen – her serveret med olivenolieblanquette, saltet citron, karse og citron-”broken gel”. Fik du ikke nok fisk til start? Så kan du snildt nå det i anden omgang bestående af sprødstegt torsk serveret med karotter, gulerodspuré og sauce nage. Og hvor de seneste månedernes desserter har båret præg af vintermånedernes tungere elementer, lader vi nu fornøjelige forkælelser shine i dessertudvalget med smag af frisk frugt, søde vaniljenoter og den danske storfavorit: Rarbarber.

Kig nærmere på vores fulde menukort her samt på et udvalg af vores nye retter i billeder nedenfor. Har indlægget her resulteret i en øjeblikkelig sult? Book et bord nemt og hurtigt online lige her. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor på Madklubben Frederiksberg.


Varmrøget lakserillette med creme fraiche, citron, radise og urter


Vitello tonnato – kalveinderlår med tunsovs, kapers, syltet citron, olivenolie og basilikum


Stegt torsk serveret med karotter, gulerodspuré og sauce nage


Vaniljefromage serveret med syltet ananas og smørkage